Wetenschappelijke studie – Corona is technologie en frequentie geïnduceerd! Effect van coronavirus wereldwijd door misbruik van draadloze sensornetwerken

🕒 Leestijd: 6 minuten

Dr. Mihalcea: “We worden aangevallen via elektromagnetische frequentie van onze apparaten. Geen wonder dat we zoveel bidirectionele biosensoren in ons lichaam hebben, zoals ik in het bloed heb laten zien… het is te vaak om een ziekte in ons te veroorzaken. Lees dit artikel om te zien hoe het werkt.”

Todd Callender heeft dit zojuist behandeld met Maria Zeee in de Alex Jones Show:

Hier is het wetenschappelijke artikel:

Coronavirus, Sensor Node Wban – 3.24MB ∙ PDF bestand – Downloaden

https://anamihalceamdphd.substack.com/p/scientific-study-corona-is-technology?utm_source=profile&utm_medium=reader2

Abstract

Corona is een niet-overdraagbare sensorziekte die zich wereldwijd verspreidt door misbruik van verwerkte radiofrequentie. Tot nu toe worden hogere autoriteiten van gezondheidsdiensten geconfronteerd met de ongewenste escalerende oorzaken van het coronavirus naar de mens als een zeer wetenschappelijke puzzel alomvattende kwestie. De studie heeft tot doel de mishandeling van draadloze sensornetwerken te evalueren die individuen binnen het lichaamsgrensgebied treffen. Draadloze sensorgegevens werden verzameld uit het profiel van het individu, de diagnose en de sensorknooppuntrecords bij laboratoriumexperimenten. De studie toont het effect van bewerkte sensorknooppunten tussen de lichaamsorganen van het individu om te vergelijken met de bestaande omgevingen. De studie illustreert dat alle individuen lijden aan sensorziekte als gevolg van reflectie van gegolfde sensoren op open ogen vizieren met snelle elektromagnetische-radiovolgsystemen. De patiënten met overgewicht en obesitas zijn ziek van de coronaziekte bij minder sensortijd in een donkere omgeving dan die van lichte omstandigheden. Deze bevindingen repliceren de strenge wereldwijde gezondheidsbeveiliging die de expert biedt in actieve ogen binnen geografische locaties. Systematisch zorgbewustzijn is essentieel voor behandeling met medisch-technologische apparaten, maar dat bewustzijn wordt slecht herkend en de medicatieondersteuning is nog steeds ondermaats. De studie suggereert toekomstige gezondheidszorgtrajecten van een nieuwe dynamische alternatieve benadering om de wereldwijde beveiliging van de volksgezondheid te bevorderen met betrekking tot sensorgezondheidsbeleid en duurzame ontwikkelingsdoelen 2030.

De huidige medische sensortechnologie is essentieel in elke stap van de gezondheidszorg. Wireless Sensor Network is een geïntegreerde infrastructuur die bestaat uit het detecteren, berekenen, detecteren, volgen, observeren en reageren van de individuen binnen geografische positioneringssystemen (GPS)-locaties [14]. Dit netwerk zet binnen en buiten in grote sensorvelden in met behulp van het licht en het radiosignaal van het object.

Draadloze sensornetwerken zijn met voorbedachten rade om de schaarste te bereiken, zoals dimensie, tracking, detectie en catalogisering, s, simulatie met name op het gebied van gezondheidsmonitoring [14]. Er is een geharmoniseerd aantal medische technologieën georganiseerd voor de monitoring van patiënten die lijden aan ernstige ziekten of dringende vereisten hebben [27]. Draagbare gezondheidsmonitoring biedt een revolutionaire sensortechnologie, die dient als alternatief voor traditionele diagnose, waardoor gezondheidsgegevens op een pad komen dat meer afgelegen, draagbaar en actueel is. Artsen en gezondheidsonderzoekers gebruiken deze gezondheidsgegevens om lichaamscondities te evalueren met een sensortechnologie zoals internet of everything, kunstmatige intelligentie, deep-learning-algoritme. Bovendien heeft sensortechnologie een groot voordeel bij niet-overdraagbare ziekten om de klassieke symptomen te identificeren [14]. Draadloze sensornetwerken zijn een enorme inspanning van digitale gezondheidstechnologie, inclusief technologieafhankelijkheid, wat heeft geleid tot frustratie door een gebrek aan goede beveiliging. Smartphones kunnen veel lucratieve dingen doen met ten minste 12 functies met digitale gezondheidssensorsystemen. Cyberhackers misbruiken de radiofrequentie via smartphones, telematica en hoogfrequente sensorapparatuur voor het verspreiden van dit corona remote sensing VIRUS (Vital Information Resource Under Siege) onder dieren en mensen, voornamelijk coronavirus.

De gerationaliseerde generaties houden zich bezig met goede of schadelijke activiteiten voor elk mens in de wereld via draadloze sensornetwerken via verborgen codes [14]. De huidige wereld wordt eenzijdig mishandeld door cyberhackers.

Coronavirus…Het is een door de mens gemaakt sensorprogrammeervirus, dat mensen en dieren ziek kan maken door ze op specifieke GPS-afstanden te volgen door het netvlies van menselijke en dierlijke ogen aan te passen via sensorapparaten. Dit bleek in 2018 uit de ISNAH-test in promotieonderzoek aan UNIMAS (Universiti Malaysia Sarawak) in Maleisië. Het proefschrift werd op 20 mei 2018 goedgekeurd door de Senaat van UNIMAS. Sindsdien probeert de studie de mensen van de wereld te informeren over de bevindingen van het promotieonderzoek van 2018 tot nu toe, maar cyberhackers creëren op verschillende manieren obstakels. Dit komt omdat “sommige mensen (door het misbruik van technologie) grote schade aanrichten aan water en land over de hele wereld” [87]. In 2018 was de naam van de studie over de sensortechnologietest “ISNA-Impact of Sensor Networks towards Animals”, en in 2019 werd het “Corona” genoemd in Wuhan, toen verklaarde de WHO als COVID-19. De symptomen die tijdens onderzoek bij honden en katten naar voren kwamen, zijn bij mensen die besmet zijn met het coronavirus precies hetzelfde.

Corona wordt dus niet verspreid door vleermuizen, mensen of andere dieren, het is niet gemaakt in een wetenschappelijk laboratorium zoals het Wuhan Institute of Virology [101], maar cyberhackers verspreiden de coronaziekte in het lichaam van mens en dier via cloud sensing-apparaten als gevolg van misbruik van draadloze sensornetwerken op bepaalde GPS-afstanden [15]. Maskers, handen wassen, sociale en fysieke afstand en vaccins zijn niet volledig hersteltrajecten, maar cyberhackers sturen berichten met valse interfacing naar de hogere autoriteit.

De studie vereist een integratie van methoden die worden gebruikt in draadloze sensornetwerken naar het lichaam van dieren en identificeerde de implicaties ervan. Dit voorzag in het onderzoek met nuchtere onderzoekselementen om problemen te onderzoeken die in het onderzoek aan de orde kwamen, voornamelijk gericht op gebruikers van SMART-apparaten zoals telematica in de richting van specimens. Telematica is een slim apparaat, bestaande uit een scanner, herkenner, detector, global positioning systems (GPS) en global navigation satellite systems (GNSS). Het veldwerk dat in het bestudeerde gebied is uitgevoerd tussen januari 2015 en januari 2017. ISNAH Experiment is het nieuwe en unieke experiment dat de impact van sensornetwerken op dieren omvat [40]. Het ISNAH-proces toonde de benodigde componenten in figuur 2. Dit is een multi-gediversifieerd experiment in combinatie met sensortechnologie om niet-overdraagbare ziekten bij dieren en het menselijk lichaam te vergroten.

Sensor Disease Spreading Process Common Acute Sensor Infections and Disorders (CASID) is de nieuwe term, die aangeeft dat de sensorziekten produceren en verspreiden via verwerkte radiofrequentie van vooruitgang in sensortechnologie. Wanneer deze verwerkte radiofrequentie wordt gevolgd in GPS-posities in de richting van levende cellen, met name mensen en lichamen van dieren. De waargenomen levende cellen blokkeren de beweging van elektronen en veroorzaken verschillende soorten aandoeningen of ziekten in het aangetaste orgaan van het lichaam. De CASID impliceert een formule als, C = 4N3 + 2 (i) Waarbij, N = het aantal sensornetwerkgeneratie verwerkte responssignalen. C= de producerende sensorziekten, waaronder CASID. De cyberhackers misbruiken de draadloze sensortechnologie vanwege het uitzetten van de verwerkte radiofrequentiespoel op lengte-, breedte- en ellipsoïde hoogten. Deze verwerkte radiofrequenties verspreiden zich via een vertroebelingssysteem over de hele wereld naar de GPS-coördinatenpunten van een menselijk lichaam. De cyberhackers verblijven op geografische locaties en produceren verschillende soorten ziekten, met name de ziekte van het coronavirus in het menselijk lichaam. De hackers selecteren het specifieke orgaan van het lichaam als een vaste GPS-locatie, waaronder (i) Kantoorruimte, (ii) eetkamer, (iii) Slaapkamer, (iv) Wasruimte, (v) Vergader- en conferentieruimte, (vi) Media-/communicatieruimte, (vii) Computer-/netwerkserverruimte, (viii) Mobiele/Telefoonkamer, (ix) TV/Theaterzaal, (x) keuken, (xi) Kleedkamer, (xii) Zorgkamer, en (xiii) Andere GPS-locatie. De sensorziekte kan ontstaan door de volgende stappen, die zoals weergegeven in figuur 3.

Uit het ISNAH-experiment blijkt dat de studie de overdracht van het menselijk lichaam met sensorziekte, met name coronavirusziekte of COVID-19, in een lichte omgeving weergeeft.

Optreden van coronavirusinfectie met sensoren Voor een coronavirusinfectie scannen cyberhackers eerst de sensor via GPS om de huidige locatie van de persoon, het dier of het object te bevestigen en symptomen van de corona te creëren. Cyberhackers kunnen dan bepaalde delen van je lichaam censureren om je ziek te maken, afhankelijk van de afstand van de frequentie, of om je ademhaling te stoppen door misbruik van sensortechnologie. En als je stopt met ademen, is je dood zeker. Zo kan door misbruik te maken van knooppuntfrequentie een persoon of een dier ziek of gedood worden in corona en door misbruik te maken van verdeelde frequentie kunnen mensen, dieren, koeien, geiten, pluimvee, vogels, vissen of andere dieren samen ziek worden gemaakt in corona.

Verspreiding van coronavirusziekte door draadloze sensortechnologie Telematica is een type sensorlicht gemaakt met sensortechnologie, dat werkt in combinatie met atmosferische golven. Cyberhackers scannen het netvlies van het menselijk oog om de huidige locatie te kennen en elk moment te volgen. Als gevolg hiervan is uw locatie onmiddellijk bekend waar individuen hun ogen openen aan de land- of internationale grens en gaan hun activiteiten met de foto naar de sensorserver. Omdat het sensornetwerk wordt aangepast aan uw zicht in de atmosfeer. Daarnaast zitten/liggen mensen dagelijks op kantoor of thuis, werken, eten, slapen, etc. Op dit moment is uw locatie, zelfs als u een mobiele telefoon of sensorapparaat om u heen heeft, gemakkelijk bekend. Bovendien, zelfs als u geen mobiele telefoon heeft, kan uw locatie bekend zijn door woorden, gelach, tranen, hoge hoest of open ogen. Cyberhackers achterhalen de afstand van verschillende delen van uw lichaam tot uw omgeving via telematica-apparaten, waarna digitaal scannen wordt gedaan van de nek tot het hoofd van uw lichaam met software zoals CT-scan (Computed Tomography) of MRI (Magnetic Resonance Imagery). Vervolgens wordt de laagfrequente elektromagnetische sensorkracht uitgeoefend op het strottenhoofd en de luchtpijp van de plaats door middel van slimme teledetectie met behulp van telematica. Een tijdje voelt de persoon een tintelend gevoel, de lichaamstemperatuur stijgt, niezen-hoesten of de hik en het lichaam vervaagt, loopneus, verlies van eetlust en droogheid in de luchtwegen.

Als een persoon plotseling last heeft van niezen, hikken, hoesten, cyanose, loopneus, flatus, koude rillingen, hoofdpijn, ongemak of hijgen nadat hij op een bepaalde plaats is geweest, sluit hij onmiddellijk zijn ogen, draagt hij een zonnebril (antistralingsglas), kleedt hij zwarte doeken aan en verandert hij snel zijn bestaande plaats in een nieuwe plaats. Dit is een must do. De persoon kan dan op de nieuwe plaats minimaal 7 tot 25 minuten een zonnebril (antistralingsbril) dragen met gesloten ogen, als het lichaam abnormaal of zwak aanvoelt. Geen mobiele telefoon, elektronisch apparaat, telematica, GPS (Global Positioning System) of enig ander sensorapparaat zal bij u zijn terwijl u zich op de nieuwe plek bevindt, maar de persoonlijke netwerkbesturingseenheid (PANCU), het antistralingsbed, stralingsvrije klamboe kan worden gebruikt.

bron, (automatisch vertaald)

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

1 + 18 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.