Wie zijn wij?

Artsen Voor Vrijheid is een neutrale, onafhankelijke organisatie die getuigenissen verzamelt van artsen en specialisten, zorgpersoneel en verpleegkundigen, wetenschappers en laboranten, patiënten en hun familie, zelfstandigen, werknemers en ouders. Artsen Voor Vrijheid biedt een platform en klankbord aan vele artsen die de maatregelen kritisch benaderen. We bieden we een overzicht van actuele informatie komende van andere bronnen rond de corona crisis. 

Daarnaast bieden we ook gezondheidsnieuws aan.

Enkele framings uit de media recht gezet:

  • Zijn we extreem rechts? Duidelijk NIET. We zijn a-politiek. Media suggereren dit waarschijnlijk om kritiek op het extreme corona beleid te marginaliseren. Laat duidelijk zijn: wij zijn met geen enkele groepering noch partij verbonden. We werken wel samen met andere gelijkgestemden.
  • Zijn we verbonden met het vroegere Viruswaanzin? Nee. We ontstonden vanuit ideeën en suggesties van diverse leden van viruswaanzin, maar niet zoals het magazine Knack het ooit beschreef. Overigens bestaan we nu ook al 2 jaar en is de structuur van onze organisatie helemaal veranderd.
(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

18 + 20 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.