Nieuwe pandemie najaar 2023: Doe jij terug mee? Schokkende bewijzen !

🕒 Leestijd: 6 minuten

Volgens heel duidelijke aanwijzingen zal er in het najaar een nieuwe pandemie georganiseerd worden, en dat zeker al in Europa. De pandemie heeft tot doel om nog es een extra rondje mRNA gentech spuiten te plaatsen en het CBDC digitaal geld er door te duwen. We zetten even de feiten op een rijtje waarom dit er zo goed als zeker aan komt.

Onze redactie krijgt van overal verontrustende berichten binnen dat er zo goed als zeker een nieuwe pandemie van start zal gaan in het najaar. Een paar tekenen aan de wand zijn: recente invoering van de WHO coronapas, voorstelling van de CBDC in het parlement, internationale vacature campagne voor aanwerving van nieuwe contact tracers.

Iedereen die een beetje de feiten op de achtergrond volgt (u weet wel, achter het MSM vangnet), wist maar al te goed, welke snode plannen het WEF en de WHO reeds jaren voorbereiden om hun Great Reset door te voeren. Voor deze technologische Great Reset (the 4th Industrial Revolution, Klaus Schwab) werden immers triljarden fiat geld uitgestrooid en duizenden bedrijven geëngageerd. Gelukkig is The Great Reset een complot verhaaltje volgens onze vrienden factcheckers van Knack en hoeft u zich daar verder geen zorgen over te maken. Dat doen onze ministers in Davos wel voor u. We noemen ze onze vrienden van Knack, Skepp, De Morgen, en de facebook factcheckers, want ondertussen mochten we reeds een Skeptische Put Prijs ontvangen en werden onze persoonlijke namen online geëxtremiseerd. AVV zet zich reeds 3 jaar hard in voor de waarheid en uw toekomst.

We hebben geen glazen bol, maar we zijn na 3 jaar dictatuur ook niet meer naïef. Niet dat we dat ooit ook een beetje waren. We zetten voor u even graag de feiten op een rijtje en vragen u als lezer: hoe gaat u deze keer reageren en gaat u zich terug laten prikken met een experimenteel product waarvan zoveel schade gekend is?

De vaccinatieschade van de gentech mRNA spuiten, een bio wapen

U weet dat we bij Artsen voor Vrijheid geen blad voor de mond nemen als we sinds begin corona reeds waarschuwen voor deze nieuwe gentech ‘vaccinaties’. Een ”vaccin’ dat als experiment gedwongen uitgerold werd. Gepatenteerde bio tech wapens, ontstaan in de breinen van Darpa.

Ondertussen swingt de oversterfte de pan uit. (wat hiervan officieel gemeld wordt) en is de schade niet te overzien. Op onze telegram kan u dagelijkse vele persoonlijke verhalen lezen van schade en doden hierdoor. Ondertussen hebben we via www.vaccinatieschademelden.be heel veel getuigenissen gekregen.

Op de facebook pagina Onze gemiste dierbaren ziet u letterlijk de ‘plots’ gevallen dag per dag toenemen. En een beetje onderzoek werk in de kranten weet u ook dat het geen toeval is dat zovele jonge en niet jonge mensen ‘plots’ sterven aan myocarditis. En dat alleen al in onze landen !

Uiteraard koppen de kranten dat ze totaal niet weten hoe het exces in doden en turbo kankers te verklaren is. Ze wassen hun handen in onschuld. Dit is een enorme misdaad.

(c) Volkskrant

Medische krant De Specialist kopt medio april: “Zo goed als zeker: nieuwe vaccinatiecampagne tegen Covid-19 in najaar”

De Specialist, de grootste online gemeenschap van professionele zorgverleners en artsen (sic). kopte in april 2023 reeds: Zo goed als zeker: nieuwe vaccinatiecampagne tegen Covid-19 in najaar

Er komt in het najaar vrijwel zeker een nieuwe vaccinatiecampagne tegen Covid-19 in ons land, zo blijkt uit een navraag bij experts. Het zou dit jaar wel nog om twee spuitjes gaan. “Er is een gecombineerd vaccin in ontwikkeling, maar dat zal in het najaar nog niet op de markt zijn. Dat zal dan allicht voor volgend jaar zijn”, ligt Steven Callens (UGent) toe. “We laten de spuitjes best zetten door de huisarts of apotheek”

April 2023, De Specialist

Dat de farma deze lucratieve zaak van mRNA tech en aandelen niet ging laten vallen was iedereen wel duidelijk.

De WHO en EU lanceren een wereldwijde coronapas.

Eerder kon u op onze site lezen hoe deze pas werd gelanceerd. Een technologisch initiatief om onze gezondheid in toom te houden. Een systeem dat reeds jaren in ontwikkeling is door verschillende (WEF-gerelateerde) bedrijven. En waarom we perse gewoonte moesten maken met een QR te gaan winkelen. Of dacht u dat dit voor onze veiligheid is?

Voorstelling CBDC digitaal geld in het parlement, net voor de vakantie

Politicus Pepijn van Houwelingen (FVD) uit Nederland laat ons op Twitter weten dat net voor het verlof de EU met het voorstel invoering van de digitale Euro komt in het kabinet. Handig toch, net wanneer elke riant betaald politicus het land uitvlucht, sommige met hun CO2 neutrale privéjet.

https://twitter.com/PvanHouwelingen/status/1665360974373879810/photo/1

De digitale Euro (internationale CBDC) is een crypto currency, die het fysieke geld zal vervangen. Geen zwart meer. Geen vrijheid. Geen centje geven aan de kinderen. Alles onder controle van vadertje staat.

Reeds jarenlang werd de natte droom van menig grootbankier (nee niet op het niveau van uw lokale bank en zelfs niet uw nationale bank), voorbereid. De internationale CBDC, een digitale crypto ‘munt’, via een QR app op uw gsm, zodat u ‘veilig’ overal kan betalen.

Uiteraard biedt de digi Euro alleen maar voordelen, volgende de ECB.

Vraag is voor wie…

Lees het Rapport over een digital euro, oktober 2020.

Rapport over een digital euro, oktober 2020

Deze CBDC zal gekoppeld zijn aan aan uw Covidpas, uw burgerID, gezondheid, rijbewijs en alles wat u maar wenst, allemaal in 1 ‘veilig’ systeem. Handig toch? Ook heel handig allemaal van hogere hand te controleren en uit te schakelen. Zoals ze in China doen. Oh wat staan onze bankiers, politici en multinationals te trappelen om dit door te voeren.

Voor meer info kan u zeker op Blckbx de uitzendingen bekijken.

Bekijk zeker ook deze docu, State of Control.

Frank Vandenbroucke mag er nog eens vijf jaar bijdoen

Frank Vandenbroucke (Vooruit) wil er graag nog eens vijf jaar bijdoen als minister van Volksgezondheid. Hij krijgt daarvoor de zegen van voorzitter Conner Rousseau. Dat schrijft De Tijd. Rousseau, die momenteel ook diep verwikkeld zit in een schandaal.

Dat onze Corona minister hartelijk zijn best heeft gedaan om de pandemie in goeie banen te leiden valt niet te betwijfelen. Zelfs de gemiddelde huisarts verkiest de minister met een 3.9 op 10. Het is de geknipte man om de coronapas door te voeren, en onze vrijheden af te nemen, daar ijvert hij al sinds 2021 voor.

We horen het onze vriend Frank al zeggen op het VTM nieuws:

We zien een serieuze toename van besmettingen van een nieuwe corona variant. We mogen dit niet laten uit de hand lopen. Gelukkig hebben we onze lessen geleerd uit de netjes georganiseerd pandemie van 2020. Nee we gaan u deze keer niet opsluiten, u mag gerust zijn. (oef). We gaan een coronapas invoeren zodat iedereen veilig kan blijven verder werken. We gaan zelfs uw geld er aan koppelen, zodat u verzekerd ben van inkomen gedurende deze moeilijke periode. We geven daarom iedereen een steuntje van een paar duizend crypto EU geld. Zodat u zorgenvrij verder kan.
Uiteraard worden de mondmaskers en testen even terug ingevoerd. Voor uw veiligheid. De overheid zorgt voor u.

We vragen ons af, welke rol zal ‘kunstenaar’ Marc Van Ranst deze keer spelen?

Sinds eind vorig jaar is niets nog terug te vinden over zijn Corona intimidaties op zijn persoonlijk Facebook profiel. Alles werd vervangen door virtuele kunstwerken. Operatie schoon schip. Dat is als u zijn profiel nog kan zien tenminste. Want menig burger behoort niet meer tot zijn fan maar ban-club. (vraag: zijn we geblokkeerd of is het Facebook profiel van MVR verwijderd ondertussen?)

bron

Vacatures contact tracers in alle landen. Een nieuwe campagne gaat van start.

Ondertussen is het ons opgevallen dat internationaal een enorme vloed van corona vacatures uitgeschreven zijn om in het najaar “een nieuwe golf” en uitbraak op te vangen. Ja u ziet het goed, doe gerust uw zoekopdracht zelf.

Vacatures in België, Nederland, Frankrijk, Duitsland en VK

Wat denkt u hiervan? Is dit een toeval?

Hoe kan de overheid weten dat we dit najaar terug een enorme uitbraak hebben, een nieuwe ‘pandemie’, waarbij de definities sinds de Mexicaanse griep aangepast werden? Wetten die aangepast werden om een vrijgeleide te hebben in de uitvoering en bestraffing. En het doordrukken van hun totalitair systeem.

Ja we zijn rechtuit. Het is nodig !

foto Attentia

De vraag is voor u als burger en liefhebbende vader of moeder

Nu de vakantie voor de deur staat en niemand zich ook enige zorgen maakt, het leventje gewoon zijn gang gaat als ooit voorheen, zal u straks terug uw zuurverdiende centen laten wegmaaien door de overheden? Uw leven en carrière in zak en as omdat u mee doet aan hun systeem?

Doe nu even mee, voor een paar weken, werd een plan dat ten einde loopt in 2030.

You will own nothing and you will be happy. Maar gelukkig is dat ook een complot theorie.

Zal u straks terug blindelings de media, hun experten en hun ‘wetenschap’ geloven? Zal u panisch bang zijn? Zal u terug hard discrimineren?

Of zal u straks wel opkomen voor uw mensenrechten, eigendom en toekomst van ons en onze kinderen?

Geniet alvast van uw aankomende vakantie en laat het even bezinken.

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

14 gedachten over “Nieuwe pandemie najaar 2023: Doe jij terug mee? Schokkende bewijzen !

 • 12 juni 2023 om 09:32
  Permalink

  Laat ons hopen dat de mensen hun ogen zijn geopend

  Beantwoorden
 • 13 juni 2023 om 14:55
  Permalink

  Er is geen twijfel mogelijk: IK LAAT MIJ NIET VACCINEREN. Ik heb het recht om over mijn eigen lichaam baas te zijn. IK HEB DIE VRIJHEID!

  Beantwoorden
 • 14 juni 2023 om 13:34
  Permalink

  Steeds is er die hoop dat het zover niet zal komen. steeds weer hoop ik op een zeker optimisme, steeds weer hoop ik dat beleidsmensen de juiste keuze maken. Ik hou alvast mijn boot. Als mijn hoop niet vervult wordt ga ik zeilen, ver weg, geef ik mij over aan de grillen van de zee en de natuur, naar de zon, naar het leven, naar een hoop op een betere toekomst.

  Beantwoorden
 • 19 juni 2023 om 12:39
  Permalink

  Het gaat Satan en zijn onderdanen (dat zijn er velen) om consent, vrijwilligheid.
  Men vertelt het en je doet vrijwillig mee (je had immers kunnen onderzoeken dat het niet klopt).
  Het is bijbels. De goede Heer is van de waarheid. De duivel (en zijn trawanten) van list en bedrog.
  Gates is een ultiem voorbeeld. Die is alleen maar door list en bedrog zo groot geworden. Musk, trouwens ook.
  Beter geen enkele miljardair vertrouwen is het devies.

  Beantwoorden
 • 19 juni 2023 om 13:14
  Permalink

  Heb niet meegedaan en zal dat nu ook niet doen, nooit!!

  Beantwoorden
 • 19 juni 2023 om 14:53
  Permalink

  Slecht zes recente vacatures die gevonden die met Covid-19 te maken hebben. Eerste les voor beginnende Internetgebruikers: bij zoekopdrachten van meerdere woorden zet je die tussen aanhalingstekens, in dit geval “corona vacatures” -anders vind je allerlei over ‘corona’ en ‘vacatures’ door elkaar- en met de juiste zoekopdracht vond ik deze: https://www.medischebanenbank.nl/vacatures/covid-19/
  Uiteraard de zoekopdracht op “Last Month” gezet, anders vind je een hele lijst vacatures uit 2020 en 2021.
  Ook op VDAB.be zijn er met de zoekterm Corona geen gerelateerde vacatures meer te vinden.
  Inderdaad, in het najaar wordt een nieuwe vaccinatieronde gepland met een monovalent vaccin:
  https://www.ema.europa.eu/en/news/ema-ecdc-statement-updating-covid-19-vaccines-target-new-sars-cov-2-virus-variants
  Hangt van de lidstaten af hoe dit georganiseerd wordt, bijvoorbeeld via de huisarts, bijvoorbeeld aanbevolen voor vijftigplussers, enzovoort.
  Wel duidelijk dat de medische sector er niet gerust in is, maar voor ons als gewone gezonde burgers zonder immunogecompromiteerd of wat dan ook is het hopelijk voorbij.

  Beantwoorden
 • 27 juni 2023 om 19:40
  Permalink

  en wat ga je doen als er politie aan de deur staat? Of als je naar de rechtbank moet en je MOET want het is WET dat je verplicht bent (door WHO bv). Wat ga je DOEN. Ik wou eens geen grootdoenerij horen via het toetsenbord … ik wéét het niet meer … ik zie pensioenintrekking niet zitten, quarantainekampen niet en prikken (2 ouders dood aan vaccin) OOK niet. Maar wat KAN ik doen? Veel geblaat j hoor ik overal … ik zou willen dat ik de WOL kende. HOE kunnen we dat vermijden? Ik ben zowat ten einde raad …. straks laat ik mezelf nog een spuit geven (doodsspuit in Zwitserland) hoewel ik kerngezond ben want ik ben nu al jaren aan het vechten tegen dat alles en ben moe … . Ook dat je moet geen angst hebben …. daar kan ik niet mee om. Ze maken verdomme mijn land ziek … mijn bomen sterven … ik doe er alles aan om zelfvoorziened te zijn en het is een zwaar gevecht (dat ik zal verliezen als het zo doorgaat … 5 bomen dood dit jaar op de 19), ik filter water, ik kweek eigen groenten, ik nam niet de spuiten, ik droeg zorg voor familieleden die stierven omdat ze niet wilden luisteren naar mij … nu wordt de wetgheving nog strenger en zal ook mij rakezn (zoals ik altijd voorspeld heb) dus aub hou eens op met dat hoogdravende ‘ze zullen mij niet temmen’ retoriek en geef eens iets concreets want ook mer de IK/vrouw wetgeving die nu populair is gaan we het niet redden. Dank voor elke nuttige reply

  Beantwoorden
 • 29 juni 2023 om 11:40
  Permalink

  en hoe ga je dat aanpakken, je niet laten vaccineren als het wettelijk verplicht geworden is? Ga je torenhoge boetes kunnen betalen? Ga je eventueel in quarantaine? Ga je rondkomen als ze je inkomen blokkeren? Ik ben ook zoekende hoé dit op te lossen en ik wéét het gewoon niet …

  Beantwoorden
 • 1 juli 2023 om 11:16
  Permalink

  Ik vraag me oprecht af hoe je dat gaat doen als vaccinatie verplicht is, als ze je geld kunnen blokkeren, als ze je onder dwang (wegens verplicht) kunnen laten prikken. Als ze je zelfs eventueel in quarantainekampen stoppen … en daar zorgen dat je ziek wordt … HOE ga je dat aanpakken? Kunnen we ons niet beter verenigen met een goede advokaat erbij?

  Beantwoorden
 • 25 augustus 2023 om 10:13
  Permalink

  Wetten zijn regeltjes, als het niet in het staats blad heeft gestaan is het geen wet,
  We moeten met heel Belgie samen doen en alles weigeren…. Wij hebben geen contract met het BEDRIJF BELGIE’ DIE YEBBEN EEN BTW HR EN WERKEN NIET VOOR HET VOLK WEL VOOR NWO
  Dus beroep ue zorg dat ue een paar goeie wetten kent en gebruik ze tegen hen, vraag hun handtekening, bewijs dat een wet is en hun machtiging…..door de rechter en geen digitale handtekening he, maar vraag naar een originele handtekening en vraag , wie er zich verantwoordelijk stelt als er iets fout gaat !
  Beroep je op de Neurenberg Code die is ingeroepen na alle experimenten die ze deden op de joden en anderen…..
  Als je in angst gaat en denkt dat dit zal gebeuren zal het ook gebeuren…… Dus stuur elek dag de gedachte uit dat wij vrije mensen zijn naar gods gelijkenis

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

drie × 4 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.