Prof Capelle: Er komt nieuwe prik die nog heftiger is dan de vorige

🕒 Leestijd: < 1 minuut

Een tijd geleden waren er hele nare dingen en toen had men de slogan ‘Wir haben es nicht gewußt’. Nu hebben we een tijd met de slogan ‘Wir wollen es nicht wissen’.

Het is echt onbegrijpelijk, zegt prof. Pierre Capel in een nieuwe column, die direct van YouTube werd verwijderd. “Dit is dus een prachtige bevestiging van wat er inderdaad komen gaat.”

“Houdt de waanzin op? Nee, hij wordt erger, helaas.”

Op het ogenblik wordt een nieuwe prik geconstrueerd die nog heftiger is dan alles wat we al gehad hebben, waarschuwt de emeritus hoogleraar.

Het werkt als een kopieermachine

Onlangs is in vele landen aangetoond dat er een enorme verontreiniging is met DNA. Een dosis mRNA-vaccin bevat triljoenen DNA-moleculen. Tot wel 30 procent van de prik is dubbelstrengs DNA dat kan worden ingebouwd in je chromosomen. “Dat heet dus genetische modificatie.”Subscribe

Wat hebben ze nu bedacht? Een vaccin tegen COVID-19 waarbij het RNA zich vermenigvuldigt en dat stabiel blijft bij kamertemperatuur. Het werkt als een kopieermachine en het gevolg is dat je overal spike-eiwit gaat aanmaken. “Dit is verschrikkelijk,” aldus Capel. “Het zit overal in je lichaam en je raakt het nooit kwijt.”

Nu al toegestaan in Japan

Het nieuwe vaccin is nu al toegestaan in Japan. De studie die de WHO ernaar gedaan heeft is een fase 1 op een paar mensen waarbij ze de bijwerkingen welgeteld zes dagen hebben gevolgd.

“Het is echt een ramp,” concludeert prof. Capel. “Wanneer wordt de wereld wakker?”

Bron Robin De Boer

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

1 × 1 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.