Belgische artsen spreken openlijk over vaccinatieschade

🕒 Leestijd: 2 minuten

De coronavaccins leiden tot onder meer trombose, infarcten, myocarditis en neurologische aandoeningen. Dat hebben we nog nooit gehad, volgens arts Leo Van den Bossche, die werd geschorst vanwege kritiek op het coronabeleid, in Het Spreekuur. Hij wees erop dat het vaccin tijdens de Mexicaanse griep al na 25 doden van de markt werd gehaald.

Een heksenjacht

Arts Johan Denis zei dat er nu een Vaccine Death Report is, opgesteld door dokter Zelenko.

“Dat is ijzingwekkend om te zien. Dat gaat om tienduizenden doden en meer dan een miljoen mensen, ernstig beschadigd en ernstig gewond. Het tart alle verbeeldingskracht.”

Het is bijna onmogelijk om je hierover uit te spreken. Dr. Johan Denis merkte op dat iedereen die er een andere mening op nahoudt ‘genadeloos wordt vervolgd’.

“Op de radio hoor je ’s morgens: er zijn veel tromboses door AstraZeneca. Dan denk je: ze gaan ermee stoppen, ze gaan dat stilleggen. ’s Avonds hoor je: ze gaan ermee verder.” – arts Gaëtane Beeckaert

Denis zei verder dat meer dan 95 procent van de mensen die nu overlijden in het ziekenhuis geprikt was. “Dus het zijn de gevaccineerden die overlijden.”

Arts Van den Bossche voegde hieraan toe dat mensen die hun booster hebben gehad vaker ‘besmet’ raken, in het ziekenhuis belanden en sterven.

Arts Anne Fierlafijn zei dat ze een patiënt had die voor de klas staat en die zei dat twee derde van de leerkrachten uitgevallen is.

“Het is zomer. We zitten niet in een infectieperiode en twee derde van de leerkrachten is er niet. Dit hebben wij nog nooit meegemaakt. Dit is een bevolkingsgroep die enorm gepusht werd om gevaccineerd te worden. Dan moeten er toch vragen komen?”

Het is onze overheid die dit pusht, wars van alle medische rampen eromheen. Het wordt gepusht vanuit onze overheid, op alle mogelijke manieren. En als je je mond opendoet als arts, dan word je gewoon weggeschoven, volgens Denis.

Beeckaert vulde aan dat “de media ook een hele belangrijke rol hebben in dit spel”.

Denis was het met haar eens: “De mainstream media hebben een ongelooflijk toxische rol gespeeld in dit hele verhaal.” Hij lichtte toe dat vrijwel alle Nederlandse en Belgische media in handen zijn van slechts twee concerns: DPG Media en Mediahuis. De gemiddelde mens krijgt steeds hetzelfde beeld naar binnengeschoven, dat totaal anders is dan wat wij als artsen hebben gezien in de praktijk.

Mijn advies voor iedereen: tv buiten en maak kennis met alternatieve nieuwsbronnen, aldus Denis.

Bron.

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

6 gedachten over “Belgische artsen spreken openlijk over vaccinatieschade

 • 4 juli 2022 om 08:13
  Permalink

  En toch gaan die niet luisteren naar die mensen . September komt spuit 4 en in de winter spuit 5. Er gaan veel meer mensen sterven aan de spuiten of aan het virus zelf. Ik heb 2 keer Corona gehad . Verzorg u lichaam en het komt goed !

  Beantwoorden
 • 6 juli 2022 om 19:28
  Permalink

  Laten we eindelijk eens met alle artsen een vuist maken en de waarheid naar buiten brengen namelijk dat de mensen met heel veel gif zijn ingespoten zodat er zoveel mogelijk mensen sterven. Dit moet stoppen er zijn al genoeg mensen overleden of dood ziek door dit zogenaamde vaccin.

  Beantwoorden
 • 8 juli 2022 om 13:24
  Permalink

  Een echte arts zou een onderzoek laten zien en geen case reports of qua vertrouwensniveau het nog lagere “van horen zeggen” opschrijven. Dit valt onder stemmingsmakerij.
  Heel veel mensen maken op dit moment Corona door, de grote meerderheid met milde of geen klachten. Dit kan alleen als de meerderheid gevaccineerd is of een recente besmetting heeft doorgemaakt. Vandaar ook dat de helft van de mensen die in het ziekenhuis liggen gevaccineerd is, de andere helft niet. Toch is 90-92% van de bevolking gevaccineerd en zorgt 8% van de bevolking voor 50% van de opnames.

  Beantwoorden
 • 14 juli 2022 om 17:16
  Permalink

  Beste Willem,

  Wat wil je daar mee zeggen dat mensen die niet gevaccineerd zijn er slechts aan toe zijn?

  Beantwoorden
 • 5 augustus 2022 om 09:55
  Permalink

  Niet over over COVID spreken, maar liever over griep.
  COVID-19 is een project al ver voor 2019 gestart om
  de wereldbevolking uit te roeien en in slavernij te HOUDEN!

  Beantwoorden
 • 8 augustus 2022 om 12:25
  Permalink

  Mja, met Robin Fransman bvb gaat het toch niet bijster goed hoorde ik zeggen… En inderdaad: de incidentie qua opnames lig veel hoger bij niet-gevaccineerden is nog steeds hoger dan bij gevaccineerden, al is dat verschil door het feit dat velen intussen een besmetting doormaakten ook wel afgenomen intussen.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

twee × vier =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.