COVID- injectie dodental: ‘Erger dan een oorlog’ beweert epidemioloog/ Cardioloog Dr. Peter McCullough

🕒 Leestijd: 2 minuten

Epidemioloog en cardioloog Dr. Peter McCullough waarschuwde dat het totale aantal sterfgevallen als gevolg van de COVID-injectie hoger zou kunnen zijn dan van sommige oorlogen.

Het vaccin erger dan een oorlog

Tijdens zijn toespraak op het OPTIMIST (Offering Preventive Therapeutic Interventional Medicines Increasing Safety & Trust) Bahamas COVID-19 Town Hall, legde McCullough uit hoe nieuwe wetenschappelijke documenten aantonen dat het aantal sterfgevallen als gevolg van de injecties in de V.S. veel hoger zou kunnen liggen dan het VAERS (Vaccine Adverse Event Reporting System) heeft gedocumenteerd.

“Een artikel concludeerde dat de bovengrens van een betrouwbaarheidsinterval voor sterfgevallen zou kunnen oplopen tot 187.000 Amerikanen die hun leven verliezen na vaccinatie. Zo erg zou het kunnen zijn.” McCullough.


Onder verwijzing naar de VAERS-gegevens legde McCullough uit hoe ernstige bijwerkingen ontstonden in vele delen en organen van het menselijk lichaam waar de deeltjes van het COVID-vaccin werden aangetroffen.

“Ik kan u vertellen dat als u kijkt naar dit VAERS-rapport met 12.000 Amerikanen die zijn gestorven, vrijwillig na het nemen van een injectie, het COVID-19 vaccin erger is dan een oorlog. Het is erger dan de meeste oorlogen,” zei hij, eraan toevoegend dat “86% van de meldingen wordt gedaan door een arts, een verpleegkundige of een beroepsbeoefenaar in de gezondheidszorg die denkt dat het vaccin het probleem heeft veroorzaakt.”

De OPTIMIST groep, bestaande uit artsen, advocaten en andere medische professionals, legt uit dat het geen “anti-vax” groep is, maar dat het ernaar streeft om het publiek voor te lichten over alternatieve COVID bestrijdingsstrategieën naast de “alleen vaccin” strategie:

OPTIMIST is een geëngageerde groep van dokters, medische professionals, predikanten, advocaten en bezorgde burgers die zich verenigd hebben om een uitgebreid protocol te promoten in de COVID-19 strijd, dat het gebruik van Ivermectine en andere therapeutica omvat om meer levens te redden.

De groep bestaat om het publiek voor te lichten over de preventieve maatregelen en behandelingsstrategieën die zullen helpen bij de bestrijding van het SARS-CoV-2-virus en het herstel van degenen die met de COVID-19-ziekte zijn besmet, zullen optimaliseren. Het is van vitaal belang dat elke fase van de ziekte COVID-19 (besmetting, incubatie, acute ziekte en herstel) strategisch wordt aangepakt. De groep heeft niet de bedoeling om politiek te zijn of te worden bestempeld als “anti-vax”, maar als bezorgde artsen en burgers die geloven dat er andere maatregelen nodig zijn dan de beperkte strategie van “alleen vaccinatie”.

Bron.

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

7 + elf =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.