Snel maar stil werken Big Pharma, Big Food en politici eraan om rund- en melkvee te injecteren met mRNA-‘vaccins’

🕒 Leestijd: 2 minuten

Snel maar stil werken Big Pharma, Big Food en verschillende deelstaatregeringen eraan om rund- en melkvee te injecteren met mRNA-‘vaccins’. Deze praktijk gebeurt al sinds 2018 met varkensvlees en rundvlees is het volgende op de agenda.

De drang naar zowel transparantie als het stoppen van de drang naar met mRNA geprikt rundvlees is dit jaar op wegversperringen gestuit. In Missouri werd een wetsvoorstel dat de etikettering van rundvlees dat met mRNA-vaccins was geïnjecteerd zou hebben afgedwongen, in de commissie geblokkeerd.

Missouri HB1169

Een wetsvoorstel dat centraal stond in de vaccincontroverse in de staat Missouri werd deze week weggestemd in een commissie van het Huis van Afgevaardigden van de staat. De Missouri House Committee on Emerging Issues stemde woensdag met 10-4 tegen HB1169 , waardoor de kans op goedkeuring van het wetsvoorstel in de huidige zitting effectief werd beëindigd.

Naast vele andere bepalingen zou het wetsvoorstel vereisen dat al het rundvlees afkomstig van vee uit Missouri labels zou bevatten met details over de vaccins die het vee gedurende zijn hele leven heeft gekregen. HB1169 zou ook van toepassing zijn geweest op grondstoffen die zijn geproduceerd met behulp van GGO-maïs en sojabonen.

Helaas hebben veehouders en veeboerenverenigingen in het hele land de zorgen van zowel consumenten als producenten genegeerd. Momenteel zwijgen de meeste verenigingen van staatsboeren over de kwestie, of zijn ze voorstander van het bevorderen van de agenda van Big Pharma.

Dr. Joseph Mercola , die zijn hele carrière een groot voorstander is geweest van natuurlijk voedsel, heeft de alarmbel getrokken over de risico’s van de groeiende bedreiging voor de voedselvoorziening in Amerika. Zoals hij onlangs opmerkte:

Dr. Joseph Mercola. Afbeelding via Mercola.com

In de toekomst zal het uiterst belangrijk zijn om op de hoogte te blijven van wat er met onze voedselvoorziening gebeurt. Velen van ons waren verrast toen ze beseften dat mRNA-opnamen al enkele jaren bij varkens worden gebruikt. Binnenkort kan vee ook deze aanpasbare mRNA-opnamen krijgen, wat zowel rundvlees als zuivelproducten kan beïnvloeden.

Voorlopig raad ik ten zeerste aan varkensvleesproducten te vermijden. Naast de onzekerheid rond deze ongeteste mRNA-‘vaccins’, bevat varkensvlees ook een zeer hoog gehalte aan linolzuur, een schadelijk omega-6-vet dat chronische ziekten veroorzaakt. Hopelijk zullen veeboeren zich het gevaar realiseren dat dit mRNA-platform voor hun bedrijfsresultaten vormt en het afwijzen. Als ze dat niet doen, kan het een hele uitdaging worden om rundvlees en zuivelproducten te vinden die niet met gentherapie zijn behandeld.

Als we uiteindelijk vrij willen zijn en voedselveiligheid en voedselzekerheid willen, moeten we onze inspanningen richten op het bouwen van een gedecentraliseerd systeem dat gemeenschappen verbindt met boeren die op duurzame wijze echt voedsel verbouwen en dat voedsel lokaal distribueren.

Nelson is het daarmee eens, en daarom werkt zijn bedrijf samen met lokale boeren in Texas. Het plan is om uit te breiden naar Utah of Idaho, waar vee waarschijnlijk langer beschermd zal zijn dan zelfs in Texas.

“Als de industrie begint met het adopteren van mRNA-prikken voor vee, zal dat snel gebeuren en zullen de mensen niet gewaarschuwd worden,” zei hij. “We houden de vinger aan de pols en blijven wendbaar, zodat we indien nodig naar een veilige haven kunnen springen. Texas is vandaag de dag veilig, maar er zijn overal risico’s.”

Dat deze praktijken al een tijdje aan de gang zijn verklaart mogelijks waarom mRNA gevonden werd in supermarkt voedsel.

bron

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

16 − elf =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.