WHO krijgt dictatoriale bevoegdheden bij nieuwe crisis

🕒 Leestijd: < 1 minuut

De WHO staat op het punt om wereldwijd een ongekende supermacht te worden. Daarbij legt ze de bevolking bij een nieuwe gezondheidscrisis compleet haar wil op. De WHO bepaalt dan voortaan of verplicht vaccineren of lockdowns nodig zijn.

Machtsmisbruik

Stichting Artsen Collectief waarschuwt dat de WHO, die nauw samenwerkt met de VN, Bill Gates en het World Economic Forum, op het punt staat ‘dictatoriale bevoegdheden’ te krijgen. De WHO komt zo in een positie dat ze misbruik kan maken van haar supermacht. 

Ook in de Verenigde Staten luiden meerdere senatoren van de Republikeinen de noodklok over het verdrag. Dat zal in 2024 door de 194 lidstaten worden ondertekend.

“Het verdrag gaat de WHO veel te veel controle geven over wereldwijde regels bij een pandemie.’’ – senator Jim Risch

Ook België en Nederland verliezen met het verdrag hun soevereiniteit en liggen dan juridische aan de ketting bij de WHO; die bij een pandemie of crisis dwingend voorschrijft welke maatregelen genomen moeten worden. De WHO kan direct controversiële maatregelen opleggen, zoals verplicht vaccineren en de inrichting van quarantaine kampen, of eisen dat horeca  moet sluiten en lockdowns opleggen. In Canada en Italië werden tijdens de coronacrisis ongevaccineerde werknemers ontslagen. Ontslag kan bij een nieuwe crisis door de WHO ook geëist worden.

,,Het verdrag is juridisch bindend. De leden (lidstaten) zijn het erover eens dat een nieuw internationaal instrument ter preventie van pandemieën juridisch bindend moet zijn.” – WHO

De ‘Grondwet’ van de WHO wordt daarmee leidend.

Bron.

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

twee × vijf =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.