Verwachting voor komende weken

🕒 Leestijd: < 1 minuut

Volgens vaccinoloog en immunoloog Geert Vanden Bossche lopen ongevaccineerden tegen corona, of zij die een placebo hebben gekregen, geen risico op een ernstige ziekte. Dat geldt ook voor mensen die slechts één injectie hebben gehad of die het virus op natuurlijk wijze hebben getrotseerd. Mensen die twee of meer injecties hebben genomen voor een doorbraakinfectie lopen wel risico op een ernstige ziekte; en hij verwacht dat we hier spoedig al de eerste signalen van zullen zien.

Antivirale middelen geadviseerd

Het betreft in dit geval mensen die al in een vroeg stadium zijn gevaccineerd, waaronder ouderen. Vanden Bossche adviseert mensen die in deze categorie vallen om ervoor te zorgen dat ze toegang hebben tot antivirale middelen.

Wat kunnen we de komende weken verwachten? Een verdere stijging van het aantal gevallen van acute auto-immuunziekte, zoals immuungerelateerde myocarditis en immuungerelateerde diabetes type 1. We zien ook steeds meer gevallen van turbokanker en dat gaan er alleen maar meer worden. – G. Vanden Bossche.

De oversterfte als gevolg van deze auto-immuunaandoeningen en kankers zal aan het einde van de zomer of het begin van de herfst gevolgd worden door een grote golf hyperacute COVID-19 bij gevaccineerden.

Ik wilde dit met jullie delen omdat ik denk dat het belangrijke informatie is. – G. Vanden Bossche

Bron

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

3 gedachten over “Verwachting voor komende weken

 • 19 juli 2023 om 22:11
  Permalink

  Er zijn zoveel mensen met klachten na de spuiten,maar weinige maken de link.

  Beantwoorden
 • 30 juli 2023 om 18:04
  Permalink

  waarom zouden ze placebo’s hebben gebruikt? ( als de intentie was om mensen met prikjes.. ‘echte’ (sick !!) covid prikjes te helpen voorkomen dat ze ziek zouden worden of dood zouden gaan ..dan is dat een nog groter schandaal want dan zouden mensen met placebo’s het slachtoffer worden..)..waarom placebo’s als de intentie is om t volk om te brengen?

  Beantwoorden
 • 18 september 2023 om 14:24
  Permalink

  Dat heb ik mij ook afgevraagd, logische verklaring voor mij is, als ze iedereen tegelijk in de eerste ronde al de dodelijke spuit zouden geven en er zouden dan plots heel veel mensen sterven, zou het snel in de gaten zijn gelopen. Nu valt het voor veel mensen minder op dat er zoveel letsel en doden zijn dat men gemakkelijk er weer een gaat halen. Dus die met een placebo denken nu, zie je wel, niets aan de hand, gewoon veilig en volgende keer weer een prik nemen.
  En zo worden zij systematisch uitgeroeid, heel geraffineerd.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

dertien + 6 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.