‘De Ontmaskering’, mRNA-injecties volledig onderuitgehaald

🕒 Leestijd: < 1 minuut

Tegenwind TV maakte in april 2023 met vijf camera’s beelden van het event waar dokter Erwin Annys en Steven Arrazola de Onate hun ‘Ontmaskering’ brachten. ‘De Ontmaskering’ is begin oktober officieel in première gegaan. Deel 1van deze reeks gaat uitgebreid in op de de mRNA-injecties.

“Vandaag, bijna vier jaar na de uitbraak van de coronapandemie, beseffen de meeste mensen dat het op massavaccinatie gerichte coronabeleid meer schade heeft aangericht dan het SARS-CoV-2-virus ooit had kunnen veroorzaken.”

“De aanval op burgerrechten, de schade op sociaal-economisch vlak en de ontregeling van onze samenleving zijn immens geweest en mogen nooit vergeten worden.”- dr. E. Annys

De op genetisch materiaal gebaseerde vaccins veroorzaken gezondheidsschade. Er overlijden meer mensen sinds de uitrol van de massavaccinatie dan in het vaccin-vrije Covid-jaar 2020. De mechanismen van de vaccin-geïnduceerde overlijdens en ziektebeelden zijn bekend. Lab- en autopsie-resultaten die de causale relaties bevestigden, werden gepubliceerd.

“Kennis leidt tot soevereiniteit en tot individuele kracht om dingen ten goede te veranderen. Met ‘De Ontmaskering’ hopen we daartoe bij te hebben gedragen.”

“Ik geloof dat dit in zowel Vlaanderen als Nederland echt impact kan hebben omdat dokter Annys het gigantisch goed onderbouwt.”- Arrazola de Onate.

Bron

Video

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Een gedachte over “‘De Ontmaskering’, mRNA-injecties volledig onderuitgehaald

  • 13 maart 2024 om 15:20
    Permalink

    Mondiale machtsgreep en massamoord, kort samengevat!
    Niet aan mee doen en het uig Agema en de plaspop boycotten en saboteren!

    Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

veertien − 8 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.