Over Artsen Voor Vrijheid

Wij zijn een team van artsen, verpleeg- en zorgkundigen en vrijwilligers met medische achtergrond die trachten de dagelijkse realiteit achter de corona crisis neutraal en genuanceerd te brengen. U kan uw getuigenissen naar ons doorsturen, anoniem of niet. We zullen uw info steeds in alle vertrouwelijkheid behandelen.

Artsen Voor Vrijheid is een neutrale, onafhankelijke organisatie die getuigenissen verzamelt van artsen en specialisten, zorgpersoneel en verpleegkundigen, wetenschappers en laboranten, patiënten en hun familie, zelfstandigen, werknemers en ouders.

Daarnaast bieden we een overzicht van actuele informatie komende van andere bronnen rond de corona crisis.

Contacteer Artsen Voor Vrijheid

Mocht u andere andere vragen hebben of ons willen steunen, kan u ons altijd contacteren op het volgende email adres: artsenvoorvrijheid@gmail.com


Wil u ons helpen groeien?
Steun ons met een donatie
of schrijf u in als vrijwilliger


Steun ons op social media

Like onze pagina zodat u steeds het laatste volgt van de website. https://www.facebook.com/Artsenvoorvrijheid

Wil u ons verder helpen? Dit is wat u kan doen:

  • Deel uw persoonlijke getuigenis op onze website www.artsenvoorvrijheid.be
  • Schrijf u in op de nieuwsbrief op onze website om de censuur van fb tegen te gaan, want grote actieve groepen als deze worden soms met een knip afgesloten!
  • Zie ook onze Twitter https://twitter.com/ArtsenV
  • Nodig uw vrienden uit en deel onze fb pagina.

Nog even herhalen:

  1. Deze fb groep focust op persoonlijke corona ervaringen, willen jullie zoveel mogelijk daar aan meewerken?
  2. De website dient dan weer om uw getuigenissen te plaatsen. Ga zeker eens kijken en voer uw ervaring in. Zo kunnen we dit eventueel later in een rechtszaak gaan gebruiken.
  3. Deze fb groep zien we als een open forum, dat goed gemodereerd wordt door respectvolle mensen. We proberen de lat hoog en toegankelijk te houden. We verwelkomen iedere open en hartelijke discussie die corona-gerelateerd is, maar we vermijden conspiracy! Die halen we er zo uit. Wat dat is, is subjectief, maar we proberen een middelmaat te vinden. Het minste wat we verwachten is dat u degelijk onderzochte bronnen aanbrengt.
  4. Harde taal of emotionele discussies worden geweerd. Wees lief voor elkaar en heb begrip, het is voor ieder moeilijk.
  5. We zijn hier om elkaar te (onder)steunen en te verbinden en in de komende tijden gaan we elkaar nog hard nodig hebben. Help elkaar .
  6. Mogen we jullie vragen ons te helpen door berichten die we ECHT moeten zien ons door te sturen? Wij werken bijna dag en nacht aan dit initiatief maar kunnen niet alles zien. Dat mag op onze email artsenvoorvrijheid@gmail.com.