Pro-vaccinatiedokter komt tot een huiveringwekkend besef en zegt: “Ik kan hier niet blijven vaccineren”.

🕒 Leestijd: 3 minuten

“We moeten 300-400 mensen hebben gehad die bij ons kwamen met het gevoel dat ze problemen hadden sinds de vaccinatie.”

Dr. Cornelia Tschanett heeft een ongemakkelijke realiteit onder ogen gezien die ze niet langer kan ontkennen – dat de zogenaamde COVID-19 vaccinaties niet zo “veilig en effectief” zijn als de regering beweert.

In een onlangs uitgebrachte documentaire getiteld “UN-SICHTBAR: Der Film Teil 1”, wat vertaald kan worden als “INVISIBLE: The Film Part 1”, onthulde de Oostenrijkse arts dat 10 procent van de 3.000 tot 4.000 patiënten in haar praktijk naar voren zijn gekomen met “problemen sinds de vaccinatie”.

De volgende videoclip en vertaling werden eerder gedeeld door Ex-Big Pharma Executive Aussie17:

“We hebben in mijn praktijk zo’n 3.000 tot 4.000 vaccinaties uitgevoerd. En zoals we in het begin weinig bijwerkingen zagen, werd dat in de loop van het jaar langzaam meer het geval.

“De eerste gevallen merk je misschien niet zo veel of doe je het af als een op zichzelf staand geval. Mogelijk ook als een psychologische overreactie. Tegen het einde van het jaar nam dit toe. Toen kwamen er steeds meer mensen met vermeende klachten na de vaccinatie. En dan ga je toch een beetje twijfelen aan je eigen perceptie. En het was ook moeilijk om het te bespreken. Dat komt dan in de loop van het najaar van 2021.

“Er zijn ook groepen opgericht door artsen die ook vaccineren. En dan realiseer je je dat zij hetzelfde waarnemen bij hun patiëntencliënten. Mensen melden dezelfde klachten, zoals hartritmestoornissen, waanzinnige vermoeidheid, aanhoudende spierpijn en zenuwontstekingen. Dit werd langzaam reproduceerbaar.

“En dan probeer je natuurlijk ook te zoeken naar wetenschappelijk discours. En ik vond het schokkend dat dat niet mogelijk was. Dat werd afgewezen. Het was eigenlijk een absoluut dogmatische en zekere en keiharde uitspraak, dit komt niet door de vaccinatie. En hoe meer patiënten er kwamen, hoe groter het innerlijke conflict werd voor mij – en voor veel artsen die eigenlijk het beste willen voor hun patiënten.

“Het eerste geval was een 16-jarige jongen die 48 uur na de tweede dosis bij ons kwam met misselijkheid en druk op de borst. Ik nam een EKG en de EKG was indrukwekkend veranderd – dus niet normaal voor een 16-jarige. We stuurden hem toen naar het ziekenhuis. Daar werd een zware hartspierontsteking vastgesteld. Godzijdank werd hij weer beter. Maar dat was het moment waarop ik echt stopte.

“Omdat er mensen tegelijk komen, moeders met hun kinderen, jonge mensen, en ze hebben letterlijk heel vaak de zin uitgesproken: ‘Ik weet niet wat goed is, ik leg mijn leven in haar handen.’ En deze kracht van vertrouwen brengt voor mij persoonlijk een enorme verantwoordelijkheid met zich mee om eerlijk te zijn. Het maakt niet uit of je deze zaak één of tien keer hebt gezien. Het risico bestaat; het verband is er.

“Tot het tegendeel bewezen is, moeten we mensen eigenlijk voorlichten over wat we zien en welke ervaringen we hebben. Een persoon heeft dit recht als hij of zij besluit om een fysieke ingreep te ondergaan …

“Dat was voor mij een innerlijk conflict omdat de maatschappelijke druk om zoveel mogelijk mensen te vaccineren en alle leeftijdsgroepen te vaccineren heel groot was. En aan de andere kant is mijn persoonlijke ervaring als arts toegenomen – dat dit niet mogelijk is zonder bijwerkingen.

“Dat was het moment waarop ik bij mezelf dacht: ik kan hier niet blijven vaccineren. Ik moet bij de waarheid blijven; ik moet dit vertrouwen waarmaken.

“We moeten 300-400 mensen hebben gehad die naar ons toe zijn gekomen met het gevoel dat ze problemen hebben sinds de vaccinatie.”

INVISIBLE (Part 1), de volledige documentaire, is te bekijken op YouTube en BitChute.

Bron

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

zestien − drie =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.