Allereerste Spike Detox-protocol verschijnt in Amerikaans medische tijdschrift: hier leest u hoe u kan herstellen

🕒 Leestijd: 3 minuten

Dr. Peter McCullough onthult drie belangrijke stoffen voor het afbreken van piekeiwitten, het verminderen van ontstekingen en het verminderen van het risico op bloedstolling.

“ De COVID-19-vaccins waren het grootste menselijke experiment dat ooit in de geschiedenis van de mensheid is uitgevoerd ”, zei de wereldberoemde cardioloog Dr. Peter McCullough tegen een vol publiek tijdens de ReAwaken America Tour in Las Vegas, Nevada.

“Mensen die de vaccins voor de eerste keer gebruikten, kregen een genetische injectie met vreemd genetisch materiaal dat in hun lichaam gedurende een ongecontroleerde tijdsduur en hoeveelheid het Wuhan Spike-eiwit produceerde, het eiwit op het oppervlak van het virus dat dit veroorzaakt veel schade aan het menselijk lichaam.”

“Velen van jullie hebben nog steeds het Spike-eiwit in je cellen en weefsels”, vertelt Dr. McCullough . “Elke studie die hiernaar gekeken heeft, heeft dit centrale probleem feitelijk geïdentificeerd. Het lijkt erop dat het menselijk lichaam geen enzymen heeft die dit eiwit kunnen afbreken zoals elk ander natuurlijk eiwit en ons ervan kunnen ontdoen.”

Waarom? “ Het komt omdat dit eiwit niet natuurlijk is ,” antwoordde Dr. McCullough . “Het werd ontwikkeld in een Chinees bioveiligheidslaboratorium met behulp van blauwdrukken die afkomstig waren van Amerikaanse onderzoekers, volledig gefinancierd en ondersteund door de National Institutes of Health en de National Allergy Immunology-afdeling, geleid door Dr. Anthony Fauci.”

De effecten van het onnatuurlijke Spike-eiwit zijn verwoestend geweest.

Professionele basketbalspeler Óscar Cabrera Adames stortte midden in de wedstrijd in 2021 in. Hij gaf de schuld aan vaccin-geïnduceerde myocarditis voor het incident. Twee jaar later stierf hij helaas tijdens een stresstest in een gezondheidscentrum in de Dominicaanse Republiek.

“Door de vaccins heeft ongeveer 15% van degenen die ze hebben gebruikt een of ander medisch probleem ”, aldus Dr. McCullough . “Dat is een enorm aantal”, klaagde hij.

“Nu heeft gelukkig ongeveer een derde van de mensen die het vaccin hebben gebruikt, helemaal geen bijwerkingen gehad en het lijkt erop dat er geen bijwerkingen optreden. Dus als iemand de injectie heeft genomen en ze zijn prima in orde en hebben niet eens een pijnlijke arm, dan is het uiterst onwaarschijnlijk dat ze nu een probleem zullen ontwikkelen,” legt Dr. McCullough uit .

“Maar het zijn mensen die een eerste reactie ontwikkelden en daarna een paar dagen of weken ziek waren – ik maak me echt zorgen over hen omdat we de late ontwikkeling van myocarditis en hartstilstand zien, zelfs twee jaar na het vaccin . Bloedstolsels ontstaan ​​zelfs twee jaar na het vaccin . Sterker nog, een nieuwe episode van COVID zou deze kunnen uitlokken”, waarschuwde Dr. McCullough .

Wat kunnen we doen om dergelijke medische rampen te helpen voorkomen?

Drie woorden: “ Base Spike-ontgifting .” Dr. McCullough kondigde aan dat vrijdag 25-08-23 “een historische dag was” omdat “het allereerste ontgiftingsprotocol in de Amerikaanse medische literatuur werd gepubliceerd.” Met name het Journal of American Physicians and Surgeons.

Dr. McCullough legde uit dat dit ontgiftingsprotocol individuen in staat stelt het probleem proactief aan te pakken door drie natuurlijke stoffen te gebruiken, nattokinase, bromelaïne en curcumine, die zonder recept verkrijgbaar zijn, “om het lichaam te helpen dit zeer gevaarlijke eiwit te verwijderen. uit [hun] cellen en weefsels.”

Hoewel het protocol nog niet wetenschappelijk is gevalideerd door middel van dubbelblinde, gerandomiseerde, placebo-gecontroleerde onderzoeken, betoogde Dr. McCullough dat klinische observaties wijzen op een positieve impact.

Wat zijn Nattokinase, bromelaïne en curcumine?

“De gezondheidsvoordelen van Nattokinase”: explore.globalhealing.com
 • Nattokinase : Een enzym dat wordt verkregen uit de fermentatie van soja. Het wordt traditioneel in Japan gebruikt vanwege de veronderstelde cardiovasculaire voordelen. Preklinische onderzoeken tonen aan dat het het Spike-eiwit afbreekt.
 • Bromelaïne : een reeks enzymen afgeleid van ananasstelen, goedgekeurd door de FDA als plaatselijke behandeling voor wonden. Net als nattokinase is ook aangetoond dat het de klaring van Spike-eiwitten versnelt.
 • Curcumine : de actieve stof in kurkuma, die veel wordt gebruikt vanwege zijn ontstekingsremmende eigenschappen. Het vermindert ook verdere schade door het Spike-eiwit.

Het protocol

De aanbevolen doseringen in het protocol zijn als volgt, volgens Dr. McCullough’s Substack :

• Nattokinase: 2000 fibrine-eenheden (100 milligram) oraal tweemaal daags zonder voedsel

• Bromelaïne: 500 milligram oraal eenmaal daags zonder voedsel

• Curcumine: 500 milligram oraal tweemaal daags (nano, liposomaal of met piperine-additief aanbevolen)

Dr. McCullough raadde aan om deze behandelingstriade gedurende ten minste drie maanden te gebruiken voor iedereen die lijdt aan of zich zorgen maakt over post-COVID- of vaccinsyndromen, maar hij suggereerde ook dat degenen die meerdere injecties hebben gekregen, deze mogelijk twaalf maanden of langer moeten gebruiken.

Klinische observaties en beperkingen

Volgens de klinische observaties van Dr. McCullough “ worden patiënten inderdaad beter door deze aanpak .” Hij zei dat hij heeft waargenomen dat mensen onder dit protocol verlichting ervaren van symptomen zoals gevoelloosheid, tintelingen, hartkloppingen, hoofdpijn en verlies van zintuigen. Deze waarnemingen zijn echter nog niet ondersteund door grootschalige wetenschappelijke onderzoeken.

Ondanks een miljardeninvestering in langdurig COVID-onderzoek door de regering-Biden, is geen enkele dollar aan financiering besteed aan onderzoek naar vaccinblessures. Het zal dus niet de overheid zijn, maar afwijkende artsen, zoals Dr. McCullough , die het voortouw zullen nemen bij het ontdekken van optimale behandelingen en behandeling van vaccinblessures.

Bezorgdheid over de veiligheid

“De belangrijkste veiligheidswaarschuwingen zijn bloedingen en allergische reacties, die beide beheersbaar zijn. Het is onze ervaring dat zowel nattokinase als bromelaïne kunnen worden gebruikt naast bloedplaatjesaggregatieremmers en anticoagulantia, onder toezicht van een arts”, schreef Dr. McCullough op zijn Substack-pagina .

Over het geheel genomen ziet “Base Spike Detoxification” er veelbelovend uit.

Vigilant News nam contact op met Dr. McCullough voor een verklaring. Dit is wat hij te zeggen had:

Dr. Peter McCullough in New York op De. 24 augustus 2021. Afbeelding: worldfreedomalliance.org

Bromelaïne, curcumine en nattokinase zijn zonder recept verkrijgbaar bij vrijwel elke natuurvoedingswinkel of apotheek.

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Een gedachte over “Allereerste Spike Detox-protocol verschijnt in Amerikaans medische tijdschrift: hier leest u hoe u kan herstellen

 • 17 september 2023 om 08:50
  Permalink

  Ik maak me veel meer zorgen over de MRNA in de vaccinatie…..
  Dat heeft ook ingrijpende gevolgen en daar valt volgens mij niets aan te doen….
  Vriendelijke groet, Maureen

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

18 − drie =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.