Dr. Mihalcea : Nano-microcomputers in niet gevaccineerd bloed, zit in iedereen! Hoe ver staat transhumanisme?

🕒 Leestijd: 4 minuten

Volgens het onderzoek van Dr. Ana Mihalcea zitten zelf-assemblerende nanotech robots in levend bloed, dit door overdracht van C-19 gevaccineerden naar niet gevaccineerden via de lucht en lichaamsvocht. Maar evengoed in supermarkt vlees, medicijnen en andere toepassingen.

Haar conclusie uit haar darkfield microscopie van C19 niet-gevaccineerd bloed is dat we allemaal zijn onderworpen aan shedding overdracht, ieder blinkend lichtje is een bot, het andere zijn de bloedcellen.

Smartdust en chemtrails

Volgens Dr. Michalcea inhaleren we ook ‘smart dust’ via geo engineering (chemtrails), stofdeeltjes die nanotech bevatten.

Wat is smartdust en hoe wordt het gebruikt?

Een mijt, kleiner dan 1 mm groot, die een tandwielketting op microschaal nadert. 
(Afbeelding: Sandia Nationale Laboratoria)

Volgens de site NanoWerk: Stel je een wolk van sensoren voor, elk zo groot als een zandkorrel of zelfs kleiner, omhoog geblazen door orkaanwinden en gegevens over de storm doorgeven aan weerstations beneden. Stel je een onzichtbaar sensornetwerk voor dat is ingebed in de wegen van een slimme stad om verkeer en schade aan het wegdek te monitoren en beschikbare parkeerplaatsen te identificeren – en dat allemaal in realtime. Of miljarden nanosensoren verspreid over bossen en andere gebieden met brandgevaar om een ​​brand vanaf het allereerste begin te detecteren. Of stel je programmeerbaar slim stof voor dat een alarmsignaal activeert wanneer onzichtbare microscheuren in een turbineschoep worden gedetecteerd.

Slim stof verwijst naar draadloze netwerken van autonome computer- en detectieplatforms op submillimeterschaal die niet groter zijn dan een zandkorrel. Slim stof detecteert en registreert gegevens over zijn omgeving, zoals licht, temperatuur, geluid, aanwezigheid van gifstoffen of trillingen, en verzendt die gegevens draadloos naar grotere computersystemen.

Smart Dust is een visie op de genetwerkte toekomst waarin intelligente netwerken van biljoenen minuscule sensoren voortdurend voelen, proeven, ruiken, zien en horen wat er in hun omgeving gebeurt, met elkaar communiceren en informatie uitwisselen. Slimme stofnetwerken zijn de ultieme Internet-of-Things (IoT)-apparaten. Lees verder hier of op Wikipedia.

Dit werd paar decennia geleden eerder ontwikkeld oa. door het DARPA, de militaire onderzoeks afdeling van US Defence. Het transformeert ons bloed en vormt een platform voor deze tech (hydrogel, microplastics), vandaar deze rubberachtige slierten gevonden door lijkschouwers in onze aders.

Ook de C-19 technologie werd zo ontworpen dat het overdraagbaar en repliceerbaar is. Het is te gek voor woorden, maar zo ver is de technologie ondertussen gevorderd. Dr. Ana Mihalcea bespreekt dit en meer in deze video.

Scroll voorbij de reclames en bekijk het interview, lees dan onderaan verder.

Wat is een Nano sensor?

 • Een extreem klein apparaat dat in staat is om fysieke prikkels te detecteren en erop te reageren
 • Het kan gegevens naar een netwerk verzenden
 • Kan bidirectioneel worden gemanipuleerd

Waarvoor dient “Dual Purpose” Nanotechnologie?

Wat kunnen de “voordelen” zijn van de technolgie?

 • Medische nanorobots voor ziekte behandeling
 • Brain computer interface voor behandeling van neurologische ziekte
 • Injectie van een medische payloads, ook via data (wifi)
 • Op afstand downloaden van kennis rechtstreeks in het brein

Wat zijn de gevaren?

 • Volledige mind control en gedachtesurveillance, ook interface, read-write
 • Menselijke upgrade, super soldaten
 • Verlies van goddelijke menselijkheid
 • Transhumanistische cyborgs, automatons
 • Niet-traceerbare massa vernietigingswapens
 • Totalitaire regering surveillance
 • Ongecontroleerde zelfreplicatie
 • Computernetwerk connectiviteit van ieder mens. (IOLT)

Internet of living Things, zie deze video van 2010 IOLT

Sinds Dolly, u weet het nog wel, het gecloonde schaap in 1996, is het stil geweest rond nanotech in de publieke media. Maar de computer rekenkracht en technologische vooruitgang ging razendsnel vooruit. Dat zal nu niet minderen met de opkomst van AI, die de mensheid in staat zal stellen nog sneller te groeien in zijn evolutie. Het transhumanisme staat al jaren op het agenda van globale wereldleiders. En dan hebben we het niet over onze eerste minister of president. Het gevaar voor totalitaire controle is reëel. Maar u hoeft niet te huiveren. Misschien komt alles ook wel goed. Een open kijk en vertrouwen in het hogere plan is belangrijk.

In deze video van 2010 (ondertussen bijna 14 jaar geleden bij publicatie van dit artikel) ziet u een toespraak van Andrew Hessel, pionier op het gebied van synthetische biologie , een futurist , microbioloog en geneticus , en uitvinder en ondernemer. Luister goed wat toen reeds de stand van zaken en mogelijk was. Stel je voor wat mogelijk is de dag vandaag, met een exponentiële groei van rekenkracht, samenwerking, het internet en nu ook AI.

Andrew is een voorstander van open source- biologie en pleit ervoor dat cellen levende computers zijn en dat DNA een programmeertaal is. Hij pleit voor het schrijven van DNA sinds kort na het oorspronkelijke Human Genome Project, en was medeoprichter van het Genome Project-schrijven. Hessel is een expert op het gebied van biologische technologieën en bioveiligheid en helpt de industrie, academici en autoriteiten de snelle veranderingen in de biowetenschappen beter te begrijpen.
Hessel heeft publiekelijk andere futuristische ideeën gedeeld over het leven onder de grond, het klonen van mensen en biobanken. Bron Wikipedia

Ongeziene technologische toepassingen.

Brein Computer-interfacetechnologie opent een wereld aan mogelijkheden. We staan ​​aan de vooravond van deze technologie die zo krachtig is en het potentieel heeft om ons leven en ons bestaan ​​zo radicaal te transformeren! Na het starten van drie door durfkapitaal gefinancierde startups in Silicon Valley, lanceerde Steven Hoffman, bekend als Captial Hoff, Founders Space met de missie om ondernemers en intrapreneurs op te leiden en te versnellen. Founder Space is uitgegroeid tot een van de beste startup-accelerators ter wereld, met meer dan 50 partners in 22 landen. Deze lezing werd gehouden tijdens een TEDx-evenement in 2017.

Dat de technologie al een tijdje bestaat en in uitvoering is lijkt ons hierbij geen misvatting.

Beangstigend?

De evolutie van de mensheid is niet tegen te houden. Het is zinloos hier in paranoia en angst mee om te gaan. Het is een realiteit. Echter komen er stilaan oplossingen door moedige dokters als Mihalcea en McCullough die dit openbaren, onderzoeken en oplossingen vinden. In eerdere artikels op onze site kan u lezen wat u hier kan tegen doen.

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Een gedachte over “Dr. Mihalcea : Nano-microcomputers in niet gevaccineerd bloed, zit in iedereen! Hoe ver staat transhumanisme?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

een × drie =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.