Wie zijn wij?

🕒 Leestijd: < 1 minuut

Artsen Voor Vrijheid is een neutrale, onafhankelijke organisatie die getuigenissen verzamelt van artsen en specialisten, zorgpersoneel en verpleegkundigen, wetenschappers en laboranten, patiënten en hun familie, zelfstandigen, werknemers en ouders. Artsen Voor Vrijheid biedt een platform en klankbord aan vele artsen die de maatregelen kritisch benaderen. We bieden we een overzicht van actuele informatie komende van andere bronnen rond de corona crisis. 

Daarnaast bieden we ook gezondheidsnieuws aan.

Enkele framings uit de media recht gezet:

 • Zijn we extreem rechts? Duidelijk NIET. We zijn a-politiek. Media suggereren dit waarschijnlijk om kritiek op het extreme corona beleid te marginaliseren. Laat duidelijk zijn: wij zijn met geen enkele groepering noch partij verbonden. We werken wel samen met andere gelijkgestemden.
 • Zijn we verbonden met het vroegere Viruswaanzin? Nee. We ontstonden vanuit ideeën en suggesties van diverse leden van viruswaanzin, maar niet zoals het magazine Knack het ooit beschreef. Overigens bestaan we nu ook al 2 jaar en is de structuur van onze organisatie helemaal veranderd.
(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

2 gedachten over “Wie zijn wij?

 • 22 juni 2022 om 17:53
  Permalink

  Hi,

  Ik ban een zwaar astma patient (cpod) ik heb mij niet laten vaccineren voor de covid. Tot nu toe heb ik al drie keer een Sars-CoV2 Antibody Panel bloedtest gedaan. Alle drie keren non reactive, de laatste is van deze maand. Hoe is dat mogelijk dat ik tot nu toe geen covid hebt gehad??? Mijn longarts zegt dat ik geluk hebt. Een keer kan ik nog wel begrijpen maar geen drie keer!!!

  Beantwoorden
  • 7 oktober 2022 om 08:39
   Permalink

   Of je Corona geïnfecteerd wordt hangt af van een aantal zaken: je eigen afweer te weten voldoende vit C en D, geen overgewicht en voldoende copd medicatie. Daarnaast de blootstelling te weten je aanwezigheid in slecht geventileerde ruimtes met Corona geïnfecteerden. Waarschijnlijk doe je dat goed

   Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

2 × vijf =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.