Internationale bloedbank voor ongevaccineerden opgezet

Ongevaccineerde patiënten die een bloedtransfusie nodig hebben, kunnen nu ‘puur bloed’ krijgen dankzij een dienst genaamd SafeBlood Donation. SafeBlood Donation heeft momenteel leden in minstens 16 landen en als doel om bloedbanken te openen voor mensen die ongevaccineerd bloed willen.

Eerder bleek uit een Italiaanse studie dat 94 procent van de mensen die na mRNA-vaccins last kregen van bijwerkingen, abnormaal bloed had. Ook werden er een maand na vaccinatie vreemde deeltjes in het bloed gevonden. Daarom weigeren veel mensen een bloedtransfusie van een gevaccineerde donor.

SafeBlood Donation wil nu een platform zijn voor mensen die een vrije keus willen maken, alsus de oprichter George Della Pietra.

Bron.

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

5 gedachten over “Internationale bloedbank voor ongevaccineerden opgezet

 • 13 december 2022 om 15:11
  Permalink

  Als ik al moet sterven dan is dat zo, maar
  Niet met die Mnra rommel in mijn lijf.

  Beantwoorden
 • 17 december 2022 om 08:49
  Permalink

  Baby die tijdens operatie gevaccineerd bloed kreeg is overleden aan trombose, stolsels in het bloed, de ouders vroegen om ongevaccineerd bloed maar het ziekenhuis werkte er niet aan mee, terwijl er verschillende donoren klaarstonden om ongevaccineerd bloed te doneren.

  Beantwoorden
 • 22 december 2022 om 10:57
  Permalink

  Er gaat geen week voorbij dat je hoort , mensen met hartfalen ,trombose en ze spuiten maar lekker door .daaraan zie je dat we maar met kleine groep zijn die geen volgelingen zijn. De meeste plooien onder druk.

  Beantwoorden
 • 27 december 2022 om 21:05
  Permalink

  Ik moet maandag geopereerd worden aan mijn gebroken been. Ik ben eigenlijk doodsbang dat er straks iets fout gaat en ze me bloed toedienen van een gevaccineerde. Hoe is dit te regelen dat ik puur bloed krijg?

  Beantwoorden
 • 12 januari 2023 om 07:11
  Permalink

  Hoe kan ik mijn hele gezin in de databank laten opnemen?

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

3 × 3 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.