Nederland: zorgminister kreeg lijst met coronamaatregelen aangeleverd door ‘terrorismewaakhond’ NCTV

🕒 Leestijd: < 1 minuut

Data-analist Cees van den Bos is op een opmerkelijk WOB-document (Wet Openbaarheid van Bestuur, NL) gestuit. In het stuk valt te lezen dat toenmalig minister Van Ark voor Medische Zorg van de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid ‘een lijst met de coronamaatregelen krijgt die zij kan melden aan de fractievoorzitters’.

Wie bedacht de maatregelen?

“Zoals bekend werd de ‘pandemie’ gecoördineerd door de terrorismewaakhond. Dit document laat zien dat de minister een lijst met coronamaatregelen kreeg aangeleverd door de NCTV.” – data-analist Daniël van der Tuin

Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid is een instantie van de Nederlandse overheid die in 2012 werd ingesteld om Nederland te beschermen tegen bedreigingen die de maatschappij kunnen ontwrichten. Samen met partners binnen overheid, wetenschap en bedrijfsleven zorgt de NCTV ervoor dat de Nederlandse vitale infrastructuur veilig is én blijft. Wikipedia (NL)

“De NCTV trekt aan de touwtjes van de Nederlandse regering. Wie trekt er aan de touwtjes van de NCTV?” – arts Paul van Hoek

Bron

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

2 gedachten over “Nederland: zorgminister kreeg lijst met coronamaatregelen aangeleverd door ‘terrorismewaakhond’ NCTV

 • 13 oktober 2022 om 20:27
  Permalink

  Ik heb net de Childrens Health Defense uitzending gezien met Vera Sharav. Zij zegt dat weinig mensen zich bewust zijn van het feit dat health care een military aangelegenheid is.
  Vandaar de helikopters bij huis aan huis handtekeningen acties in het verleden om bvb de polio vaccinatie tot vrije keuze te maken?

  Beantwoorden
 • 28 oktober 2022 om 15:48
  Permalink

  Dit is feitelijk weer een bewijs voor de ‘deep state’ conspiracy theorie. Die claimt dat de veiligheidsdiensten en centrale banken en NGO’s en andere niet-democratische organisaties de feitelijke leiding hebben overgenomen. Als de veiligheidsdiensten de maatregelen dicteren aan de minister in plaats van andersom dan zien we dus duidelijk de ‘deep state’ aan de touwtjes trekken. Dit verklaart ook waarom velen het reilen en zeilen in het parlement zien als een soort toneelspelletje… Want de besluiten worden dus eigenlijk helemaal niet daar genomen.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

acht + 13 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.