Het mysterieuze menselijke hart

🕒 Leestijd: 3 minuten

Nieuw bewijs suggereert dat het hart geen pomp is

Rudolf Steiner, wiens leer leidde tot de antroposofische geneeskunde, de biologisch-dynamische landbouw en de vrijeschool, zei dat het hart een zevenzijdige regelmatige vorm is die in een denkbeeldige doos in de borst zit. “Normaal” betekent dat alle zeven zijden identiek zijn. Plato beschreef vijf platonische lichamen, en Steiner zei dat er een zesde was. Hij zei ook dat het hart geen pomp is.

Deze bewering werd bevestigd door Frank Chester, die bedacht hoe hij een zevenzijdige regelmatige vorm kon ontwerpen. Dit zesde platonische lichaam wordt nu de chestaëder genoemd, en het past perfect in een kubus onder een hoek van 36 graden uit het midden naar links, exact dezelfde hoek als het hart in de borstkas. Wanneer ondergedompeld in water en rondgedraaid, worden twee tegengesteld draaiende draaikolken gevormd. Recente wetenschappelijke studies hebben aangetoond dat deze twee wervels het sluiten van de kleppen vergemakkelijken. En wanneer de wervelingen zich niet goed vormen, verschijnen er bloedstolsels.

De man die duizend harten ontvouwde, Paco Torrent Guasp, ontdekte dat het hart een enkele spierband is die in een spiraalvormig patroon over zichzelf is gevouwen. Het hart zelf is een draaikolk van weefsel. Het is geen pomp, het is een vortexmachine.

Eeuwenlang werd geloofd dat materie slechts in drie toestanden kan bestaan. Zoals water, dat kan bestaan als vloeistof, ijs en damp. Menselijke cellen bestaan voor zeventig procent uit water, maar het meeste van dit water bevindt zich niet in een van deze drie toestanden. We hebben onlangs geleerd dat er met water een vierde toestand is. Deze vierde toestand wordt de plasmatoestand, gelfase, uitsluitingszone of gestructureerd water genoemd. En dit is wat je bloed door het hele cardiovasculaire systeem duwt.

Gevoed door infraroodenergie uit zijn omgeving (zoals zonlicht), wordt het water in ons lichaam een elektrisch voortstuwingssysteem. Een bepaald percentage van het water in ons lichaam wordt gestructureerd water, en de rest blijft normaal vloeibaar water, of bulkwater. Het gestructureerde water wordt negatief geladen en vormt de gelatineuze buitenwanden van onze haarvaten, aders en slagaders. Deze negatief geladen buitenwanden stuwen continu het positief geladen bulkwater naar binnen en voeren het bloed met zich mee. Dit voortstuwingssysteem werkt voor onbepaalde tijd zolang het opgeladen blijft. En de manier waarop je het oplaadt, is met het elektromagnetische veld van de aarde, infraroodenergie en positieve gedachten.

Het werk van Dr. Masaru Emoto heeft wetenschappelijk aangetoond dat water dat wordt blootgesteld aan liefdevolle menselijke woorden en gedachten, wordt getransformeerd in zijn natuurlijke zeshoekige vorm. Het wordt gestructureerd op moleculair niveau op basis van onze positieve intentie. Dit nieuwe model laat zien dat het het bloed is dat het hart rondpompt, niet andersom. En om de stroom sterk en gezond te houden, is ons beste medicijn om ons te verbinden met de aarde, zonlicht te krijgen, van onszelf te houden en van elkaar te houden met fysieke aanraking.

Viktor Schauberger bracht zijn leven door met het bestuderen van water en ontdekte dat water in de natuur altijd draaikolken (vortex) op zijn pad zal creëren. Schauberger leerde dat deze spiraalvormige werking het water in de natuur structureert. En dat wanneer het wordt onderworpen aan een moderne, door de mens gemaakte waterbehandeling, het zijn structuur verliest. Het werk van Schauberer bracht hem tot de overtuiging dat men energie kon opwekken uit een draaikolk . Hij beschreef het als een energie-implosie in tegenstelling tot een energie-explosie.

Dr. Tom Cowan, die hierover heeft geschreven in Human Heart Cosmic Heart, heeft een interessante theorie die het gezegde “een hart van goud” kan verklaren.

Een andere recente ontdekking is dat goud in zijn puurste vorm helemaal geen goud lijkt te zijn. Onder de juiste omstandigheden kan normaal fysiek goud worden omgezet in een fijn wit poeder dat bekend staat als monoatomisch goud. Dit monoatomische goud is bestudeerd door meerdere geavanceerde laboratoria en het heeft zeer vreemde eigenschappen. Het kan worden gemaakt om te zweven en te verdwijnen. Monoatomisch goud is supergeleidend. En velen zouden beweren dat dit is waar de alchemisten naar op zoek waren.

Een van de manieren om metallisch goud in monoatomisch goud te veranderen, is door het door een snelle draaikolk te halen. Wanneer deze transformatie plaatsvindt, is er een lichtflits en een gewichtsverlies van vierenveertig procent. Dr. Cowan gelooft dat de sporen van goud in ons bloed worden omgezet in monoatomisch goud terwijl het door de dubbele wervelingen in het hart reist. Het creëren van de vonk van het leven.

Er zijn aanwijzingen dat een verborgen wetenschap wordt bestudeerd en onderdrukt die tegenrotatiespin inhoudt. Het meest geheime project van de NAZI’s, Die Glocke, betrof de tegenrotatie van een mysterieus brandstofmengsel dat vloeibaar kwik bevatte.

Dit vortexsysteem creëert een energetisch veld rond het hart. Het creëert de warmte in ons lichaam. En het roept een hele reeks nieuwe vragen op over spin.

Bekijk de video Van Reese https://www.banned.video/watch?id=6589383bd73929b3eef1ff7d

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

18 + 6 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.