Natuurkudige: “Miljoenen vermoord door COVID-vaccins en voodoo”. Ze vermoorden ons met angst en trauma via CIA programma’s

🕒 Leestijd: 4 minuten

Het baanbrekende onderzoek van Denis Rancourt

Denis Rancourt is gepromoveerd in de natuurkunde, hij is een voormalig hoogleraar en heeft meer dan honderd artikelen gepubliceerd in toonaangevende wetenschappelijke tijdschriften. Rancourt en zijn team hebben gegevens over sterfte door alle oorzaken gebruikt om te bewijzen dat er ongeveer zeventien miljoen doden zijn gevallen als gevolg van officiële COVID-19-maatregelen, maar niet door Covid, wat een leugen was.

Voor zover ik kan zien, uit de gegevens over sterfte door alle oorzaken die we al heel lang uitgebreid bestuderen, bestaat er niet zoiets als een virale respiratoire pandemie. (Denis Rancourt)

Hij legt dit allemaal uit in zijn essay getiteld “There Was No Pandemic” dat je kunt vinden op zijn SubStack.

Er was geen pandemie in de zin dat er geen bijzonder virulente nieuwe ziekteverwekker was die zich verspreidde en de dood veroorzaakte. Dat is niet gebeurd. Wat er gebeurde, waren enorme aanvallen op kwetsbare mensen met veel verschillende methoden. En elke keer dat je dat deed, veroorzaakte je oversterfte. In alle landen waar ze dat niet deden, was er absoluut geen oversterfte, ook al was het een jurisdictie die vlak naast het rechtsgebied lag dat dit deed. (Denis Rancourt)

Rancourt legt een wetenschap van psychologische moord uit die al meer dan een eeuw officieel is bestudeerd en gedocumenteerd. Het was niet alleen het spike-eiwit dat ons doodde, het was het hele verdomde ding.

Psychologische stress en sociaal isolement zijn dominante determinanten van iemands gezondheid die een onderdrukking van je immuunsysteem veroorzaken. En dan krijg je een of andere infectie, kanker, hartaandoeningen. En heel vaak zijn de longen erg blootgesteld aan de omgeving en worden ze blootgesteld aan alle bacteriën waar je de hele tijd mee leeft. Je krijgt bacteriële longontsteking en het is een enorme doodsoorzaak als een samenleving gestrest is, wat betekent dat alle individuen gestrest zijn. Het soort psychologische stress dat dodelijk is, is wanneer je hele wereld op zijn kop wordt gezet. Je hele leven dacht je dat je een plaats in de wereld had en die is nu weg. Daar ga je binnen de kortste keren aan dood.

We hebben altijd een dominantie hiërarchie, een sociale dominantie hiërarchie. Zo organiseren we onze samenlevingen omdat we sociale dieren zijn. Het is een fundamentele waarheid over hoe we samenlevingen organiseren. De stress die bedoeld is om je op je plaats te houden binnen die dominantiehiërarchie is een dagelijkse chronische stress, en de stressoren moeten blijven veranderen hoe ze je gaan stressen omdat je gewend raakt aan de stress. Ze moeten je dus af en toe willekeurig met harde dingen raken om er echt voor te zorgen dat je begrijpt wat je plaats is. Die stress is een van de grootste determinanten van gezondheid.

Maar we moeten toegeven dat de geneeskunde zelf een enorme moordenaar is. Het is een enorme oorzaak van vroegtijdige dood van individuen. (Denis Rancourt)

Zoals u in onze Germaanse geneeskunde reeks met Daniel Derweduwen kon zien, is de psychologie achter onze gezondheid, van uiterste belang !

De moderne westerse geneeskunde wordt officieel erkend als de op twee na hoogste doodsoorzaak. Het was ontworpen als een manier om de bevolking onder controle te houden.

Het is ontworpen als een manier om de bevolking onder controle te houden. De rol van de geneeskunde als instituut in onze samenleving is om de dominantiehiërarchie te handhaven, om mensen ziek te houden en op hun plaats te zetten. Het maakt daar institutioneel gewoon deel van uit. (Denis Rancourt)

Gefinancierd door de Carnegie Stichting en gepubliceerd in 1910, werd het Flexner-rapport gebruikt om natuurgeneeskundige praktijken in Amerika te verbieden. De Rockefeller Foundation financierde toen een nieuw soort medicijn. Een omgekeerde vorm van gezondheidszorg die petrochemische medicijnen en experimentele chirurgie gebruikte om mensen ziek te houden en in veel gevallen de patiënt te doden. Zoals Denis Rancourt heeft opgemerkt, is dit hoe samenlevingen al eeuwenlang worden bestuurd.

Een vrijgegeven document met de titel “Geomagnetische factoren in spontane subjectieve telepathische, precognitieve en postmortale ervaringen”, evenals tientallen jaren van op trauma gebaseerd onderzoek naar mind control, laat ons zien dat de CIA en onze regeringen zich terdege bewust zijn van de dodelijke effecten die het traumatiseren van een bevolking kan veroorzaken.

Ze doden ons met angst en trauma. Gekend als psychosomatische dood.

Dit staat bekend als psychogene dood of psychosomatische dood, Het is het fenomeen van plotselinge dood veroorzaakt door een sterke emotionele schok. Voorzitter van de afdeling Fysiologie aan de Harvard Medical School, Walter Cannon, noemde het de dood van Voodoo omdat mind control de belangrijkste methode is die wordt gebruikt in Voodoo-rituelen.

Dat wordt goed begrepen door onze wereldleiders. Bill en Hillary Clinton brachten hun huwelijksreis door in Haïti tijdens een voodoo-ritueel waarvan Bill beweert dat het hem inspireerde om zich kandidaat te stellen voor een politiek ambt.

Ik was vooral geïntrigeerd door de voodoo-religie.

Het centrale ritueel van voodoo is een dans waarbij geesten de gelovigen bezitten. Op de interessantste dag van de reis kreeg ik de kans om voodoo in de praktijk te zien. Na enkele minuten van ritmisch dansen op beukende trommels, kwamen de geesten aan en grepen een vrouw en een man. De man wreef een brandende fakkel over zijn hele lichaam en liep over hete kolen zonder zich te verbranden. De vrouw was uitzinnig, schreeuwde herhaaldelijk, greep toen een levende kip en beet de kop eraf.

Tegen de tijd dat we terugkwamen uit Haïti, was ik vastbesloten om me kandidaat te stellen voor procureur-generaal.

(Bill Clinton)

Daarom, proberen we met AVV meer en meer de aandacht te richten op positieve artikels en oplossingen.

https://www.banned.video/watch?id=659ff4a79f0c865f93ff0331

bron

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

zestien + drie =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.