Toename psychiatrische aandoeningen en paniekaanvallen

🕒 Leestijd: 2 minuten

COVID-gevaccineerden lijden aan psychose, paniekaanvallen en hallucinaties. In het hele land zijn mensen die vroeger gezond waren, zieker dan ooit. En de oorzaak, zeggen ze, zijn de COVID-19 vaccins.

Een “volledig gevaccineerd” persoon die niet eens meer zijn werk kan doen is de 60-jarige Dr. Patrick William Slater, een neurotoloog. Vóór Operatie Warp Speed had Slater een succesvolle, fulltime praktijk in Austin en in zijn vrije tijd viste en wandelde hij – maar nu niet meer. In oktober 2021 kreeg Slater cerebellaire ataxie, een ziekte die invloed heeft op beweging. Hij kon plotseling niet meer eten en ook niet meer zonder hulp naar het toilet gaan. Hij kon farmaceutische medicijnen krijgen om de aandoening onder controle te krijgen, maar wat Slater niet onder controle lijkt te krijgen zijn zijn ongekende paniekaanvallen. Bijna elke nacht kreeg Slater paniekaanvallen die zo hevig waren dat hij er doodsangsten van uitstond. De pijn en ellende waren zo sterk dat hij meerdere keren overwoog om zichzelf van het leven te beroven.

Niemand in de medische wereld kon een verklaring vinden voor Slater’s symptomen. Zowel neurologen als psychiaters deden zijn symptomen af als angst, maar hij gelooft dat de echte oorzaak de mRNA COVID-spuiten zijn die hij nam, inclusief de eerste dubbele dosis gevolgd door een booster.

“Er was geen twijfel mogelijk,” zei Slater over de steeds erger wordende golf van symptomen die hij ontwikkelde na elke volgende mRNA-injectie.

Geven de volledig geprikte mensen dezelfde aandoeningen door aan de niet-gevaccineerden?

Slater is niet de enige. Vanaf eind 2020 zagen artsen overal een gestage toename van ongewone psychiatrische aandoeningen. Psychiater Dr. Amanda McDonald zei dat ze persoonlijk had gezien hoe veel van haar eigen patiënten veranderden in onstabiele, geesteszieke, paniekerige gevallen die zelfs nu nog lijden aan hallucinaties door wat deze medicijnen met hun lichaam hebben gedaan.

“Ik kon er maar niet achter komen waarom,” zegt McDonald. Na de lancering van Operation Warp Speed zag McDonald patiënten haar kantoor overspoelen met symptomen van slapeloosheid, depressie en angst “zonder enige vorm van rijm of reden”. Toen McDonald haar lijdende patiënten probeerde te helpen met medicijnen en andere therapieën, had dat weinig effect. Ook zij zegt dat ze atypische paniekaanvallen ziet die meestal ‘s avonds escaleren en ‘s nachts een hoogtepunt bereiken.

McDonald had meer dan een jaar nodig om zelfs maar te overwegen dat COVID-prikken de boosdoener konden zijn. “Ik had al een bestaande patiëntenpopulatie toen de pandemie toesloeg die ik heel goed kende,” zei ze. “Wat ik zag waren manifestaties in die patiëntenpopulatie.”

Dr. Diane Counce, neuroloog en neuroradioloog, zei dat ze ongeveer hetzelfde heeft gezien bij haar patiënten. “Mensen praten ook over hoe hun persoonlijkheid is veranderd. De familie zegt dan: ‘ze zijn gewoon anders.

Verpleegkundige Scott Marsland zei dat angst, depressie en slapeloosheid nu tot de meest voorkomende symptomen behoren die hij ziet. Hoewel er geen definitieve test is om de COVID-prikken voor 100% te linken aan deze symptomen, komt de timing van hun plotselinge intrede perfect overeen met de uitrol van de COVID-prikken.

Onderzoekers van het All India Institute of Medical Sciences en District Hospital schreven in een case report over soortgelijke symptomen die ze bij patiënten waarnamen dat ze “aangeven dat de psychiatrische bijwerking gerelateerd kan zijn aan het vaccin”.

Bron

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Een gedachte over “Toename psychiatrische aandoeningen en paniekaanvallen

  • 29 november 2023 om 20:13
    Permalink

    Aconitum is een hele goeie remedie tegen paniekaanvallen. Het werkt stante pede. 1 dosis globulen onder de tong. De verdunning vraag je best aan de apotheker of een gekwalificeerd homeopaat.
    Arjan Pasman de homeopaat culumnist van de Andere Krant en de Vereniging Homeopathie Nederland worden al eens uitgenodigd om te komen spreken. Strijd lijdt tot niets. Samenwerking zal heel wat heilzaamer zijn…

    Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

zeven − twee =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.