Beademingsapparatuur was een doodvonnis voor COVID-patiënten

🕒 Leestijd: 2 minuten

Beademingsapparatuur was een doodvonnis voor COVID-patiënten. Dit was al vroeg bekend, maar ze bleven doorgaan.

Elon Musk vertelde Joe Rogan:

Dit [ventilatoren] is eigenlijk wat de longen beschadigt, niet COVID. Het is de behandeling. De behandeling is erger dan de ziekte.

Dr. Joseph Mercola noemt dit de “dodelijke ziekenhuisval”. Op 7 juni 2023 schreef hij op X:

Binnen enkele weken na de uitbraak van de pandemie was het duidelijk geworden dat de standaardpraktijk om COVID-19 patiënten aan de mechanische beademing te leggen een doodvonnis was.

76,4% van de COVID-19 patiënten (tussen 18 en 65 jaar) in New York City die aan de beademing werden gelegd stierven. Onder patiënten ouder dan 65 jaar die beademd werden, was het sterftecijfer 97,2%.

De aanbeveling om COVID-patiënten te beademen als een eerstelijns reactie kwam van de Wereldgezondheidsorganisatie, die naar verluidt haar richtlijnen baseerde op ervaringen en aanbevelingen van artsen in China. Maar het beademen van COVID patiënten werd niet aanbevolen, omdat het de overleving verhoogde. Het was om gezondheidswerkers te beschermen door het virus in de beademingsmachine te isoleren.

Uit gegevens blijkt dat in het voorjaar van 2020 ongeveer 10.000 patiënten in NYC-ziekenhuizen zijn overleden aan COVID nadat ze aan de beademing waren gelegd. Andere stedelijke gebieden zagen ook enorme pieken in sterfgevallen onder jongere mensen die een laag risico liepen om te sterven aan COVID. Het is mogelijk dat veel van deze sterfgevallen het gevolg waren van het aan de beademing leggen (zie onderstaande grafiek).

De WHO moet verantwoordelijk worden gehouden voor haar onethische aanbeveling om vermoedelijke COVID-patiënten op te offeren door beademing te gebruiken als infectiebeperkende strategie – vooral gezien het feit dat ze nu probeert om eenzijdige macht en autoriteit te krijgen om pandemische beslissingen te nemen zonder lokale inbreng.

Maar onder het mom van “dat is het standaard protocol wat we volgen” hebben zorgverleners gedaan wat van hen gevraagd werd.

Bron

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Een gedachte over “Beademingsapparatuur was een doodvonnis voor COVID-patiënten

  • 1 december 2023 om 11:55
    Permalink

    Ik ben, langs 1 kant, opgelucht dat mijn bewering, om mensen met long problemen aan de zuurstof te zetten, meer kwaad dan goed doet. Neem nu, COPD patiënten. Bij die longen zijn de ‘blaasjes’ in de longen, af gestorven. Met het toedienen van zuurstof, vullen we, mijn idee, de ‘ leegtes’ met virussen of bacteriën.

    Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

16 + vijftien =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.