Getuigenis: Zonder toestemming getest geweest bij spoed opname en ik heb nu neusbloedingen

🕒 Leestijd: 4 minuten

Op 30 april 2021 belde ik nachts naar de dokter van wacht omdat ik hevig hoeste vooral slijm en ik leek of ik stikte. Kreeg geen lucht. Dus heeft mijn man mij naar de spoed gebracht van ziekenhuis hier in dorp.

Ik ben ongevraagd zonder toestemming getest op corona en heb er nog neusbloedingen van.Want anders werd je niet behandeld protocollen van België was antwoord. Heb dus wel puffers gehad aldaar maar hebben mij ook doorgestuurd naar ic afdeling van ziekenhuis. Overigens er zijn er 2 ic’s een voor corona en een voor niet corona patiënten. Ik lag op de niet corona patiënten, overvol overigens. Die nacht hebben mensen voor mij gevochten zelfs ,had de nee aanval na de andere. Er is ook een katheder aan gelegd en ze haalde zo 3 liter vocht uit me longen. Ze hebben veeel vragen gesteld, en heel vaak aangegeven dat ik met astma ben geboren, veel bronchitis heb ik gehad vroeger als kind zijnde, en ook puffers. Toch werd het genegeerd op ziekenhuis en werd er onderzoeken gedaan naar hart en nieren, zelfs de slokdarmechografie ,waar ik 2 dagen slikproblemen van had, kreeg ik wel degelijk medicijnen voor hart en nieren maar geen puffers. Ik ben ondertussen gestopt met roken, nu 3 weken al, kreeg ook meer lucht ,en toen ze nog meer onderzoeken deden zonder mij ergens in te betrekken heb ik ze bedreigd met ontslag .Toen opeens konden er wel foto’s en scans en testen worden gedaan voor me longen. Ondertussen ben ik nu thuis want ik was zat dat ik medicijnen kreeg voor dat waar niet het probleem van is.

Ik ben ook gestopt met alle medicijnen ineens heb enorme bijwerkingen van,en zelfs een sigaret aangestoken om het trillen te stoppen. En nee ik heb geen puffers gehad ,voor mijn astma.En ook niet via mijn huisarts.

Ik had ook een laptop op ziekenhuis om met mijn gezin contact te houden, en ja goed ik lees ook jullie posts, mij van geen kwaad bewust ,maar opeens kwamen ze vragen of ik gestuurd door fakewebsites, en wie ik werkelijk was, en dat ze mensen die anders denkt en over vaccinatie’s liever niet daar hadden. Ook niet mensen met een andere mening over het beleid vaccinatie’s, en anti-vaxxers. Ook geen kritische burgers zoals ik.

Dus heb je een laptop of iphone word je door ziekenhuis gecontroleerd met wie je in contact ongevraagd en vormen ze een mening over je. Dus controle heb ik gehad terwijl ik mij van geen kwaad bewust ben.

Wou de laptop gewoon omdat ik niet constant mijn telefoon moest opladen. Maar ook om mijn contacten te onderhouden met zelfs de regio weerman.

Ik heb mij laten ontslaan mijn man heeft me opgehaald, om 18.30 uur 19 mei jl.

En waarom wel voor alle geklungel die ze deden met mij. Patient niet is gehoord ik dus.En heel erg me vertrouwen is kwijt geraakt in ziekenhuissysteem. Ook in regulaire artsenpraktijk hier in dorp. Andere ziektes werden aangepraat en onbeschoft ben behandeld. Zieker werd van de medcijnen die ik voor geschreven heb gekregen maar de puffer die ik nodig heb niet gekregen heb. Nog steeds niet overigens.

Vanwege geklungel van als eigenlijk heb ik besloten niet terug te komen naar afspraken< En vertrek ik vanavond naar Wallonië ,jullie doen zelf argwanend tegenover mij met vraagstellingen 
Ik ben niet gestuurd door alternatieve websites ik had benauwdheid door medicijnen van jullie ,maar goed,wat je ook schrijft of zegt bij jullie is dat je als patient niet wordt gelooft dat vond ik heel erg. Als jullie zo met iedere patiënt omgaat dan ben je als ziekenhuis niet waardig om mensen te behandelen.
Ik ben blij mijn man terug te zien,en ga wel naar Wallonië ander ziekenhuis dat is mijn  recht die wel mensen behandelen niet zoals jullie als stront.
Volgens mij zijn jullie de wet van privacy vergeten, ik dien Uw vraagstellingen niet te beantwoorden.
Ik had angst nooit mijn gezin weer levend terug te zien ik kwijnde daar weg.
Alle afspraken die zijn gemaakt  zal ik da ook niet nakomen, een ander ziekenhuis in Wallonie behandeld mensen met respect, bij jullie is dat ver te zoeken
Hoogachtend,
Met Beleefde groeten
Mw. Ann Vandevelde
Deze is de mail overigens die ik naar ze stuurde. Heb nog wel paar foons van ze gehad zekers ,maar niet beantwoord.

Iets wat ik niet begrijp, wat doe ik op Cardiologie.-afdeling Geneeskundige Wetenschap,…ze hebben van alles ingespoten ,zo moest ik opeens zoutloos, maar kreeg zoutoplossingen via infuus ,ik ben overigens helemaal plat en kapot getest me armen zien blauw.

Waarom kreeg ik Clozan voorgeschreven. Hyperventilatie overigens zien ze als angstziekte en is een hartaandoening, sinds wanneer dat dan? Hyperventilatie is verkeerd ademhalen daar heb een cursus voor gevolgd, en ook kan veroorzaakt worden doordat je ineens plots iets heb meegemaakt in mijn geval was dat een echtscheiding, en kan ook worden veroorzaakt door stress.

Hyperventilatie is geen ziekte anders. Je kan ook een verhoogde hartslag hebben hiervan. Maar goed ik ben niet behandeld voor datgene wat ik heb gehad, die aanval, wel dingen geven die ik niet heb.

Wat corona afdelingen betreft in ziekenhuis, wel normaal moeten ze afgesloten zijn van de buitenwereld niet bij normale patiënten of niet naast een andere afdeling. Ik mocht zelfs mijn kamer niet uit.

Bezoek nergens toegestaan, inmiddels al wel versoepelt maar ik mocht geen bezoek omdat ze vermoedens hadden gecheckt vanwege dat ik hun internet als guest gebruikte.

Vraagje mag dit wel? Is dat geen schending van privacy, kijken met wie je contacten hebt. Ik had alleen met mijn man,en dochters en mijn zoon via telegram contact en ook ja goed viruswaanzin.be ,daar ben ik lid van niks gepost zelfs, en ook lid van de nieuwe partij in oprichting. Waarom al die vraagstellingen dan,?En ja ga eerstdaags naar Wallonie,want ik ben nog nooit zo onbeschoft behandeld, een hond word beter behandeld dan ik daar in ziekenhuis mee gemaakt. Ik moet eerst 2 kg aankomen ,ik heb namelijk ondergewicht door hun geklungel.

Geen enkele arts heeft zelfs met mij gepraat wat ze zouden doen alles was vermoedens op basis van hyperventilatie, paniekaanvallen, en wilden mijn verleden weten, slaat nergens op. Ze hebben overal afspraken gemaakt maar buiten mij om,en de vragen die ik stelde zijn wel onbeantwoord gebleven.

En astma waar ik puffers moet voor hebben wel die heb ik niet gehad.

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Een gedachte over “Getuigenis: Zonder toestemming getest geweest bij spoed opname en ik heb nu neusbloedingen

  • 13 mei 2024 om 15:25
    Permalink

    …een ander ziekenhuis in Wallonie behandeld mensen met respect
    -> de taalfout verraadt het valse verhaal

    Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

negen − twee =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.