De massale vaccinatiestrategie tegen Covid-19 is uitgedraaid op een compleet  fiasco! 

🕒 Leestijd: < 1 minuut

De uitrol van massale vaccinatie-inspanningen tegen de verspreiding van het Covid-19 virus is  uitgedraaid op een compleet fiasco. Waarom wordt er over deze mislukking zo weinig gesproken? 

Het aspect vaccinatie van dichterbij bekeken

Het beleid dat wereldwijd werd gevoerd om het hoofd te bieden aan de Corona-crisis heeft volledig  gefaald. De diverse maatregelen die werden opgelegd – soms zelfs manu militari – zijn er niet in  geslaagd om de verspreiding van het virus tegen te houden. Wel integendeel. We onderzoeken in  dit artikel het aspect vaccinatie. 

Laat ons eerst even kijken naar de eerste doelstelling van het vaccinatie-beleid: de verspreiding van  het virus tegengaan. Hierboven ziet men de evolutie van het aantal Covid-19 besmettingen (per  miljoen) sedert het begin van de Corona-uitbraak voor enkele landen. Een vol jaar na het op gang  komen van de massale vaccinatie-inspanningen (op 1 februari 2022) bereikte het aantal  besmettingen een indrukwekkende hoogte van enkele tienduizenden per miljoen, met Israël als  kampioen (1 februari 2022).

Met dank aan K.P.

Lees hier verder

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

5 + 13 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.