Sciensano wekelijks bedrog update

🕒 Leestijd: 4 minuten

Sciensano heeft terug zijn wekelijks epidemiologisch bulletin online gezet. Goed zo. Kunnen wij met de officiële cijfers van onze overheid aantonen, hoe ze u al lange tijd beliegen en bedriegen. Hou dit alles in het achterhoofd in het najaar als gans het circus zonder twijfel opnieuw begint.

Dat meldt de site Wakkernieuws.

We zullen al beginnen met het feit dat alle cijfers gebaseerd zijn op een test die zelfs niet correct kan testen of je wel besmet bent. Die test is zo super betrouwbaar dat ze in de VS al sinds begin dit jaar niet meer mag gebruikt worden.

Willen we ook even wijzen op het feit dat als je de interactieve grafieken gaat bekijken, de schaal nog maar eens aangepast is. Bij een print screen die we namen op 18 okt 2020 stond de schaal van overlijdens op 500. Momenteel staat deze op 49,1. Ook de schaal voor het aantal ziekenhuisopnames werd verkleind van 1000 naar 500. Dus nog maar eens visuele misleiding. Terwijl het aantal ziekenhuisopnames en overlijdens enkel maar gedaald zijn, lijken deze op de grafieken hoger.


Hier zie je dus zwart op wit dat dat de besmettingen zich voor het overgrote deel voordoen bij de mensen die dubbel gevaccineerd + booster zijn. Er is weinig tot geen verschil tussen ongevaccineerden en mensen die de booster niet gehad hebben. We zijn geen statisticus. Maar nu moet u ons toch eens uitleggen als er zich dagelijks weinig gevallen voordoen bij de ongevaccineerden, waar ze dan zo’n hoge cijfers halen als ze de dagelijks cijfers 14 dagen met elkaar gaan optellen want dat is toch wat cumulatief betekent. Er doen zich dagelijks een veelvoud aan besmetting voor bij de dubbel gevaccineerden + booster. Maar als je het dan op 14 dagen bekijkt, is het verschil veel kleiner. De rechtse grafiek lijkt ons dan ook larie en apekool.


U doet het niet voor uzelf, maar voor een ander….

Ze hebben u maanden langs alle kanten onder druk gezet om u te laten prikken. U uw rechten en vrijheden afgenomen als u weigerde om aan dit medisch experiment deel te nemen. En in de praktijk kunnen ze zelfs niet aantonen dat u minder risico loopt om besmet te worden als u toch die prik gaan halen bent.


Bij de ziekenhuisopnames doet zich hetzelfde voor. Bij verre de grootste groep mensen die opgenomen wordt in het ziekenhuis zijn dubbel gevaccineerd + booster. En terug dezelfde vraag. Als dit de groep is waarbij dagelijks het meeste gevallen geregistreerd worden, waarom is dat dan niet hetzelfde bij de 14-daagse cumulatieve incidentie?


Werd die spuit oorspronkelijk niet verkocht als wondermiddel? U 1X laten vaccineren en alle problemen zouden opgelost zijn. Qua infecties kunnen ze voor de meeste leeftijdscategorieën niet aantonen dat deze een effect heeft. Hetzelfde geldt ook voor de ziekenhuisopnames. Waar is dan de belofte van als je je laat vaccineren kan je nog altijd besmet worden, maar je belandt niet meer in het ziekenhuis?

Zowel bij de actieve beroepsbevolking (18-64) als bij de 65+’ers is er geen aantoonbaar effect van een dubbel vaccinatie. Je hebt dus 2 spuiten van hetzelfde middeltje gehad die niet gewerkt hebben. Maar vanaf de booster heb je tot wel 73,2% minder kans om in het ziekenhuis te belanden. Yeah, right… Daar komen we later in dit artikel nog op terug.


En hetzelfde patroon blijft zich voordoen. Het overgrote deel van de mensen die op intensieve zorgen belanden zijn mensen met 2 prikken + booster. Het mysterie blijft als je de cumulatieve incidentie gaat bekijken.


Ook hier weeral hetzelfde. Voor de meeste leeftijdsgroepen is het niet aantoonbaar dat de prikken de kans verkleinen dat je op intensieve zorgen belandt.


Hetzelfde fenomeen doet zich ook voor bij de sterfgevallen. Het overgrote deel van de sterfgevallen zijn mensen die dubbel gevaccineerd zijn + booster. Het blijft ons een raadsel waarom dit cumulatief bekeken niet het geval is.


Zoals we al eerder schreven: het merendeel van de mensen sterft MET covid NIET DOOR covid. Zoals u kan zien hebben het overgrote deel van de mensen die opgenomen worden al 1 of 2 ander aandoeningen.


Ook al zijn het aantal ziekenhuisopnames aan het dalen, toch blijft men in de MSM nog steeds schrijven dat de druk op ons zorgsysteem hoog blijft. Wel die druk zal dan niet van covid patiënten komen. Die nemen maar een klein percentage van alle bedden in.


Met uitzondering van Hainaut sterven er in alle provincies minder dan 1 persoon per 100.000 inwoners. En dan spreken onze beleidmakers nog steeds van een pandemie. Mogen we a.u.b. eens dezelfde cijfers voor mensen die overlijden aan hart- en vaatziektes, kanker, zelfmoord….


Laat het geen verrassing zijn. Het merendeel van de gevallen doen zich weeral voor net bij mensen die dubbel gevaccineerd zijn + booster, de mensen die dus volledig beschermd zouden moeten zijn.


Om niet nog maar eens in herhaling te vallen zullen we het omdraaien. Blijkbaar heb je als ongevaccineerde veel minder kans om in het ziekenhuis te belanden. En ja, we weten dat deze groep veel kleiner is. Maar als het “vaccin” zo goed werkt, zou de groep van dubbel gevaccineerden + booster veel kleiner moeten zijn.

Dubbel gevaccineerd + booster en in het ziekenhuis beland? Dan heeft u ook het meeste kans om ook nog op intensieve zorgen te belanden.


Ik denk niet dat we bij dit alles nog meer uitleg moeten geven.

Men kan in veel gevallen niet aantonen dat de vaccinatie beschermt tegen besmetting en hospitalisaties. Het overgrote deel van de besmettingen en hospitalisaties doen zich net voor bij mensen die dubbel gevaccineerd zijn + booster. Net deze groep zou moeten beschermd. Bovenstaande cijfers tonen aan dat dit totaal niet het geval is.

Geen cijfers van een complotwappie, geen cijfers van een fake news site maar cijfers van onze eigenste overheid. Op basis hiervan heeft men uw rechten en vrijheden afgenomen, wil men zorgmedewerkers deze spuit verplichten en is men op de achtergrond alles gereed aan het maken om in het najaar de volgende ronde vaccinatiedwang te beginnen.

Iets wat we nog geen enkel keer gedaan hebben, maar mogen we vragen om dit artikel massaal te delen met uw vrienden. Deze cijfers van onze overheid tonen zelf aan dat de vaccinatie totaal niet werkt, totaal niet beschermd en zelfs net het omgekeerde lijkt te bewerkstellingen.

Op basis hiervan mensen hun rechten en vrijheden afnemen, mensen onrechtstreeks dwingen om deel te nemen aan een medisch experiment waarbij alle mogelijke internationale verdragen geschonden worden kunnen we enkel bestempelen als crimineel en misdaden tegen de mensheid.

bron

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

zeventien − 5 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.