Klokkenluider voor de rechter nadat hij schokkend aantal sterfgevallen data na COVID-vaccin aan het licht heeft gebracht

🕒 Leestijd: 4 minuten

In plaats van deze alarmerende gegevens te onderzoeken, vervolgde de totalitaire Nieuw-Zeeland regering Young voor het blootleggen van de waarheid.

Barry Young (Foto: Mark Mitchell)

Gastpost door Jim Hoft

Op zondag meldde The Gateway Pundit dat een 56-jarige werknemer die klokkenluider werd van Te Whatu Ora, de volksgezondheidsinstantie van Nieuw-Zeeland, het doelwit was van politie-invallen.

De klokkenluider werd zondagmiddag gearresteerd voor zijn vermeende betrokkenheid bij de “ongeoorloofde openbaarmaking en misbruik van gegevens”, aldus politierapporten.

De politie maakte bekend dat de ware identiteit van de klokkenluider Barry Young is.

Young, verantwoordelijk voor het beheer van de COVID-19-vaccinatiedatabase van Nieuw-Zeeland, is naar voren gekomen met alarmerende gegevens over extra sterfgevallen waarvan hij beweert dat ze verband houden met specifieke batches van het Pfizer-vaccin.

Hij speelde een sleutelrol bij de ontwikkeling van een project dat een betalingssysteem voor vaccins voor aanbieders oprichtte, bekend als het pay-per-dose-systeem. Onder dit systeem ontvangen aanbieders een betaling elke keer dat een vaccinatie wordt toegediend. Als onderdeel van zijn verantwoordelijkheden analyseerde hij de gegevens en merkte hij inconsistenties op.

Liz Gunn, de leider van de NZ Loyal Party, een voormalig mainstream media-journalist en advocaat, interviewde Young, die ervoor koos zijn baan en persoonlijke veiligheid op het spel te zetten om licht te werpen op de statistische anomalieën die hij tegenkwam in zijn professionele rol.

“Ik was betrokken bij het bouwen van een project en hielp bij het implementeren van een vaccinbetalingssysteem voor onze leveranciers. Het wordt een pay-per-dose-systeem genoemd. Dat betekent dus dat elke keer dat iemand zich laat vaccineren, hij daar als aanbieder een vergoeding voor krijgt. En ik heb het helpen bouwen, ik heb het geïmplementeerd. En toen ik naar de gegevens keek, wat deel uitmaakt van mijn werk, merkte ik enkele discrepanties op met de overlijdensdata, mensen die mensen binnen een week na vaccinatie lieten sterven, “zei Young.

“Zodra het systeem live ging, merkten we dat mensen vrijwel direct na injectie stierven. Dus dat wekte mijn nieuwsgierigheid een beetje. Dus ik heb wat dieper gegraven”, voegde hij eraan toe.

Namen van vaccinatielocaties in Nieuw-Zeeland

Young, medewerker van het ministerie van Volksgezondheid, onderzocht de verbanden tussen specifieke batches van COVID-19-vaccins en de sterftecijfers.

Wat hij ontdekte was alarmerend :

  • Batch-ID 1: Totaal aantal gevaccineerden 711, aantal sterfgevallen 152, 21,38% doden
  • Batch-ID 8: Totaal gevaccineerd 221, aantal sterfgevallen 38, 17,19% dood
  • Batch-ID 3: Totaal gevaccineerd 310, aantal sterfgevallen 48, 15,48% dood
  • Batch-ID 4: Totaal gevaccineerd 364, aantal sterfgevallen 37, 10,16% dood
  • Batch-ID 6: Totaal gevaccineerd 1006, aantal sterfgevallen 101, 10,04% dood
  • Batch-ID 2: Totaal gevaccineerd 1018, aantal sterfgevallen 98, 9,63% dood
  • Batch-ID 7: Totaal gevaccineerd 38, aantal doden 3, 7,89% dood
  • Batch-ID 72: Totaal gevaccineerd 5882, aantal sterfgevallen 278, 4,73% dood
  • Batch-ID 62: Totaal gevaccineerd 18173, aantal doden 831, 4,57% dood
  • Batch-ID 71: Totaal gevaccineerd 11019, aantal sterfgevallen 498, 4,52% dood

Het onderliggende sterftecijfer in Nieuw-Zeeland zou slechts 0,75% moeten zijn, zegt Young.

De kans dat al deze sterfgevallen toevallig gebeuren is dus ongeveer 100 miljard op 1.

“Dit kan geen natuurlijke gebeurtenis zijn. Dit is door de mens gemaakt,” betoogde Young, eraan toevoegend: “Als het hier gebeurt, garandeer dan dat het overal gebeurt, en we hebben meer mensen zoals ik nodig om op te staan en gewoon naar buiten te komen. Wees niet bang, doe het gewoon.”

Young zei dat een toegankelijke website, ‘Find My Batch’, informatie over de COVID-19-vaccinbatch biedt.

De rest van de details lees je hier:

Maandag verscheen Young twee keer in de rechtbank van Wellington, meldde NZ Herald.

Tijdens zijn eerste procedurele verschijning in de ochtend kreeg hij een staande ovatie van een overvolle publieke tribune. Later in de middag keerde hij terug voor een borgtochthoorzitting. Zijn verzoek om onmiddellijke vrijlating op borgtocht werd afgewezen. Rechter Andrew Nicholls verleende echter borgtocht op voorwaarde dat Young de volgende dag om 1.<> uur wordt vrijgelaten.

Na zijn eerste verschijning in de rechtbank, toen hij terug naar de cellen werd begeleid, schreeuwde Young “VRIJHEID” naar de publieke tribune.

Na een klacht van Te Whatu Ora werd Young gearresteerd en beschuldigd van “oneerlijke toegang tot een computer”, aldus NZ Herald.

Young heeft geen pleidooi gehouden.

Het nieuwscentrum meldde:

Te Whatu Ora kreeg vrijdag een dringend bevel om de verspreiding van de gegevens te voorkomen, zei chief executive Margie Apa.

“De gegevens, zoals gepubliceerd op een buitenlandse site, lijken te zijn geanonimiseerd. Analyse van de vrijgegeven gegevens is aan de gang, maar het werk heeft tot nu toe geen National Health Index Numbers of persoonlijk identificeerbare informatie gevonden.

Apa zei dat een gerechtelijk bevel was gebruikt om informatie van een buitenlandse website te laten verwijderen en dat cyberbeveiligingsspecialisten uitgebreid blijven scannen op andere plaatsen waar de informatie kan verschijnen.

“We hebben een bevel aangevraagd en gekregen via de Employment Relations Authority dat elke publicatie van de gegevens verhindert om ervoor te zorgen dat we alle stappen kunnen ondernemen om de privacy van individuen te beschermen.

“Het individu heeft een aantal jaren in het gezondheidssysteem gewerkt. Hij was geautoriseerd om toegang te krijgen tot gegevens als onderdeel van zijn werk en werd buitengesloten van onze systemen zodra we ons bewust werden van het ongeoorloofde gebruik”, aldus Apa.

“We nemen de beveiliging van onze gegevens zeer serieus en zijn zeer teleurgesteld over deze grove vertrouwensbreuk door deze persoon en zijn vermeende betrokkenheid bij het verspreiden van schadelijke verkeerde informatie.

“We kunnen het publiek verzekeren dat we er alles aan doen om op dit incident te reageren en hun informatie te beschermen.”

In plaats van deze alarmerende gegevens te onderzoeken, vervolgde de totalitaire regering Young voor het blootleggen van de waarheid en voor het in twijfel trekken van de kwaliteit en veiligheid van de vaccins. De globalisten waren boos dat hun doofpotaffaire werd opgeblazen.

Copyright 2023 De Gateway Pundit

Oorspronkelijk gepubliceerd artikel

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

zes + 16 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.