Eva Vlaardingerbroek (FVD) over ‘Sudden Adult Death Syndrome’

🕒 Leestijd: < 1 minuut

Een toename van het aantal gevallen van ‘Sudden Adult Death Syndrome’ stelt artsen voor een raadsel. “Zijn ze nou zo dom of hebben ze meer zoiets van: we kunnen al die sterfgevallen natuurlijk niet linken aan de massavaccinaties?” Die vraag stelde GB News aan politiek commentator Eva Vlaardingerbroek (Forum voor Democratie).

Niet dom, maar…

“Ik denk niet dat ze dom zijn, ik denk dat ze denken dat wij dom zijn. Sudden Adult Death Syndrome? Serieus? Een paar maanden geleden kwam het door de kerstbomen. De media schreven ook dat klimaatverandering de boosdoener was. Daarnaast zou postpandemische stressstoornis hartaanvallen veroorzaken,.” – E. Vlaardingerbroek.

“Deze mensen lachen ons uit. Zij denken dat wij achterlijk zijn. En als je de waarheid probeert te achterhalen, komen ze achter je aan. Het is ook heel moeilijk om je uit te spreken over de waarheid. Het enige wat er de afgelopen maanden is veranderd, is dat iedereen dit vaccin heeft genomen, maar dat kun je niet zeggen omdat er geen studies zijn gedaan naar de correlatie.” – E. Vlaardingerbroek

Plotseling sterven er meer mensen dan normaal en we hebben geen idee waarom, maar ze weten wel zeker dat het niet komt door het vaccin. Dat is het enige wat ze je met zekerheid kunnen zeggen.

Hoezo?

Er zijn genoeg redenen waarom ze de waarheid proberen te verdoezelen.

Video

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

15 + 19 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.