Slowakije schokt de wereld: nieuwe premier verwerpt ondertekening van het pandemieverdrag van de WHO

🕒 Leestijd: 5 minuten

Premier Robert Fico noemt het pandemieverdrag van de WHO “onzin uitgevonden door hebzuchtige farmaceutische bedrijven”.

Nov.19, 2023 (Video hierboven) – Toespraak van de nieuw gekozen Slowaakse premier Robert Fico voor de regerende politieke partij (SMER)

BRON: Facebook-pagina van de premier van Slowakije

(Vertaling door Dr. William Makis – Ik ben geboren in Slowakije en spreek de taal nog steeds. Dit werd oorspronkelijk gepost met een vertaling van een korte clip van Aussie17 op Twitter. Het is een zeer goede poging, maar ik heb het opnieuw vertaald om enkele fouten en nuances van de toespraak te herstellen.)

“Ik zou om te beginnen heel duidelijk willen zeggen dat dit een bijeenkomst van een politieke partij is, dit is geen formele regeringsvergadering, dus stop alsjeblieft met zo serieus te zijn, we hebben tenslotte de verkiezingen in godsnaam gewonnen, laten we onze overwinning een beetje vieren…

Bij de verkiezingen verwierpen de mensen eenvoudigweg de media, niet-gouvernementele organisaties en, helaas, dwongen buitenlandse mogendheden een minderheidsconcept van progressivisme, genderideologie, vrije markt en dodelijke vijandschap af tegen iedereen die een andere mening heeft dan zou moeten.

Als iemand een andere mening had over vaccinatie tegen COVID-19, was hij “gevaarlijk voor de samenleving”. De media schreven openlijk, zoals jullie je allemaal herinneren, en ik citeer nu: “dat elke niet-gevaccineerde persoon zou moeten gillen van de pijn als een varken. Het is noodzakelijk om geweld te gebruiken als iemand het beleid van de naald verwerpt

En vandaag wordt aangetoond, dat onze vrijheidsgezinde kijk op vaccinatie en overheidsmaatregelen in de strijd tegen COVID, die de mensenrechten op grove wijze schond, correct en gerechtvaardigd was.

De ene studie na de andere bevestigt de schandalige gevolgen van massale vaccinatie met niet-geteste experimentele vaccins.

Ja, ik bevestig als leider van de partij en ik bevestig als leider van de regering, dat ik de inspanningen van sommige politici van de nieuwe regeringscoalitie zal steunen om politiek te evalueren wat de vorige regering van 2020 tot 2021 van plan was, en ook zal kijken naar de financiële kant van uitgebreide, vaak volstrekt onzinnige aankopen van medische hulpmiddelen en vaccins.

Op dezelfde manier verklaar ik ook heel duidelijk dat SMER Slowakije Sociaaldemocratie (de regerende politieke partij) de versterking van de bevoegdheden van de Wereldgezondheidsorganisatie NIET zal steunen ten koste van soevereine staten bij het beheer van de strijd tegen pandemieën.

Ik zal zeggen dat dergelijke onzin alleen kan zijn uitgevonden door hebzuchtige farmaceutische bedrijven die de weerstand van bepaalde regeringen tegen verplichte vaccinatie begonnen in te zien.

Volgens de grondwet van de Slowaakse Republiek vereist de geldigheid van dergelijke internationale overeenkomsten ten gunste van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) de goedkeuring van de Nationale Raad van de Slowaakse Republiek, en ik geloof niet dat de soevereine Slowaakse politieke partijen een dergelijke goedkeuring zullen uitspreken en SMER (regerende politieke partij) en haar parlementsleden zeker niet.

Vanaf 2:30

Als je openlijk zegt dat het beter is om jaren te onderhandelen over vrede dan om jarenlang toe te staan dat Slaven elkaar vermoorden met als enige doel Rusland te verzwakken, en dit zeggen we tot nu toe dat het echt niet werkt, dan word je automatisch bestempeld als een agent van het Kremlin.

Als je openlijk zegt dat een groot deel van de financiële en oorlogshulp eindigt in uitgebreide corruptie in Oekraïne, misschien wel de grootste corruptie ter wereld, dan zullen ze je als “politiek incorrect” bestempelen, zelfs als je gelijk hebt en je tegenstanders weten dat je de absolute waarheid spreekt.

Het opschorten van het lidmaatschap van SMER door Europese socialisten (lees hier meer) is slechts een straf voor onze soevereiniteit en moed om achter onze overtuigingen te staan. En ik zeg het luid voor heel Slowakije en voor de hele wereld, SMER is geen metalen haan op het dak die zal draaien als de wind waait, en dat zal het ook nooit zijn.

Laten we hierop aandringen: dat we bij de invoering van sancties, ongeacht tegen wie ze worden ingevoerd, een analyse zullen eisen van de effecten op de Europese Unie en Slowakije, anders verliezen sancties elke betekenis als ze ons schaden, want dit is de traditie geworden: iemand verzint sancties en ze schaden ons of de Europese Unie en schaden de andere kant niet.

skip 3:50-425 (gesprekken over corruptieonderzoek van de Portugese premier en corruptieproblemen van Europese socialisten, meer hier)

We hebben hier een groep media, die absoluut gefrustreerd zijn over SMER. Media die altijd, op een politiek onverantwoorde manier, politiek wilden bedrijven en het land wilden besturen. Als de media denken dat ze openlijk zullen liegen en politieke partijen van de nieuwe regeringscoalitie als vijanden zullen bestempelen en informatie over het werk van de nieuwe partij zullen onderdrukken, en dat we alleen maar zullen toekijken terwijl dit gebeurt, vergissen ze zich schromelijk.

Ik spreek nu namens SMER en namens de Slowaakse regering. We zullen nieuwe voorwaarden scheppen voor het samenleven tussen media en overheid en ze kunnen erover huilen wat ze willen.

Ik ben het ermee eens dat professionele media een onvervangbare plaats innemen in een democratische samenleving. Maar laten we de rechten van de media niet verwarren met het feit dat ze proberen de functie van politieke partijen te vervangen, dat ze proberen de regering te sturen, dat hun rechten hen vrijstellen van elke verantwoordelijkheid.

Ter ondersteuning van onze beweringen hebben we een aanzienlijke hoeveelheid bewijs dat een deel van de Slowaakse media op grove wijze misbruik maakt van hun monopolie op de verspreiding van informatie, dat ze niet voldoen aan hun wettelijke verplichtingen, fundamentele wettelijke verplichtingen, om debevolking waarheidsgetrouw en op een evenwichtige en eerlijke manier te informeren.

Immers, als iemand beweert dat de media eerlijk, evenwichtig en waarheidsgetrouw zijn in hun berichtgeving aan het publiek, houden velen hun buik in van het lachen.

Het is de bedoeling van de regering om een duidelijke scheidslijn te trekken tussen niet-gouvernementele organisaties die zich puur met politiek bezighouden en de nieuwe regering aanvallen, en niet-gouvernementele organisaties die zich richten op activiteiten die het publiek ten goede komen, zoals maatschappelijk werk, liefdadigheid, milieubescherming en dergelijke.

De overheid moet bereid zijn om deze tweede groep niet-gouvernementele organisaties financieel te ondersteunen, als ze bij het vervullen van andere doelen die belangrijk zijn voor de overheid, een deel van hun inkomen verliezen.

In het algemeen moet echter het volgende gelden, beste vrienden: de regering van de Slowaakse republiek moet worden geleid door openbaar gekozen organen en niet door gekozen media en niet-gouvernementele organisaties zonder enige vorm van politieke verantwoordelijkheid.”

Ik heb 6:45 overgeslagen tot het einde, omdat het vooral gaat over interne politiek met de nadruk op onderwijs, transport, bouw, het aantrekken van buitenlandse investeringen, modernisering en wat corruptie bij de politie en het openbaar ministerie.

Berichtgeving in de reguliere media

Robert Fico werd op 25 oktober 2023 voor de vierde keer benoemd tot premier van Slowakije.

Dit is wat Reuters te zeggen had: “De linkse leider Robert Fico werd woensdag voor de vierde keer benoemd tot premier van Slowakije, nadat hij in zijn verkiezingscampagne had beloofd een einde te maken aan de militaire steun aan Oekraïne”

“hij voerde zwaar campagne met beloften om een einde te maken aan de Slowaakse officiële militaire hulp aan Oekraïne, het buitenlands beleid onafhankelijk te maken van EU-partners en de VS, en hard op te treden tegen het weren van migranten die West-Europa willen bereiken.”

“Fico heeft zich ook uitgesproken tegen politiek liberalisme, de activiteiten van niet-gouvernementele organisaties en meer rechten voor transgenders.”

Mijn Take…

Dit is een belangrijke ontwikkeling en heeft wereldwijde implicaties.

Hier is een staatshoofd, een premier van een Europees land, die openlijk hebzuchtige farmaceutische bedrijven uitroept als zijnde achter het onzinnige WHO-pandemieverdrag, en ook de “schandalige gevolgen van massale vaccinatie” noemt.

Dit is wat hij zei: “De ene studie na de andere bevestigt de schandalige gevolgen van massale vaccinatie met niet-geteste experimentele vaccins.”

Er is geen ander staatshoofd ter wereld dat het lef heeft gehad om dit publiekelijk en zo expliciet te zeggen.

Slowakije leidt de wereld uit de donkere middeleeuwen van biologische oorlogsvoering door de farmaceutische industrie en globalistische instellingen zoals de WHO, in een beweging die als volkomen onverwacht wordt gezien.

Deze stap zal een kettingreactie van gebeurtenissen in gang zetten…

Abonneer je op de Substack van Dr. Makis.

Oorspronkelijk gepubliceerd artikel

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

3 × vijf =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.