Duitse minister van Volksgezondheid: 1 op 10.000 injecties ernstige schade!

🕒 Leestijd: 2 minuten

In een interview op de Duitse televisiezender ZDF geeft de Duitse minister van Volksgezondheid, Karl Lauterbach, aan dat coronavaccinaties kunnen leiden tot ernstige bijwerkingen met een frequentie van 1 op 10.000 vaccinaties. Eerder, in 2021, gaf de minister nog in interviews en op de sociale media aan dat de vaccinaties “bijwerkingsvrij” waren. Bij herhaling meldde hij dat er “nauwelijks of helemaal geen” bijwerkingen zouden zijn. Hij noemt dit nu “een overdrijving”. Maar wat was het effect van zijn boodschap destijds op mensen die zich zorgvuldig trachtten te informeren over hun besluit over wel of geen prik nemen?

“De cijfers waren mij al die tijd bekend.”

Karl Lauterbach gaf toe dat hij vanaf het begin op de hoogte was van de ernstige risico’s van de mRNA-vaccins: “De cijfers waren mij al die tijd bekend”.

Uit onderzoek van het Paul-Ehrlich-Institut, de Duitse vaccinautoriteit, is gebleken dat één op de 500 gevaccineerden significante bijwerkingen en klachten heeft overgehouden aan de experimentele vaccins. Eén op de 3500 heeft zelfs last van ernstige, levensbedreigende of fatale bijwerkingen. Lauterbach verwijst naar het meest gunstige cijfer uit het vernietigende rapport van de autoriteit, namelijk dat ‘slechts’ één op de 10.000 inentingen resulteert in zwaar en mogelijk blijvend letsel.

Vorig jaar september berichtte Artsen Covid Collectief over de impact die dit soort uitspraken, van nota bene een Gezondheidsminister, had op vaccinatieslachtoffers. Op grond van een heranalyse van de onderzoeksresultaten van Pfizer en Moderna kwam een team van wetenschappers onder leiding van prof. Peter Doshi, editor van het gezaghebbende medische tijdschrift British Medical Journal, tot de conclusie dat het risico van ernstige bijwerkingen ongeveer op 1/800 ligt. Het verschil tussen politiek en wetenschap is momenteel dus nog ongeveer een factor 10.

Het Artsen Collectief pleit voor het stoppen met de huidige mRNA-(herhaal)vaccins vanwege hun lage effectiviteit, kans op ernstige bijwerkingen en de onverklaarde oversterfte.

Bron 1.

Bron 2.

Bron 3.

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

3 × twee =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.