Helft gevaccineerden stopt nooit met productie van spike-eiwit

🕒 Leestijd: < 1 minuut

Het Coronavaccin zou zogenaamd “in de arm blijven” en “het onschadelijke spike-eiwit zou maar een paar dagen worden aangemaakt”. Daar was men zeker van, ondanks dat er geen gegevens waren die de beweringen bevestigden.

In een degelijke wetenschappelijke studie (1), uitgevoerd door Brogna et al., dat recent gepubliceerd is, werd de aanwezigheid van spike-eiwit bij COVID-gevaccineerden zes maanden na vaccinatie vastgesteld. De mogelijkheid van kruisbesmetting van experimentele data met in het wild circulerende COVID-infecties werd uitgesloten.

De auteurs van het onderzoek gebruikten een gevoelige test, massaspectrometrie genaamd, om een specifieke aminozuursequentie te detecteren die alleen voorkomt in het gevaccineerde spike-eiwit.

mRNA COVID-vaccins bevatten een genetische code om het zogenaamde “spike-eiwit” te produceren, een onderdeel van het SARS-CoV-2-virus dat het virus in staat stelt om menselijke cellen binnen te dringen en te infecteren. Tijdens het penetratieproces, dat “fusie” wordt genoemd, verandert het virale spike-eiwit van vorm en wordt het een soort speer die het celoppervlak binnendringt.

De enige aanpassing die zowel Pfizer als Moderna hebben gedaan, is het “prefusie-stabiliseren” van het vaccin-gecodeerde spike-eiwit om te voorkomen dat het van vorm verandert en stabieler wordt in het menselijk lichaam (2).

De wetenschappers besloten op zoek te gaan naar die specifieke, genetisch gemodificeerde eiwitcomponent. Lees hier het volledige artikel met alle bijbehorende bronnen.

Bron

Ref 1

Ref 2

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Een gedachte over “Helft gevaccineerden stopt nooit met productie van spike-eiwit

  • 9 september 2023 om 16:47
    Permalink

    Dit gaat erg snel van ‘meer dan 6 maanden’ naar ‘stopt nooit’… Ik zie verder geen onderbouwing dat het nooit zou stoppen in plaats van bijvoorbeeld na 10 of 12 maanden. Mogelijk bestaat die onderbouwing wel in de studie, maar dat zie ik in dit artikel niet terug. Het lijkt me nuttig om dat te onderbouwen als je het zo stellig beweert in de titel van het artikel.

    Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

14 + 7 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.