Zwitserse cardioloog zegt dat regeringen uitrol mRNA-gentherapieën onmiddellijk moeten stoppen, “er is nooit een pandemie met gevaarlijk virus geweest” (video)

🕒 Leestijd: 3 minuten

Bekijk: ‘er is nooit een pandemie van een dodelijk virus geweest, er was een pandemie van lafaards’ – zwitserse medische expert

Binder was vanaf het begin een prominente tegenstander van het COVID-beleid van de Zwitserse regering. In een interview eerder dit jaar vertelde hij Dr. Drew van de podcast ‘ Ask Dr. Drew ‘ dat de overheid hem had vastgehouden omdat hij zich had uitgesproken en hem had gedwongen psychiatrische medicijnen te nemen.

Nu hij hersteld en vrij is, heeft Binder onlangs op Twitter gewaarschuwd voor het gebruik van het RNA-platform als vaccins, waarvan hij de uitrol over de hele wereld ‘de grootste medische misdaad in de menselijke geschiedenis’ noemde, en ‘een humanitaire ramp’. van ongekende proporties.’

Binder’s waarschuwing kwam in de vorm van een zeven minuten durende video, die hij tot zijn ‘medemensen’ richtte.

Beste medemensen,

Mijn naam is Thomas Binder. Ik heb geneeskunde gestudeerd in Zürich, gepromoveerd in immunologie en virologie, gespecialiseerd in interne geneeskunde en cardiologie.

In de 35 jaar ervaring met de diagnose en therapie van acute luchtweginfecties, in ziekenhuizen, intensive care-afdelingen en in mijn privépraktijk, leggen anderen en ik sinds februari 2020 het nog steeds heersende Corona-verhaal uit.

Het is onwetenschappelijke, onwettige, inhumane onzin van ‘A voor geen epidemiologisch relevante asymptomatische overdracht’ over ‘D voor verkeerde definitie van Covid-infectie en Covid-dood’; ‘I voor verkeerde indicatie om te testen’, ‘N voor niet-farmaceutische interventies voor asymptomatische (formeel gezondheidsmensen genoemd) zijn niet effectief en brengen alleen maar schade toe’; ‘P voor geen pandemie maar plandemie’; ‘T voor verkeerde test’ en ‘V voor verkeerd vaccin’, om ‘op nul te zetten Covid is een intellectuele absurditeit.’

Omdat we dit deden, werden we bestempeld, gecensureerd of, net als ik, met Pasen 2020 zelfs op brute wijze gearresteerd door een antiterroristische eenheid in de spreekkamer van mijn dokter en naar de ‘Looney Bin’ gestuurd vanwege vermeend zelfbedreiging en Covid-waanzin.

Vandaag zijn we volledig in het gelijk gesteld. De vermeende Covid-pandemie was in de eerste plaats een RT-PCR-testpandemie.

Anderen en ik [en iedereen] die een minimum aan medische basiskennis heeft, de cruciale onderzoeken had gelezen en wat gezond verstand en ruggengraat had, had de nutteloosheid, ineffectiviteit en onveiligheid van de gemodificeerde RNA-injecties al uitgelegd voordat ze werden goedgekeurd voor een strafrechtelijke noodtoestand.

Tegenwoordig weten we dat ze zelfs negatief effectief zijn, ziekte en dood door Covid bevorderen, en al meer dan 10 miljoen mensen het leven hebben gekost door bijwerkingen, miljoenen bevruchtingen hebben voorkomen en miljoenen doodgeboorten hebben veroorzaakt, bij gebrek aan bewijs dat ze zelfs maar één enkel mensenleven gered.

Hoewel er nog nooit een pandemie van een dodelijk virus heeft plaatsgevonden, was er wel een pandemie van lafaards… van ernstige ziekten en van plotselinge onverwachte sterfgevallen als gevolg van een hartaanval, myocarditis, aortadissectie, beroerte en longembolie, trombose en de ontsteking van andere organen (vooral van de hersenen en het ruggenmerg)… verhoogde infecties, waaronder COVID als gevolg van immunosuppressie, kanker, auto-immuunziekten, onvruchtbaarheid, miskraam en nog veel meer.

Deze gewijzigde RNA-kanaalsite is de grootste medische misdaad in de geschiedenis van de mensheid, een humanitaire ramp van ongekende proporties.

Momenteel werkt de farmaceutische industrie eraan om alle vaccins over te brengen naar het RNA-platform… Zelfs als er ook maar een spoor van intelligentie is, is het gemodificeerde RNA-platform volkomen onzinnig en levensbedreigend.

De twee fundamentele tekortkomingen zijn de injectie van het bouwplan voor een eiwit dat vreemd is aan het lichaam, zonder enige controle te hebben over welke lichaamscellen het produceren in welke dosis en voor hoe lang. En het feit dat deze cellen die dit vreemde eiwit produceren, het vervolgens op hun oppervlak presenteren, zullen door ons immuunsysteem ten onrechte als vreemd worden herkend en dus worden vernietigd, net zoals de afstoting van een vreemd orgaan dat in u is getransplanteerd.

De zogenaamde gemodificeerde RNA-injectie dwingt je lichaam om een ​​gifstof in een onbekende dosis en voor een onbekende tijdsperiode te produceren en verandert delen van jou letterlijk in een buitenaards wezen.

Daarom moet het gehele gemodificeerde RNA-platform onmiddellijk worden verboden.

bron

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

tien − 6 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.