Schotland geeft ook toe: 6,5 % van Corona-doden stierf werkelijk aan Covid

🕒 Leestijd: 2 minuten

Moeilijke tijden voor de gekochte “fact checkers”: terwijl vergelijkbare cijfers sinds 2020 heftig worden bestreden en gecensureerd, heeft het National Record Scotland NRS nu ook officiële gegevens gepubliceerd: 93,5 procent van degenen die als Covid-slachtoffer zijn geregistreerd, hadden reeds bestaande aandoeningen. 93,5 procent van degenen die naar verluidt in Schotland aan Covid-19 stierven, stierven met en niet aan Covid-19. Ze hadden allemaal medisch gediagnosticeerde comorbiditeiten.

Geen gevaarlijk pandemieverhaal

Op geen enkel moment rechtvaardigden de totale aantallen slachtoffers het gevaarlijke pandemieverhaal. Tot en met februari 2023 stierven in totaal 16.933 Schotten aan of met Covid-19 binnen 28 dagen na een positieve PCR-test. Dat is 0,31 procent van de bevolking – maar niet de hele waarheid. In feite stierven slechts 1.107 mensen zonder bekende voorafgaande ziekte aan de luchtweginfectie. Er was dus sprake van actie, lockdowns en vaccinatiecampagnes vanwege 0,02 procent sterfgevallen. Als men deze cijfers vergelijkt met de bijwerkingen en sterfgevallen na vaccinaties, wordt het moeilijk om een positief “effect” of een “voordeel” van welke aard dan ook te presenteren.

Nog een sprookje

En een ander sprookje werd ook opgeruimd: tussen 2020 en 2023 stierf geen enkel gezond kind “met” of “aan” Covid-19. Dit illustreert de moorddadige waanzin om kinderen te dwingen zich te laten vaccineren – omdat er nog steeds geen reden voor is.

Maar zoals de site “Transparenztest.de” opmerkt, ontbrak zelfs bij de 7 procent van de patiënten die zonder comorbiditeiten overleden, de differentiële diagnose. Het is dus goed mogelijk dat onder de 1.107 doden ook een aantal mensen aan heel andere oorzaken dan Covid-19 is overleden.

In de leeftijdsgroep van 0 tot 19 jaar werden in totaal 11 sterfgevallen gedocumenteerd. Zonder uitzondering waren zij allen van voor de ziekte. Deze gegevens moeten worden getoond aan al diegenen die nu nog paniek zaaien omdat er zogenaamd ernstige kuren bij kinderen zijn. Zoiets bestaat niet, is er nooit geweest – en dit geldt voor alle delen van de wereld.

De leeftijdsverdeling van de doden in Schotland laat ook een consistent beeld zien, dat de statistieken van voorgaande jaren bevestigt. Bijvoorbeeld, 9.666 mensen die “van en met” Covid-19 stierven waren mensen ouder dan 80 jaar. Hier moet men zich ook afvragen hoeveel van deze mensen vanwege hun leeftijd sowieso zouden zijn gestorven – of dat zij een andere ernstige ziekte zoals griep zouden hebben overleefd.

Bron 1

Bron 2

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

1 + vijftien =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.