Zo vader zo dochter. De boze koningin.

🕒 Leestijd: < 1 minuut

Het World Economic Forum (WEF) heeft weer zijn ware gezicht laten zien. Koningin Maxima over de Digitale-ID: “Goed om te weten wie er gevaccineerd is.” Het is angstaanjagend dat hier serieus over gesproken wordt. Wie denkt deze aangetrouwde koningin wel niet dat ze is? Duidelijk een aardje naar haar vaartje. De roep om het afschaffen van de koningshuizen wordt met de dag luider.

Koningin Máxima ziet een digitale ID wel zitten. Het heeft grote voordelen, stelt ze: financiële dienstverlening, onderwijs en ook gezondheidszaken. Ook kun je meteen zien of iemand gevaccineerd is, benadrukt Máxima bij de jaarlijkse bijeenkomst van het WEF in Davos.

FVD’er Martin Bos “Weet u nog dat enkele jaren geleden ‘The Great Reset’ en ‘Build Back Better’ via een digitale identiteit, een sociaal kredietsysteem en CBDC complottheorieën waren? En dat het WEF en de WHO onschuldige, goedbedoelde instituten werden genoemd? Gelukkig weten we nu wel beter. Toch?”

Dr Gert Jan Mulder: ‘Very scary, very inappropriate, very unelected, very un democratic, very dangerous, very globalist, very snobbish, very awkward, very inappropriate in short, very unacceptable!!’

Dr. Els van Veen: In een tijd van lockdowns en massale vaccinatiecampagnes lijken mensen te vergeten dat het onze grondrechten zijn om zelf ons geld te kunnen verdienen en te beslissen waaraan we het uitgeven, of het nu aan vlees, brandstof of een vliegreis is; dat niemand bedrijven zomaar mag sluiten omdat een bepaald beroep als ‘niet-essentieel’ wordt beschouwd voor de volksgezondheid; om privé te houden welke medicijnen we gebruiken. 

Financieel journalist Arno Wellens: “Ga linten knippen, maar bemoei je niet met wetgeving. Hoe moeilijk is het?”

Verschrikkelijk al deze elitaire wereldvreemden in Davos, waar ze samen in hun eigen bubbel controversiële en absurde ideeën spuien.

Bron 1

Bron 2

Bron 3

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

3 × 3 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.