BBC News geeft eindelijk toch toe dat COVID-vaccins in 2022 “te veel doden” hebben veroorzaakt

🕒 Leestijd: 2 minuten

BBC News heeft eindelijk toegegeven wat veel onafhankelijke bronnen de afgelopen jaren hebben gemeld: Covid injecties veroorzaken een ‘overmaat aan sterfgevallen’ onder de gevaccineerde bevolking.

BBC heeft bewust gelogen

Engeland en Wales hadden in 2022 het hoogste aantal oversterfgevallen in meer dan een halve eeuw, en een non-stop wekelijkse rally van oversterfgevallen sinds week 16 van 2022 die neerkomt op 62.543 oversterfgevallen vanaf maart 2023, volgens een BBC-rapport.

De BBC, een publiek gefinancierde propagandatak van de Britse regering, en haar verslaggevers hebben vanaf het begin van de pandemie bewust gelogen over de veiligheid van het Covid-19 vaccin.

Expose-news.com rapporteert: Ze verklaarden ondubbelzinnig dat het Covid-19 vaccin niet verantwoordelijk was voor een recordjaar van sterfgevallen en gaven een “bron” om dit te bewijzen. Ze beweerden dat de cijfers tot juni 2022, waarbij gekeken werd naar sterfgevallen door alle oorzaken, lieten zien dat niet-gevaccineerde mensen meer kans hadden om te sterven dan gevaccineerde mensen.

Het probleem voor de BBC is dat “The Expose” maandenlang de bron heeft geanalyseerd die door een Britse overheidsinstelling, bekend als het Office for National Statistics (ONS), werd verstrekt.

En we kunnen onthullen dat de sterftecijfers per 100.000 in elke afzonderlijke leeftijdsgroep, zelfs bij kinderen, in Engeland en Wales al in 2021 het laagst waren onder de niet-gevaccineerden in sommige leeftijdsgroepen, en uiterlijk in mei 2022 het laagst onder de niet-gevaccineerden in alle leeftijdsgroepen.

Het achterstallige bijgewerkte rapport, eindelijk gepubliceerd tegen het einde van februari 2023, bevestigt ook dat de niet-gevaccineerden het laagste sterftecijfer per 100.000 hadden gedurende heel 2022.

Daarom heeft BBC News niet alleen gelogen tegen het publiek, maar ook zwart op wit toegegeven dat de Covid-19 injecties de schuld zijn van het feit dat 2022 het slechtste sterftejaar in een halve eeuw is.

De moraal van dit verhaal is om altijd de officiële bron te controleren.

Bron

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

5 × 3 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.