Internationale bloedbank voor ongevaccineerden opgezet

🕒 Leestijd: < 1 minuut

Ongevaccineerde patiënten die een bloedtransfusie nodig hebben, kunnen nu ‘puur bloed’ krijgen dankzij een dienst genaamd SafeBlood Donation. SafeBlood Donation heeft momenteel leden in minstens 16 landen en als doel om bloedbanken te openen voor mensen die ongevaccineerd bloed willen.

Eerder bleek uit een Italiaanse studie dat 94 procent van de mensen die na mRNA-vaccins last kregen van bijwerkingen, abnormaal bloed had. Ook werden er een maand na vaccinatie vreemde deeltjes in het bloed gevonden. Daarom weigeren veel mensen een bloedtransfusie van een gevaccineerde donor.

SafeBlood Donation wil nu een platform zijn voor mensen die een vrije keus willen maken, alsus de oprichter George Della Pietra.

Bron.

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

10 gedachten over “Internationale bloedbank voor ongevaccineerden opgezet

 • 13 december 2022 om 15:11
  Permalink

  Als ik al moet sterven dan is dat zo, maar
  Niet met die Mnra rommel in mijn lijf.

  Beantwoorden
 • 17 december 2022 om 08:49
  Permalink

  Baby die tijdens operatie gevaccineerd bloed kreeg is overleden aan trombose, stolsels in het bloed, de ouders vroegen om ongevaccineerd bloed maar het ziekenhuis werkte er niet aan mee, terwijl er verschillende donoren klaarstonden om ongevaccineerd bloed te doneren.

  Beantwoorden
 • 22 december 2022 om 10:57
  Permalink

  Er gaat geen week voorbij dat je hoort , mensen met hartfalen ,trombose en ze spuiten maar lekker door .daaraan zie je dat we maar met kleine groep zijn die geen volgelingen zijn. De meeste plooien onder druk.

  Beantwoorden
 • 27 december 2022 om 21:05
  Permalink

  Ik moet maandag geopereerd worden aan mijn gebroken been. Ik ben eigenlijk doodsbang dat er straks iets fout gaat en ze me bloed toedienen van een gevaccineerde. Hoe is dit te regelen dat ik puur bloed krijg?

  Beantwoorden
 • 12 januari 2023 om 07:11
  Permalink

  Hoe kan ik mijn hele gezin in de databank laten opnemen?

  Beantwoorden
 • 26 april 2023 om 21:42
  Permalink

  Mijn man heeft in augustus een hersen infarct gehad en kreeg natuurlijk bloedverdunners. 4 maanden na de tijd had hij opeens bijna geen bloed meer . Ik vroeg om ongevaccineerd bloed maar dat was er niet . De dokter ging overleggen en kwam terug en zei het is levensbedrijgend ,ik zeg mag ik geen bloed geven maar dat ging te lang duren. Ik vroeg nog kunt u mij garanderen dat hij niet ziek word ,maar dat kon ze niet. Het bloed was heel schoon gemaakt zei ze ,toen heb ik maar toegestemd .2 zakken bloed en 1 zak ijzer. Nog darm maag onderzoek gehad om te kijken hoe dit kwam dat hij bijna geen bloed meer had. Uitslag was goed verder hebben ze nergens meer naar gekeken.de HA zei nog dat bloedingen van de bloedverdunners kunnen komen.je weet niet wat voor een rotzooi we binnen krijgen. Fijn dat ik weet dat er ongevaccineerd bloed is ,dank u .

  Beantwoorden
 • 28 april 2023 om 20:49
  Permalink

  33-35% ( in UK en NL, BE, FR, IT, enz )ongevaccineerden is geen kleine groep meer . De vaccinatiecijfers worden overdreven om de druk op de vaccinweigeraars te doen toenemen.
  33-35% waren in staat om de druk te weerstaan en hun intuïtie te volgen. Behoorlijk goed van die grote groep mensen.
  35% zijn ook die mensen die in de proeven van Milgram weigerden om andere mensen leed te berokkenen.
  Blijkbaar is het hart van deze mensen nog niet gesloten.
  35 % is heel veel! en elke dag worden er meer wakker!

  Beantwoorden
 • 22 mei 2023 om 15:35
  Permalink

  Hoe zit het met mensen die niet gevaccineerd zijn maar samen leven met een partner die wel gevaccineerd is en zee hebben ??
  De ongevaccineerden partner geeft bloed , hoe veilig is dit bloed dan ???

  Beantwoorden
 • 7 augustus 2023 om 22:53
  Permalink

  Hoe zit het met de overdracht van risico van bijwerkingen als een vd partners bijv drie spuiten heeft en de ander geen spuit ( vaccinaties mag het nl niet genoemd worden
  Welk risico loopt de ongespoten partner bij regelmatig intiem contact

  Beantwoorden
 • 25 augustus 2023 om 09:53
  Permalink

  Ja ze zeggen steeds dat er geen tijd is om bloed te geven, dat is een uitvlucht, je ziet soms dat ze bloed’van de ene arm naar de andere direct laten overgaan, is zeker mogelijk, in Amerika hebben ze ook geweigerd’om SAVE BLOOD TE GEVEN AAN EEN BABY DIE LET HARTAFWIJKING GEBOREN WAS EN DIRECT MOEST GEOPEREERD WORDEN,,,,, HAHA….HET KIND IS GESTORVEN , RAZEND WAS HET VOLK. DIT IS OPGLRGD VAN DE NWO

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

achttien − 11 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.