Vaccinatieagenda gepland tot minimum 2025

🕒 Leestijd: 2 minuten

Vaccinatie

De site Wakker nieuws laat via een whistleblower tip weten dat er nog heel wat plannen zijn voor de vaccinatierondes.

“We hebben op Wakkernieuws al meermaals geschreven dat het circus van de afgelopen 2 jaar niet meer stopt, tot de bevolking opstaat en zegt dat het moet stoppen. We kregen nu een anonieme tip die dit lijkt te bevestigen. Als we lezen wat er in de MSM gemeld wordt, dan lijkt deze tip ook te kloppen.”

België is de draaischijf van de vaccinatie-industrie. Dit heeft alles te maken met de vaccins die in ons land geproduceerd worden om dan over de rest van de wereld te verspreiden. Pfizer heeft een grote vestiging in Puurs waar deze vaccins gemaakt worden. De opslag gebeurt echter in Oupeye. Iedereen weet dat die vaccins moeten bewaard worden tussen de -60 en -90 graden celsius. Hiervoor zijn ze dus vorig jaar in Oupeye begonnen met het aansluiten van 2000 speciale frigo’s. Onlangs werden er nog eens 750 extra van dit soort frigo’s geïnstalleerd. Bedoeling is dat er tegen eind augustus nog eens 3000 frigo’s bijkomen.

Pfizer heeft hiervoor een huurcontract afgesloten van 3,5 jaar (waarvan reeds 1 jaar verstreken). Dit contract zou nu verlengd worden tot 2025 en waarschijnlijk nog langer…

Hoewel dit een anonieme tip is, lijkt deze te kloppen.

Afgelopen dagen zagen we dit passeren op verschillende social media platformen:


Met ander woorden: ze zijn alle voorbereidingen aan het treffen om in het najaar terug het CST in te voeren.

Als we dan toch over het najaar spreken… Volgens Vandenbroucke is er een grote kans op een nieuwe vaccinatiecampagne na de zomer. Men blijft ook niet bij de pakken neerzitten. Vaccinatiecentra werden reeds gevraagd om zich op te maken voor een nieuwe massavaccinatiecampagne in het najaar.

Komt dit nu allemaal voor als een verrassing? Absoluut niet. In begin oktober 2021 berichtte de MSM reeds dat de regering al vaccins besteld had voor de vierde prik.

Volgens de anonieme tip is Pfizer duizenden nieuwe frigo’s aan het installeren met een huurcontract tot minimum 2025. Psychopaat Vandenbroucke die zegt dat er na de zomer mogelijk een nieuwe vaccinatiecampagne komt. Vaccinatiecentra die opdracht krijgen om zich klaar te maken voor het najaar. De elite vertellen altijd wat hun plannen zijn. Wel ze steken ze hier niet onder stoelen of banken.

In het najaar mag u terug een nieuwe prik gaan halen om samen met de prik ook terug de mondmaskers en het CST uit te rollen. Als u de prik niet gaat halen, mag u zich terug aan dezelfde beperkende maatregelen verwachten als vorig jaar. Geen prik = geen café/restaurant/bioscoop,… Geen sociaal leven. Dit laatste zal waarschijnlijk ook het laatste strootje betekenen voor de horecazaken die nog niet failliet zijn.

Maatregelen die op niets slaan. We hebben hier nog een uitgebreid artikel aan gewijd: de cijfers van Sciensano bewijzen zwart op wit dat de vaccinaties geen besmettingen en ziekenhuisopnames voorkomen. Meer nog. Het meeste aantal besmettingen en het merendeel van de mensen die in het ziekenhuis opgenomen worden bevinden zich in de groep van dubbel gevaccineerden + booster. Dus mensen gaan discrimineren omdat ze deze spuit niet willen staat op niets. Maar tja, we weten dat gans dit covidbeleid al 2 jaar op niets slaat.

Misschien moeten we Vandenbroucke nog eens herinneren aan de woorden van Pierre Van Damme:

De derde vaccindosis geeft misschien jarenlange immuniteit

Dus Vandenbroucke u kan die 4de, 5de, 6de,… spuit steken waar de zon niet schijnt!

bron

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

vijf × 2 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.