Ontgiften na vaccinatie of preventief: het kan!

🕒 Leestijd: < 1 minuut

Snelle ontgifting van grafeenoxide, spike-eiwitten en magnetisme bij mensen (HuMagnetism) doe je zo!

Gecontroleerd en bevestigd door Spaanse wetenschappers:

Het grafeenoxide (GO), dat misschien in de COVID- vaccins zou zitten (dit wordt verder onderzocht) is niet bijzonder stabiel in het lichaam en moet het steeds opnieuw worden “getankt”.

Het lichaam kan grafeenoxide zelf volledig afbreken en je kan dit proces zelf versnellen met de volgende vrij verkrijgbare voedingssupplementen.

• Glutathion (het belangrijkste voor ontgifting van het lichaam) of beter

• NAC = N-Acetyl-Cysteïne 600-750mg (zorgt ervoor dat het lichaam zelf glutathion aanmaakt)

• zink • Astaxantine 5 mg (verbetert ook het gezichtsvermogen)

• Quercetine

• Vitamine D3

• Mariadistel (ook lever- en maagbescherming)

• Melatonine 1 mg tot 10 mg (tegen 5G)

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

38 gedachten over “Ontgiften na vaccinatie of preventief: het kan!

 • 11 augustus 2021 om 20:54
  Permalink

  Moet je al die middelen nemen of is 1 voldoende ?

 • 13 augustus 2021 om 13:17
  Permalink

  Ik heb NAC.
  Wij gebruiken vit C, D Zink en een multivitamine.
  Wat is het gebruiksadvies?
  Wij beiden man en vrouw.
  Nooit ziek en gebruiken al jaren deze vitamines.
  Ikzelf nooit getest. Mijn vrouw 2/ pcr test moeten ondergaan vanwege haar werk in de zorg.
  Heeft het voor ons effect om toch NAC erbij te gebruiken en in welke hoeveelheid?

  Groet T. Rijken

  • 23 augustus 2021 om 16:59
   Permalink

   Pas op want die stok die heel diep je neus in gaat zit ook grafeen.

 • 14 augustus 2021 om 17:17
  Permalink

  Boost je eigen immuunsysteem en ontgift tegelijkertijd en kost helemaal nop. Brandnetelthee en naaldbomenthee!

 • 17 augustus 2021 om 01:01
  Permalink

  Ik heb dezelfde vraag als Bart Sarrazijn
  Moet je al deze middelen gebruiken
  en in welke hoeveelheden ?
  Dank
  Nicky Sjaan
  bezorgde moeder en oma
  voor kinderen die in de zorg werken
  tot op vandaag prik geweigerd
  doch de geluiden worden sterker tot verplicht

 • 19 augustus 2021 om 11:12
  Permalink

  De werkgever KAN en MAG je niet verplichten tot het nemen van een vaccin. Hij KAN en MAG u hier niet voor ontslaan. Indien hiermee wordt gedreigd dan kunt u hem/haar aanklagen. U heeft grondwettelijk en bij de Universele verklaring van de rechten van de mens het recht van integriteit op het eigen lichaam. Men kan u niets verplichten, ook niet op straffe van ontslag. Laat u niet bang maken, u staat en heeft uw recht.

  • 30 augustus 2021 om 18:46
   Permalink

   Goed om te weten wat onze rechten in deze barre tijd van vaccinhersenspoeling nog zijn. Ik ben geschokt als ik de vergaderingsverslagen van de Vlaamse parlementsleden over het mogelijk verplichten lees. Het alsof zij niets afweten van de Universele Verklaring van de Rechten van de Mens. En zelfs wanneer één van hen zegt dat in woonzorgcentra waar iedereen werd gevaccineerd toch nog uitbraken zijn, dan zegt hij en zijn collega’s van alle partijen dat er moet verder gedaan worden aan priksensibilisatie en -mobilisatie. Allemaal grondig misleidt en dom gehouden door de industrie en de collaborerende media. Schrijnend.

 • 24 augustus 2021 om 16:01
  Permalink

  In welke hoeveelheden innemen?
  Mag het tegelijk ingenomen worden?

 • 28 augustus 2021 om 19:48
  Permalink

  Welke wetenschappers, daar geloof ik geen woord van, dat deze middelen spike eiwit verwijderen. Dit is te zot voor woorden.

 • 28 augustus 2021 om 19:57
  Permalink

  Wat bedoeld men met snel ontgiften van spike-eiwitten, door deze supplementen?

 • 28 augustus 2021 om 20:40
  Permalink

  Spike-eiwitten kan men niet ontgiften. En dus is de titel niet correct. ik weet wel dat het niet zal gepubliceerd worden, want in wezen doen jullie ook aan censuur, daarom dat mijn vorige vragen niet geplaatst werden en bijgevolg zijn jullie geen haar beter dan facebook of ander sociale media, mocht dat wel gepubliceerd worden, dan verontschuldig ik mij.

 • 5 oktober 2021 om 01:48
  Permalink

  Nou Alphonse, ik zie 3 berichten. Over deze ‘spike eiwitten kan men niet ontgiften’ heb ik de vraag:
  Hoe werkt het dan niet / wel?
  Ben serieus geïnteresseerd. Zoals -denk ik- meerderen hier.

 • 11 oktober 2021 om 20:51
  Permalink

  Ik had tevens graag enkele antwoorden gelezen op de bovenstaande vragen. M.v.g

 • 14 oktober 2021 om 00:42
  Permalink

  Misschien een hele domme vraag, maar hoe weet ik dat er in al die voedingssupplementen de juiste stoffen zitten en dat ik daarmee me zelf of mijn kinderen weer niet extra zit te vergiftigen? Big farma is overal dus waarom zouden ze niet stiekem ook niet in de voedingssupplementen actief zijn. Er wordt een duivels plan uitgevoerd en als het echt de bedoeling is van big farma om ons op alle mogelijke manieren te vergiftigen dan zal dat toch ook wel gelden voor de voedingssupplementen, of ben ik nu echt te paranoia. Zijn er merken, winkels waar ik met een gerust hart deze middelen kan aanschaffen? mvg, Robert

 • 18 oktober 2021 om 18:51
  Permalink

  Ik denk dat we grafeen volop binnen krijgen via de geoengineering. Hebben jullie de Vlaamse luchten al eens bekeken de laatste tijd? Angstaanjagend…

 • 21 oktober 2021 om 16:21
  Permalink

  Ik zou hierover advies willen vragen aan mijn ervaren arts/homeopaat ware het niet dat hem intussen verboden werd om nog mensen te genezen door een schorsing van dat schimmige en misdadige clubje (wan)orde van geneesheren.

 • 30 november 2021 om 13:40
  Permalink

  Kan je NAC nemen met borstvoeding?

 • 3 december 2021 om 10:29
  Permalink

  @Robert 14 oktober: Bekijk altijd zorgvuldig de ingrediënten en zoek een waar geen microkristallijne vulstof of siliciumdioxide of titaanoxide inzitten, dat is ook nano en daarvan krijgen we al teveel binnen. Het is soms lang zoeken maar soms lukt het.

 • 3 december 2021 om 10:45
  Permalink

  @T Rijken, Michelle: Het gebruik van NAC is veilig in de aanbevolen doseringen, kijk daarvoor op het doosje/etiket. Dat geldt ook voor zwangerschap en borstvoeding. Het is idd de bedoeling dagelijks alle aanbevolen supplementen te nemen. Schrijf voor jezelf op: smorgens dit voor het ontbijt, mss smiddags dat, en savonds dat. Sommige supplementen neem je 3 x per dag, andere 2x of zelfs 1 keer. Kijk op het doseringsadvies op het etiket. Wat ik tot dusver heb gelezen over spike-eiwitten is dat je alleen de transmissie ervan kunt verhinderen/verminderen door dennennaaldenthee en een negatieve-ion-generator. We moeten allemaal deze materie blijven bestuderen.

 • 6 december 2021 om 11:49
  Permalink

  Let wel op. Dennennaaldenthee is fors bloeddrukverhogend.

 • 9 december 2021 om 08:27
  Permalink

  Beste allen,
  pas op met dennenaald thee, kan je meer schaden dan goed doen. Heb je hoest en verkouden?Neem dan vlierbesthee, is heel goed voor je met honing. Ook gewone the met honing en citroen is erg goed voor je. Als je blijf snotteren, maak dan een zoutoplossing en spuit die in je neusgat met een spuit zonder naald, bij de apotheek verkrijgbaar en spoel je je neus. Heb je minder last van een dichte neus. Zorg dat je niet teveel strest hoe moeilijk ook in deze nare tijd.Op Telegram kan je dr Sherri Tenpenny volgen, dr Robert Malone( uitvinder van het mRNA vaccin) Dr. Zelenko (Protocol). World doctors Alliance, NVIC.org ( vind je gegevens omtrent vaccines en alles dat ermee te maken heeft, Verder dr Martin is een aanrader om te zoeken, zit ook op Youtube, met alle gegevens, natuurlijk zijn we allemaal gek, behalve de hele bende in de Tweede slaapkamer. De spuit is een bio wapen en dit is allang gepland.Voor wie het niet weten: in 1918 is een vaccine ontwikkeld door Rockefeller foundation ingespoten in soldaten die naar Europa gestuurd werden, en die werden ook ziek. Ook toen bleken maskers eerder een bron van ziekten dan dat ze beschermden, juist door maskers veel meer doden en ook toen droegen de hoge heren geen maskers wel het loopvolk, ook toen werden mensen opgesloten en getreiterd. Van deze film heb ik nog steeds de rillingen vanwege de boodschap, The Wave, deel hem: https://www.youtube.com/watch?v=dPTsVjnGNZ8&lc=Ugy-SAWRp05xH9ptY5V4AaABAg.9TviwcJ4WmS9VPuauXQ9o6Ik raad iedereen aan om Whois Bill Gates te zoeken en James Corbet, 2 uur maar de moeite. Ook hoe de leugen begon hier een link:https://brandnewtube.com/@TruthWillHurt, graag delen, alle figuren in deze docu zijn verbonden met Bill Gates B&M foundation en GAVI.WHO is netzo corrupt als CDC,FDA. Voor wie wil weten hoe corrupt WHO of Wereld Gezondheids Organisatie is kijk hier: https://childrenshealthdefense.org/defender/trustwho-documentary-who-corruption-funding-bill-gates/. Als het hier niet hoort, dan graag naar een nieuwe topic zetten, belangrijk dat mensen geinformeerd worden en wakker gemaakt, want we gaan hele nare tijd tegemoet nog erger dan nu. Dit stopt niet zomaar als wij niet zeggen, genoeg!

 • 18 december 2021 om 20:53
  Permalink

  Ik zou graag willen weten waarom opgepast met dennennaalden thee? Bedankt nicole

 • 20 december 2021 om 20:16
  Permalink

  mijn kennis heb ik nac gegeven na zijn boosterprik en het ontgift inderdaad.Normaal weigert hij alles wat ik hem voorstel ,van weigering van vit d ,vitamine c, nac etc…Sinds zijn boosterprik, hij vraagt nu elke dag achter die preparaten,dus hij moet heel erg ziek geweest van die boosterprik.
  Of dit een dam opwerpt tegen die spike eiwitten, ik weet dit niet.Volgens de berichtgevingen hier op de site,niet.Die spike eiwitten veroorzaken overal wondekes, vooral in de aders en neurologisch.
  Ik vraag me ook af of totale verversing van bloed een oplossing kan zijn?(intuitief heb ik het gevoel dat het bloed van niet gevaccineerden hard nodig zullen zijn)
  Of dienen we te wachten op robots ,zo groot en/of kleiner dan een graankorrel ,die ze massaal in zee zullen werpen.Specifiek aan die robots is ze ingekapseld zijn of(ik ken er niks van,kan iemand dit verder opzoeken?)….wat in het nieuws op vtm werd gezegd is dat die nano robots zich kunnen zelf vermenigvuldigen door kikkercellen die eraan toegevoegd zijn en dat ze hopen dat dit met mensencellen ook zullen kunnen.En dan denk ik dat er veel mensen die nu schade hebben van die injectie’s in een lange rij robotica zullen gaan slikken((transhumanisme).David icke altijd gesproken over reptillian,zal dit de manier zijn waarop ze hun ware gedaante gaan laten zien?
  Maar intussen,hoe halen we mensen van onder de hypnose? Robotisering van de zee, is echt het einde van het leven op aarde

 • 21 december 2021 om 12:20
  Permalink

  Om maar meteen met de deur in huis te vallen; ook ik heb me laten verleiden in het nemen van de zgn. Wonderprik van Pfizer. Vrij kort na de tweede (en laatste!) prik begon bij mij de paniek toe te slaan, want met de kennis van nu zou ik dat nooit gedaan hebben. Ik had ineens ook last van extreme hartkloppingen, terwijl ik geen hartkwaal heb.
  Aangezien ik me inmiddels meer zorgen maakte over de bijwerkingen van de prik dan Corona zelf ben ik op zoek gegaan naar advies in preventieve zorg. Ik was totaal niet bekend met homeopathie en keek er zelfs een beetje op neer. Momenteel staat echter alles in het leven op zijn kop staat en heb contact gezocht met een homeopaat. Na een fijn gesprek heb ik de stap gezet om de 15-daagse kuur te nemen die de negatieve effecten van eiwitspikes zoveel mogelijk te beperken. Ik ben enorm blij dat ik dat heb gedaan; ik voel me nu stukken beter! Kies liever voor ‘better safe than sorry’.

 • 25 december 2021 om 16:26
  Permalink

  kan zuurstofwater helpen voor een evenwicht tussen vrije radicalen en die andere?Gelezen dat die spike eiwitten door die vaxs kunnen wegdoen?

 • 26 december 2021 om 11:35
  Permalink

  Hallo,
  ivm ongiften stuur ik jullie hierbij een link over detox. Het is door een wetenschapper gemaakt en is heel compleet… het is wel in het Frans… Misschien kan iemand het vertalen?
  file:///I:/sant%C3%A9/info%20Corona/Detox-vaccin.pdf
  Volhouden!
  Martine

  • 30 december 2021 om 15:55
   Permalink

   dit is een link naar een bestand op een computer. Heb je ook een link naar het origineel op internet?

 • 27 december 2021 om 10:13
  Permalink

  Kan er iemand bevestigen, onderzoeken of zwarte zaadolie de binding van spike eiwitten met ace2 verhindert?
  Naast ontgiften heb je nog steeds die spike eiwitten in je(de niet natuurlijke)
  Wat met zuurstofwater?Evenwicht tussen vrije en niet vrije radicalen?

 • 2 januari 2022 om 21:30
  Permalink

  Nee sorry!
  Kunt u het niet openen? Het komt van een gezondheidsmagazine waarop ik geabonneerd ben…
  mvg
  Martine

 • 4 januari 2022 om 20:41
  Permalink

  kan je dit toch proberen te delen, martine, vb inscannen en delen?Hoe meer mensen we kunnen helen hoe beter;Iedereen is het kind van iemand,ongeacht hoe jong je bent,al ben je 90 jaar,je blijft een kind van

 • 9 januari 2022 om 22:27
  Permalink

  Even vraag over al de genoemde supplementen en hoeveelheden. Hoe lang moet je dit gebruiken om er zeker van te zijn dat de injectie met het mRNA (nu 6 mnd geleden) ongedaan gemaakt is wb de spike-eiwitten?

 • 10 januari 2022 om 01:17
  Permalink

  De binding tussen cellen is ook afhankelijk van elektromagnetische krachten, om die binding bij ziekte die ik had van de vaccins ( auto immuun ziekte in slijmvlies van neus) op te heffen heeft bij mij PEMF dat is Pulserende Elektromagnetische frequenties enorm goed geholpen. Om de binding te voorkomen weet ik niet of het helpt maar als je eenmaal ziek wordt/bent van de binding van spike eiwitten of bij mij van de binding van eigen antistoffen die weer waren aangemaakt tegen de oorspronkelijke antistoffen ten de Ace2 receptoren dan raad ik je aan een therapeut te vinden die dit voor je kan verzorgen. Ik heb zelf nu een matras met deze techniek gekocht. Zat er een uur onder de eerste keer en ik stond enorm verlicht op en na 3 dagen van herstel was ik beter.

 • 14 januari 2022 om 17:57
  Permalink

  Waar in West – (of eventueel Oost – ) Vlaanderen kun je PEMF eens uitproberen ?

 • 27 januari 2022 om 10:45
  Permalink

  beste, na vaccinatie gloeiende branderige huid over gans het lichaam, tong, keel slokdarm, maag erg branderig, heb hulp nodig ?? waar in west/ oost vlaanderen is er een PEMF therapeut?,
  met veel dank
  Dirk

 • 4 februari 2022 om 15:52
  Permalink

  Is het mogelijk om dat rare systeem van het aanmaken van het spike-eiwit door de lichaamseigen cellen te stoppen op een of andere manier?

 • 6 februari 2022 om 12:50
  Permalink

  Neem eens contact op Dirk met la chiquetterie , leg u probleem uit. Er zijn al veel mensen geholpen die gevaccineerd zijn en problemen hebben .

Reacties zijn gesloten.