“Amerika zou ontzet moeten zijn” over een Fauci die zijn sporen uitwist…

🕒 Leestijd: < 1 minuut

Senator Rand Paul heeft woensdag op Fox News Anthony Fauci bekritiseerd omdat hij de standaardpositie inneemt om te proberen zijn activiteiten te “verdoezelen”, waaronder het mogelijk aanmoedigen van bedrijven in de sociale media om medische informatie te censureren.

Verkeerde informatie

Nadat een federale rechter de vrijgave beval van e-mails die Fauci aan sociale media platforms stuurde over wat hij omschreef als “verkeerde informatie”, willen velen precies weten wat Fauci van hen vroeg.

Zijn antwoord was niet dat ik er naar zal kijken of dat ik dat zal onthullen. Zijn antwoord was, volgens de wet hoeven we je niet te vertellen welke bedrijven ons hoeveel royalty’s hebben gegeven en aan welke wetenschappers,” zei Paul over Fauci, waarbij hij opmerkte dat de e-mails die naar de bazen van de sociale media zijn gestuurd, censuurpogingen zouden kunnen onthullen.

“Ik denk dat heel Amerika ontzet zou moeten zijn dat Amerika’s dokter, de belangrijkste expert op het gebied van COVID in de volksgezondheid, geen informatie wil vrijgeven, zijn communicatie met Big Tech niet bekend wil maken. Fauci’s “modus operandi” is om “iets in de doofpot te stoppen”. – Rand Paul

Als onderdeel van een rechtszaak aangespannen door Louisiana Republikein Jeffrey Landry, oordeelde de federale rechter dat Fauci en Witte Huis perschef Karine Jean-Pierre alle relevante communicatie met Big Tech binnen de komende drie weken openbaar moeten maken.

Landry en advocaat-generaal Eric Schmitt uit Missouri voerden in een eerste aanklacht aan dat “na jarenlang sociale media platforms te hebben bedreigd en aangespoord om standpunten en sprekers te censureren die links niet aanstaan, zijn hoge regeringsfunctionarissen in de uitvoerende macht overgegaan naar een fase van openlijke collusie met sociale media platforms onder het Orwelliaanse mom van het stoppen van zogenaamde ‘desinformatie’, ‘verkeerde informatie’ en ‘malinformatie’.”

Bron.

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

3 + 19 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.