Desinformatieve berichten over hydroxychloroquine in de MSM

🕒 Leestijd: < 1 minuut

Er zijn vele duizenden mensen overleden door de bijwerkingen van hydroxychloroquine. Dat beweren althans de mainstream media… In Nederland zouden honderden slachtoffers zijn gevallen.

Emeritus hoogleraar Pierre Capel was echter ‘zeer geshockeerd’ toen hij berichten over het onderzoek voorbij zag komen. “Dit is onbegrijpelijk.”

De onderzoekers hebben 7848 wetenschappelijke onderzoeken opgezocht in PubMed, de medische bibliotheek. Daar hebben ze een selectie uit gemaakt van artikelen die ze wilden gebruiken om hun punt te maken. Van de 7848 artikelen hebben ze er 44 geselecteerd, waar alles op gebaseerd is. – P. Capel

Capel heeft alle 44 artikelen gelezen en komt met een opmerkelijke analyse van de echte gegevens. Van die 44 zijn er 41 die helemaal niets, maar dan ook niets met hydroxychloroquine te maken hebben. “In al die stukken staat het hele woord nog niet eens genoemd.”

De overige drie studies gaan over het effect van hydroxychloroquine op het sterftecijfer onder mensen die in het ziekenhuis liggen. Bij één van de studies wordt het gebruik van hydroxychloroquine geassocieerd met een lágere sterfte. Opmerkelijk!

Bij de tweede studie werd het gebruik van hydroxychloroquine bij coronapatiënten in het ziekenhuis geassocieerd met lágere sterfte. Bij de derde studie kwamen de onderzoekers niet tot een duidelijke conclusie. Uit de 44 geselecteerde artikelen gaan er 3 over hydroxychloroquine. Die geven echter aan hoe fantastisch dat weldegelijk werkt.

Voor het nieuwe onderzoek hebben ze van alles en nog wat bij elkaar opgeteld. Als ze in Albanië wat voorgeschreven hebben aan hydroxychloroquine dan vallen de doden in België. Het is ongelooflijk.

De gebruikte studies laten ook nog iets opmerkelijks zien. Ze zijn gedaan bij mensen die op de ic liggen, dus in een heel vergevorderd stadium. Tot mijn verbazing is hydroxychloroquine ook in dat eindstadium nog steeds effectief. – P. Capel

Bron 1

Bron 2

Bron 3

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

twee + twintig =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.