Dosis hoop: hoe te ontgiften na mRNA Covid vaccinatie

🕒 Leestijd: 7 minuten

Spike-eiwitten kunnen na infectie of injectie in uw lichaam circuleren en schade aan cellen, weefsels en organen veroorzaken. Feit is dat weinige experten weten wat er werkelijk in de gentech spuiten zit. Wel is onder andere via levende bloedanalyses vastgesteld dat grafeen en spikes de twee grote boosdoeners zijn.
Gelukkig zijn er zijn manieren om de toxiciteit te verminderen.

Dat schrijft Texas Lindsay.

U kan de injectie niet ongedaan maken, maar er zijn dingen die u kunt doen om het risico op bloedstolsels en meer te verminderen.

Veel mensen gaan nu door met hun leven, niet wetende dat er zelfs maar een probleem is, maar dat is er wel. Facebook ging zelfs zo ver dat het de hashtag #DiedSuddenly BLOKKEERDE. het onderdrukken van informatie is zeer verontrustend.

Jonge, gezonde mensen in de bloei van hun leven die nog steeds elke dag plotseling en onverwacht overlijden, van wie velen atleten zijn.

Hier zijn bijvoorbeeld een paar krantenkoppen van de afgelopen dagen… Allemaal ogenschijnlijk erg gezond en erg jong. Het maakt me verdrietig als ik denk aan alle jonge mensen die onopgemerkt zijn overleden als gevolg van hetzelfde, maar niet het nieuws hebben gehaald zoals deze jonge mensen – die allemaal jonger zijn dan 32 jaar:
U kan ook onze telegram vaccinatieschade kanaal raadplegen. https://t.me/s/AVVvaccinatieschade

Dus waarom blijft dit gebeuren, ook al is de acceptatie van vaccins de afgelopen maanden over de hele wereld afgenomen?

Veel experts zeggen dat het het resultaat is van de toxische componenten van het Spike-eiwit, dat lang na de injectie in het lichaam blijft hangen en dat het Spike-eiwit zich repliceert, wat leidt tot beroertes, hartproblemen, t-celbeschadiging, kanker, auto-immuunziekten. enzovoorts.

Nu ontkent zelfs de CDC niet langer dat het Spike-eiwit in het mRNA-vaccin kort na ontvangst NIET uit je lichaam verdwijnt. Waarschuwden ze het publiek onmiddellijk voor elk mogelijk verkooppunt? Nee. Ze hebben op 15 juli 2022 stilletjes de volgende verklaring van de CDC-website verwijderd :

 1. CDC Voorafgaand aan 14 juli 2022: “Het mRNA en het spike-eiwit blijven niet lang in het lichaam. Onze cellen breken mRNA uit deze vaccins af en voeren het binnen enkele dagen na vaccinatie weer af.”
 2. CDC Post 15 juli 2022: (Niets. Er is geen update-informatie toegevoegd).

Echt beschamend, flagrant gedrag van de CDC. Ik ben deze onvergeeflijke benadering van hen gaan verwachten, zoals velen hebben gedaan.

Ik hoop dat u de hieronder gedeelde informatie nuttig zult vinden. Misschien helpt het iemand die u kent met gezondheidsproblemen na vaccinatie. Zelfs als ze zich op dit moment perfect gezond voelen, zou het geen kwaad om te weten welke opties beschikbaar zijn die kunnen helpen als er zich iets voordoet.

Dit protocol wordt ook aanbevolen door de dokters van de World Council of Health – van wie ik velen nu als vrienden beschouw en hun mening hoog in het vaandel heb staan.

OPMERKING: alle tekst onder deze afbeelding is geschreven/gepubliceerd door de Epoch Times en het protocol is voor het eerst gepubliceerd door artsen voor de World Council for Health


Of je nu een COVID-injectie hebt gehad of de natuurlijke infectie, er zijn waarschijnlijk gevaarlijke spike-eiwitten achtergebleven in je weefsels en organen, inclusief je hersenen.

IN EEN OOGOPSLAG

 • Als u COVID-19 heeft gehad of een COVID-19-injectie heeft gekregen, kunnen er gevaarlijke spike-eiwitten in uw lichaam circuleren
 • Spike-eiwitten kunnen na infectie of injectie in uw lichaam circuleren en schade aan cellen, weefsels en organen veroorzaken
 • De World Council for Health heeft een gids voor het ontgiften van spike-eiwitten uitgebracht, die eenvoudige stappen biedt die u kunt nemen om de effecten van giftige spike-eiwitten in uw lichaam mogelijk te verminderen
 • Spike-eiwitremmers en -neutralisatoren zijn onder meer dennennaalden, ivermectine, neem, N-acetylcysteïne (NAC) en glutathion
 • De top 10 spike eiwit detox essentials bevatten vitamine D, vitamine C, nigella zaad, quercetine, zink, curcumine, mariadistel extract, NAC, ivermectine en magnesium

Heeft u COVID-19 gehad of een COVID-19 injectie gekregen? Dan circuleren er waarschijnlijk gevaarlijke spike-eiwitten in je lichaam. Hoewel spike-eiwit van nature voorkomt in SARS-CoV-2, wordt het, ongeacht de variant, ook in uw lichaam geproduceerd wanneer u een COVID-19-injectie krijgt. In zijn oorspronkelijke vorm in SARS-CoV-2 is het spike-eiwit verantwoordelijk voor de pathologieën van de virale infectie.

In zijn wilde vorm staat het erom bekend de bloed-hersenbarrière te openen, celbeschadiging (cytotoxiciteit) te veroorzaken en, zoals Dr. Robert Malone, de uitvinder van de mRNA- en DNA-vaccinkernplatformtechnologie, zei in een commentaar op News Voice: “is actief in het manipuleren van de biologie van de cellen die de binnenkant van je bloedvaten bedekken – vasculaire endotheelcellen, deels door zijn interactie met ACE2, dat samentrekking in de bloedvaten, bloeddruk en andere dingen regelt.

Er is ook onthuld dat het spike-eiwit alleen voldoende is om ontstekingen en schade aan het vasculaire systeem te veroorzaken, zelfs onafhankelijk van een virus.

Nu heeft de World Council for Health (WCH), een wereldwijde coalitie van gezondheidsgerichte organisaties en maatschappelijke groeperingen die de kennis over de volksgezondheid willen verbreden, een gids voor het ontgiften van spike-eiwitten uitgebracht, die eenvoudige stappen biedt die u kunt nemen om mogelijk de effecten van toxisch spike-eiwit. Je kunt hun volledige gids met natuurlijke remedies, inclusief doseringen, aan het einde van dit artikel bekijken.

Waarom zou je een Spike-eiwit detox overwegen?

Spike-eiwitten kunnen na infectie of injectie in uw lichaam circuleren en schade aan cellen, weefsels en organen veroorzaken. “Spike-eiwit is een dodelijk eiwit”, zegt dr. Peter McCullough, een internist, cardioloog en getraind epidemioloog, in een video. Het kan ontsteking en stolling veroorzaken in elk weefsel waarin het zich ophoopt.

Zo toonde de biodistributiestudie van Pfizer, die werd gebruikt om te bepalen waar de geïnjecteerde stoffen in het lichaam terechtkomen, aan dat het COVID-spike-eiwit uit de injecties zich in “vrij hoge concentraties” ophoopte in de eierstokken.

Verder bleek uit een Japanse biodistributiestudie voor de prik van Pfizer dat vaccindeeltjes van de injectieplaats naar het bloed gaan, waarna circulerende spike-eiwitten vrij zijn om door het lichaam te reizen, inclusief naar de eierstokken, lever, neurologische weefsels en andere organen. WCH merkte op:

“Het spike-eiwit van het virus is in verband gebracht met nadelige effecten, zoals: bloedstolsels, hersenmist, longontsteking en myocarditis. Het is waarschijnlijk verantwoordelijk voor veel van de bijwerkingen van Covid-19 [injectie] … Zelfs als u geen symptomen heeft gehad, positief bent getest op Covid-19 of nadelige bijwerkingen heeft ervaren na een prik, kunnen er nog steeds spike-eiwitten in zitten jouw lichaam.

Om deze na de prik of een infectie te verwijderen, stellen artsen en holistische beoefenaars een paar eenvoudige acties voor. Er wordt gedacht dat het reinigen van het lichaam van spike-eiwitten … zo snel mogelijk na een infectie of prik kan beschermen tegen schade door resterende of circulerende spike-eiwitten.

Spike eiwitremmers en neutralisatoren

Een groep internationale artsen en holistische beoefenaars die ervaring hebben met het helpen van mensen bij het herstel van COVID-19 en post-injectieziekte hebben natuurlijke opties samengesteld om de piekeiwitbelasting van uw lichaam te helpen verminderen.
De volgende zijn spike-eiwitremmers, wat betekent dat ze de binding van het spike-eiwit aan menselijke cellen remmen:

 • Prunella vulgaris
 • Dennennaalden
 • Emodin
 • Neem
 • Extract van paardenbloemblad
 • Ivermectine

Ivermectine koppelt zich bijvoorbeeld aan het SARS-CoV-2-spike-receptorbindende domein dat aan ACE2 is bevestigd, wat het vermogen om zich aan het menselijke celmembraan te hechten kan verstoren. Ze stelden ook een lijst samen met spike-eiwitneutralisatoren, waardoor het geen verdere schade aan cellen kan veroorzaken. Dit bevat:

 • N-acetylcysteïne (NAC)
 • Glutathion 3
 • Venkel thee 3
 • Steranijsthee 3
 • Dennennaald thee 3
 • Sint-janskruid
 • Smeerwortel blad
 • Vitamine C

De plantaardige stoffen in de bovenstaande tabel bevatten shikiminezuur, dat de vorming van bloedstolsels kan tegengaan en sommige toxische effecten van het spike-eiwit kan verminderen. Nattokinase, een vorm van gefermenteerde soja, kan ook helpen om het optreden van bloedstolsels te verminderen.

Hoe u uw ACE2-receptoren en Detox IL-6 kunt beschermen

Spike-eiwit hecht zich aan de ACE2-receptoren van uw cellen, waardoor de normale werking van de receptoren wordt aangetast. Deze blokkade kan de weefselfunctie veranderen en kan verantwoordelijk zijn voor het uitlokken van een auto-immuunziekte of het veroorzaken van abnormale bloedingen of stolsels, waaronder door vaccins veroorzaakte trombotische trombocytopenie.

Ivermectine, hydroxychloroquine (met zink), quercetine (met zink) en fisetin (een flavonoïde) zijn voorbeelden van stoffen die uw ACE2-receptoren van nature kunnen beschermen. Ivermectine werkt in dit opzicht door zich te binden aan ACE2-receptoren, waardoor wordt voorkomen dat het spike-eiwit dit doet.

Interleukine 6 (IL-6) is een pro-inflammatoir cytokine dat na injectie tot expressie komt en de niveaus stijgen bij mensen met COVID-19. Om deze reden beveelt de Wereldgezondheidsorganisatie IL-6-remmers aan voor mensen die ernstig ziek zijn met COVID-19. Er bestaan ​​veel natuurlijke IL-6-remmers of ontstekingsremmers die nuttig kunnen zijn voor diegenen die willen ontgiften van COVID-19- of COVID-19-injecties:

 • Boswellia serrata (wierook)
 • Extract van paardenbloemblad
 • Zwarte komijn (Nigella sativa)
 • Kurkuma
 • Krillolie en andere vetzuren
 • Kaneel
 • Fisetin
 • Apigenine
 • Quercetine
 • Resveratrol
 • luteoline
 • Vitamine D3 (met vitamine K)
 • Zink
 • Magnesium
 • jasmijnthee
 • Specerijen
 • Laurierblaadjes
 • Zwarte peper
 • Nootmuskaat
 • Salie

Hoe te ontgiften van Furin en Serine Protease

Om toegang te krijgen tot uw cellen, moet SARS-CoV-2 zich eerst binden aan een ACE2- of CD147-receptor op de cel. Vervolgens moet de subeenheid van het spike-eiwit proteolytisch worden gesplitst (geknipt). Zonder deze eiwitsplitsing zou het virus zich gewoon hechten aan de receptor en niet verder komen.

“De furin-site is de reden waarom het virus zo overdraagbaar is en waarom het het hart, de hersenen en de bloedvaten binnendringt”, verklaarde Dr. Steven Quay, een arts en wetenschapper, tijdens een GOP House Oversight and Reform Subcommittee on Select Coronavirus Crisis horen.

Het bestaan ​​van een nieuwe furine-splitsingsplaats op SARS-CoV-2, terwijl andere coronavirussen geen enkel voorbeeld van een furine-splitsingsplaats bevatten, is een belangrijke reden waarom velen geloven dat SARS-CoV-2 is ontstaan ​​door functieversterking. (GOF) onderzoek in een laboratorium. Natuurlijke furineremmers, die de splitsing van het spike-eiwit voorkomen, kunnen u helpen bij het ontgiften van furine en omvatten:

 • Rutine
 • Limoneen
 • Baicalein
 • Hesperidine

Serineprotease is een ander enzym dat “verantwoordelijk is voor de proteolytische splitsing van het SARS-CoV-2-spike-eiwit, waardoor gastheercelfusie van het virus mogelijk wordt.” Het remmen van serineprotease kan daarom activering van spike-eiwitten en het binnendringen van virussen in cellen voorkomen. WCH heeft verschillende natuurlijke serineproteaseremmers samengesteld, waaronder:

 • Groene thee
 • Aardappelknollen
 • Blauw groene algen
 • Soja bonen
 • N-acetylcysteïne (NAC)
 • Boswellia

Tijdgebonden eten en gezonde voeding voor iedereen

Naast de hierboven genoemde gerichte stoffen, was het verstandig van WCH op te merken dat een gezond dieet de eerste stap is naar een gezond immuunsysteem. Het verminderen van uw consumptie van bewerkte voedingsmiddelen en andere pro-inflammatoire voedingsmiddelen, waaronder plantaardige (zaad)oliën, is essentieel voor een optimale immuunrespons.

Tijdgebonden eten, wat betekent dat u uw maaltijden in een tijdsbestek van zes tot acht uur moet condenseren, is ook gunstig. Dit zal uw gezondheid op verschillende manieren verbeteren, voornamelijk door uw mitochondriale gezondheid en metabole flexibiliteit te verbeteren. Het kan ook autofagie verhogen, wat uw lichaam helpt beschadigde cellen op te ruimen. Zoals opgemerkt door WCH:

“Deze methode … wordt gebruikt om autofagie op te wekken, wat in wezen een recyclingproces is dat plaatsvindt in menselijke cellen, waar cellen componenten afbreken en recyclen. Autofagie wordt door het lichaam gebruikt om beschadigde celeiwitten te verwijderen en kan na infectie schadelijke virussen en bacteriën vernietigen.”

Een andere strategie om uw gezondheid en levensduur te verbeteren en mogelijk te helpen bij het ontgiften van spike-eiwitten, is regelmatig saunagebruik. Aangezien uw lichaam wordt blootgesteld aan redelijke hoeveelheden hittestress, raakt het geleidelijk gewend aan de hitte, waardoor er een aantal gunstige veranderingen in uw lichaam plaatsvinden.

Deze aanpassingen omvatten een groter plasmavolume en een grotere bloedtoevoer naar uw hart en spieren (die het atletische uithoudingsvermogen vergroten), samen met een grotere spiermassa als gevolg van hogere niveaus van hitteschokeiwitten en groeihormoon. Het is een krachtige ontgiftingsmethode vanwege het zweten dat het bevordert.

Top 10 Spike Protein Detox Essentials – en de volledige gids

Hieronder vindt u WCH’s volledige gids met nuttige stoffen om te ontgiften van toxische spike-eiwitten, inclusief aanbevolen doses, die u kunt bevestigen met uw holistische zorgverlener. Als u niet zeker weet waar u moet beginnen, zijn de volgende 10 verbindingen de “essentiële” als het gaat om het ontgiften van spike-eiwitten. Dit is een goede plaats om te beginnen bij het uitwerken van een uitgebreidere gezondheidsstrategie:

 • Vitamine D
 • Vitamine C
 • NAC
 • Ivermectine
 • Nigella-zaad
 • Quercetine
 • Zink
 • Magnesium
 • Kurkuma
 • Mariadistel-extract

Spike Protein Detox Guide van de World Council for Health

Epoch Times-foto

bron, met dank aan Herboriste M. Rom

OPGELET! Deze info is geen medisch advies! Onze organisatie distantieert zich van de mening van de bron auteur. Indien je beslissingen neemt op basis van deze informatie, dan is dat op eigen verantwoordelijkheid. Deze info mag niet leiden tot gevaarlijke conclusies over de eigen gezondheid, of zelfs tot het verstoren van de openbare orde, en daarom vragen we dan ook uitdrukkelijk aan eenieder die geïnteresseerd is in de feiten om emotioneel onbevooroordeeld, consistent en objectief met dit onderwerp om te gaan. Kennis over je gezondheid geeft vrijheid.

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

een + 20 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.