Oproep vaccinatieschade: Meld of doe mee aan onze zelfhulpgroep

🕒 Leestijd: 2 minuten

Beste mensen,

Kent u iemand met schade na vaccinatie met één van de vaccins tegen COVID-19, of bent u zélf het slachtoffer van vaccinatie schade? U kan er iets aan doen !  

www.vaccinatieschademelden.be

Dit is wat u kan doen

(klik op de titels)

1. Maak een melding via onze website en het FAGG

1. Vul het formulier in op onze website!

We verzamelen uw gegevens met respect voor uw privacy.

2. Doe officiële melding bij het FAGG

Patiënten getuigen dat ze niet gehoord worden, toch is het belangrijk de schade te melden ! Meld een bijwerking van vaccinatie steeds ook officieel via het FAGG – www.eenbijwerkingmelden.be, zodat ook de officiële instanties op de hoogte gebracht worden van mogelijke bijwerkingen van de covid-19 vaccins. Hiervoor heeft u een kaartlezer nodig (voor uw identiteitskaart). U kan dit ook laten registreren door uw (huis)arts.

2. Neem deel aan onze (video) zelfhulpgroep

Regelmatig houden we een (video) zelfhulpgroep vaccinatieschade.

 • Wil je ervaringen en symptomen met anderen delen?
 • Wil je weten hoe anderen beter werden?
 • Wil je weten bij wie je terecht kan hiervoor en op de hoogte gehouden worden van mogelijke oplossingen?

 • Iedere maand organiseren we op maandag een zelfhulpgroep om 20u, waar mensen met vaccinatieschade hun ervaringen uitwisselen. Eventueel onder begeleiding van een goedwillige dokter of verzorger (indien beschikbaar).
 • Wil je er bij zijn? Stuur ons je getuigenis via het formulier en we sturen je de link en paswoord.
From Dracula's castle to Zoom: Early modern philosophy ...

· Nog vragen?

Indien u andere vragen of wensen heeft, laat ons iets weten.
Stuur een mailtje naar: info@artsenvoorvrijheid.be

· Deel deze pagina: www.vaccinatieschademelden.be

Deel deze pagina zoveel mogelijk zodat ook andere mensen geholpen worden.
U kan het adres www.vaccinatieschademelden.be gebruiken

· Steun ons en mensen met vaccinatieschade, we hebben uw hulp nodig !

We vragen niet graag om geld, maar wij hebben uw steun hard nodig.

We zijn een vrijwilligersorganisatie, dit betekent dat we moeten leven van giften van onze sympathisanten om onze vaste kosten te betalen. Die zijn er meer en meer nu onze organisatie groeit. In tegenstelling tot erkende organisaties worden wij jammer genoeg gecensureerd en onderdrukt. We krijgen geen subsidies om deze cruciale informatie naar buiten te brengen.

En dat is hard nodig. Steunt u ons?

Een kleine gift maakt al een groot verschil !
Lees hier hoe.
Dank u alvast.

Wij hebben ook een Telegram kanaal waar we de schade publiceren https://t.me/s/AVVvaccinatieschademelden

U kan op onze site ook getuigenissen lezen van vaccinatieschade

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

13 gedachten over “Oproep vaccinatieschade: Meld of doe mee aan onze zelfhulpgroep

 • 19 november 2021 om 14:48
  Permalink

  Kunnen jullie aub ook kijken naar de volgende website: nomoresilence.world daar staan ook al heel veel testimonies op van vaccinschade vanuit de hele wereld.

 • 24 november 2021 om 11:27
  Permalink

  Ik zie zoveel vaccinatieschades, probeer mensen hierop te wijzen, echter ze onderkennen het. Waarom? De meesten zijn zo in zichzelf gekeerd en los van een ieder dat er geen doorkomen aan is. Het lijkt of ze zich van de wereld afkeren. Mijn zoon en partner hebben in aug. j.l. een te vroeg geboren baby (20 weken) verloren, levend geboren en gelijk gestorven. Beide ouders gevaccineerd. Kan over vaccinatie schade niet praten! Denk zeker dat dit het geval is. Mijn zus, zeer ziek, hartproblemen etc. Vraag of ze denkt dat het vaccinatieschade is “ antwoord; kan wel zijn maar ik ben toch blij dat ik gevaccineerd ben, anders was het misschien nog erger?
  Je ziet het buiten ook, bijna niemand op straat bij goed weer! Wat ik opmerk is dat heel veel mensen wezenloos zijn, geen verbinding meer hebben. Ze kijken je aan en zien/horen je niet. Eigenlijk moet ik het betitelen als hulpeloos! Ik merk het overal. Helaas ik zou zo graag, als het mogelijk is ook maar 1 iemand bereidt vinden. zich als voorbeeld te melden.
  Ik vind dit een heel goed initiatief en hoop dat jullie mailbox overloopt!
  Warme groett,
  Joke Brands

 • 25 november 2021 om 10:02
  Permalink

  Ik deel Joke haar mening. Mensen worden dood ziek , allemaal dubbel gevaccineerd en sommige antwoorden dan nog ,hadden we het niet genomen waren we misschien nog zieker . Juist of die mensen gebrainwasht zijn. Word wakker mensen !

 • 27 november 2021 om 12:43
  Permalink

  Beste mensen,
  Ook ik zie vacc.zchade bij 3 mensen.
  Ademnood en opgezette buik.

  Succes met jullie goede bezigheid en een warme groet

  Lucie van Tongeren

 • 17 december 2021 om 15:38
  Permalink

  mijn man is op woensdag 15 december 2021 met de boostervaccin(waarschijnlijk pfizer) geinjecteerd. Hij heeft er een allergische reactie op gedaan. Heel zijn lichaam zwelde op ,alsof hij een luchtballon werd. Eerlijk, hij is door het oog van de naald gekropen. Pas op donderdag viel mijn frank dat hij de dag ervoor een allergische reactie had opgedaan.Jeuk heeft hij soms

  • 2 januari 2022 om 18:34
   Permalink

   Klopt, mijn man had kanker, maar is toch vroeger overleden in Tenerife. In de 2de golf kreeg hij geen dagkliniek meer voor zijn behandeling. Hij was overstressed door al die coronahetze tot hij hartfalen er van kreeg. Ambulancier kwam direct test op corona : negatief, maar namen hem mee naar het hospitaal om zijn hart te onderzoeken. Zijn GSM mocht niet mee en geen bezoek toegelaten omdat er corona was in het hospitaal ?? Op de 3de dag na veel telefoons mocht zijn GSM in een zakje achter de deur afgegeven worden. 1s te telefoon was bijna niet verstaanbaar maar mijn zoon vroeg om hem kalm te houden voor zijn verzorg, 2de telefoon op dezelfde dag lag hij in zijn eigen stront in zijn bed en belde dat er niemand hem kwam wassen. Mijn zoon was woedend en telefoneerde naar de hartafdeling om hem te wassen. 3de telefoon was , ik kan mijn gsm niet meer vasthouden en riep nog 2 keer de naam van mijn zoon. Hij was niet meer te bereiken op zijn gsm. Mijn zoon belde naar de afdeling om hem te mogen bezoeken , het mocht, we zijn samen naar het hospitaal gereden , maar er mocht maar 1 persoon op bezoek. Ik liet mijn zoon gaan omdat hij beter Spaans sprak voor de dokters, en vroeg ook aan mijn zoon om te zeggen aan mijn man dat ik zeer veel van hem hou en dat hij de moed niet mocht opgeven. Mijn zoon zijn naam werd afgeroepen beneden , maar boven op zijn kamer gekomen lag zijn vader onder de morfine, dus was er niet eens meer afscheid mogelijk😢😢😢Op dag 6 s’morgens vroeg in het hospitaal is er gebeld naar mijn zoon dat hij was overleden. Een uur later belden ze al onvriendelijk van het hospitaal waar het lichaam van mijn man nu naartoe moest, en hebben we zo vlug mogelijk een begrafenisondernemer gecontracteerd.Hij werd al gecremeerd de 2de dag nadien met niet meer dan 10 personen aanwezig. Vele mensen zijn door onderliggende ziektes verwaarloosd geweest in de hospitalen, wat toch opgevallen was, en niet alleen in de rusthuizen…..😢😢😢

 • 17 december 2021 om 15:41
  Permalink

  ik deel ook jullie inzichten.

 • 19 december 2021 om 18:20
  Permalink

  Ken iemand die 10 dagen na de 2de prik overleden is en een gezonde 78 jarige die op een morgen dood in bed lag en een dame die al 2 maanden niet meer op haar zij kan slapen van de arm waar ze geprikt is met nog steeds pijn

 • 5 januari 2022 om 11:54
  Permalink

  Hallo lieve mensen,

  Ik schrijf dit bericht vanuit Nederland.
  Alles wat ik hier lees, is in Nederland ook gaande.
  Gisteren merkte ik op, op een mainstream media platform; Nu.nl (en nog steeds) dat méér en méér mensen wakker worden, alszin; ze zien in dat ze keuzes gemaakt hebben welke niet in hen voordeel werkt. Mensen beschrijven dingen en starten met: “dit is misschien persoonlijk wat ik nu ga vertellen maar sinds ik gevaccineerd ben heb ik last van uiteenlopende gezondheidsproblemen….” en velen volgen.
  Men schaamt zich en komt nu meer en meer naar buiten met hen testimonia.

  Dit gaat nog heftig worden. Omdat er echt waar een burger oorlog kan ontstaan.
  De spanning is om te snijden en zelfs de lockdown wordt hier verlengd wordt al bevestigd; maar ook gaan nu alle winkels checken op de vaccinpas en mensen zijn intussen aan het afhaken op de boosters. De verdeeldheid wordt groter maar de geluiden worden ook steeds harder.

  We moeten hier met z’n allen doorheen en inderdaad; men kijkt je wazig aan als je zegt (ik tegen een 30 jarige collega); “Heb je een hartzakje ontsteking door het vaccin misschien”? Dan krijg ik terug; “Nee hoor… dat was al 3 maanden terug.. deze hart failure problemen heb ik nu sinds een paar weken..dus niks met elkaar te maken”… ook een moeder van een vriend van mij; PLOTS kanker! Binnen nog geen 3 maanden tijd na de prikken!! En NIEMAND erkent…of herkend de link met de prikken. Ze willen het niet toegeven want dan moeten ze toegeven dat ze zichzelf (erg) te kort gedaan hebben.

  Het is een bijzondere tijd en iets zegt me dat dit nog maar het begin is van een heftig jaar.

  Alsnog; dit jaar wens ik jullie allen kracht toe, met (natuurlijke) gezondheid én een (experimentele) prik-vrij leven!!

  Groetjes,

  Nomi (Nederland)

 • 5 januari 2022 om 11:56
  Permalink

  Door het oog van de naald?

 • 10 januari 2022 om 00:36
  Permalink

  Ik was in februari en in April geprikt. Pas in oktober kreeg ik een enorme aanval van een auto immuun kwaal. Eerst voelde mijn linker neus holte aan alsof er een zweer in kwam ; nog niet eerder ervaren pijn en ontsteking die zijn weg vervolgde naar mijn linker buis van Eustachius met als gevolg alsmaar doof en vocht in het middenoor. De ontsteking werd erger en erger; de hele neusholte was gevuld met bloederige korsten en bloedde direct als ik eraan kwam. bij neus snuiten kwam er alleen bloederig slijmachtige afscheiding. De huisarts keek niet in mijn neus wel in mijn oor en zag ook een vochtspiegel. Ik kreeg steroïde druppels maar deze deden niks. Ik mocht een maand later terug komen als het niet weg was en zou een verwijzing KNO arts krijgen.
  Het ging niet weg en tot overmaat van ramp begon na 2 weken mijn rechter neusholte ook te ontsteken. De korsten werden steeds droger op bloed na. Ook werd ik schor omdat de lucht helemaal niet meer werd bevochtigd door mijn neus. Ik kreeg een verwijzing maar afspraak kon pas 3 weken later. Een vriendin had een PEMF apparaat thuis staan waar ik uit wanhoop ook onder ben gegaan. Mijn neus was helemaal verstijfd, klopte en alles eraan deed pijn. Het was zeker weten vasculitis ook al had geen arts maar ikzelf de diagnose gesteld ( operatie en anesthesie ass) . Ik heb alles opgezocht en de verschijnselen kon ik 1 op 1 duiden. Na de PEMF behandeling voelde ik direct verlichting en na een paar dagen was ik genezen. Er is een video van Dr. Been waarin hij stelt dat de binding van antistoffen tegen Ace2 receptor niet alleen een zaak ik van de juiste vorm maar ook van elektromagnetische spanning. Ik denk dus dat door de PEMF (pulserende Elektromagnetische impulsen) de binding tussen mijn eigen antistoffen die mij aanvielen en de Ace2 receptoren is verbroken. Maar dat de Auto immuun reactie van het vaccin komt is voor mij vrijwel zeker. Spike eiwitten blijven immers nog heel lang door je lichaam reizen.https://www.youtube.com/watch?v=kE9UUX7NV5Q luister naar 8 minuut 30 tot 40 daar zegt deze wetenschapper dat binding ook onder invloed staat van electromagnetische krachten…….

 • 10 februari 2022 om 15:44
  Permalink

  Vervolg.Nu heeft mijn kennis overal jeuk,(vorige week kon hij nog nauwelijks wakker blijven en zich concentreren en tot op vandaag nog niet in zijn energetische kracht) We behelpen hem met jeuk verlichtende zalf. Ik heb wel 5 huiduitstulpingen geteld(ik telde niet meer verder),je kan dit beschrijven als een klein lusje aan een draadje dat je zo zou kunnen afknippen,helaas, dit draadje en het lusje is zijn huid die uitstulpt).Wie raad heeft,welkom.

 • 23 februari 2022 om 08:01
  Permalink

  Sinds mijn booster is mijn Tinnitus zeeer sterk aanwezig
  Tergelijk ben ik sterk gevoelig voor geluiden
  Hartkloppingen en duizelig
  Bang om te gaan sporten
  Ik ben verdomme een meeloper geweest
  Iets wat de maatschappij van mij het laatste jaar heeft gemaakt
  De mensen bang maken en zieker, daar zijn ze goed in

Reacties zijn gesloten.