Bewijs grootschalige mRNA vaccinatieschade

🕒 Leestijd: < 1 minuut

Er is deugdelijk bewijs geleverd in de VS dat de Corona-injecties de oorzaak zijn van enorm veel sterfgevallen en levenslange bijwerkingen. En ook dat degenen die verantwoordelijke posities bekleden dit al heel vroeg wisten. Toch bleven ze maar roepen dat de ‘vaccins’ veilig en effectief waren. Het lijkt nu onontkoombaar dat zij zich voor de rechter zullen moeten gaan verantwoorden.

In de onderstaande aflevering bespreken Del Bigtree en Jefferey Jaxen de schokkende informatie die advocaat Aaron Siri met Wob-verzoeken boven water heeft gekregen. GDTI is het bedrijf dat gemelde bijwerkingen onderzoekt en registreert in het Amerikaanse bijwerkingen systeem VAERS. De maandelijkse rapporten die GDTI overlegde aan zijn opdrachtgever de CDC zijn openbaar gemaakt.

De officiële cijfers laten zien hoe misdadig de overheid in de USA is, en waarschijnlijk ook alle door het WEF geïnfiltreerde landen. De CDC wist na vijf dagen al dat het aantal bijwerkingen zo de spuigaten uit liep dat de instanties het niet eens konden verwerken, maar zij trok niet aan de bel. En de uitrol ging verder tot zelfs de tieners en later de kinderen aan toe, terwijl die geen risico liepen op bijwerkingen of sterfte aan Covid-19.
 
Deze aflevering van de Highwire bevat informatie die zelfs de grootste pro-vaxxer tot nadenken zal stemmen.

Bron

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

twee + negen =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.