Oversterfte is nog erger geworden: Expert komt met alarmerende nieuwe gegevens, geen twijfel meer over oorzaak

🕒 Leestijd: 2 minuten

Er is momenteel een stille gezondheidscrisis gaande – en niemand wil erover praten.‍ Voormalig Blackrock-vermogensbeheerder en prominent data-analist Ed Dowd bracht onlangs zorgwekkende gegevens naar voren over de Dr. Drew- show . De sterftecijfers onder kinderen in Groot-Brittannië stijgen – en snel.

bekijk de video https://rumble.com/v3dr63s-excess-mortality-just-got-even-worse-ed-dowd-drops-alarming-new-data.html

Volgens de jaarlijkse gegevens over overtollige sterfte, beschikbaar op phinancetechnologies.com , hadden de jaren 2020 en 2021 een negatief sterftecijfer van respectievelijk -9% en -7%. Dit betekent dat het sterftecijfer onder kinderen in die leeftijdsgroep lager was dan verwacht voor die jaren.

Deze cijfers zijn dramatisch verschoven naar 16% meer sterfgevallen dan verwacht in 2022 en naar verwachting 22% meer sterfgevallen dan verwacht in 2023 . Dowd gaf deze stijging van de sterfte de schuld aan de uitrol van het COVID-19-vaccin voor deze leeftijdsgroep, die in september 2021 begon voor 12- tot 15-jarigen en in april 2022 voor 5- tot 11-jarigen.

De correlatiecoëfficiënt van 0,94 uitpakken

In de statistiek meet de correlatiecoëfficiënt de sterkte en richting van het lineaire verband tussen twee variabelen. De waarde van een correlatiecoëfficiënt varieert van -1 tot 1, waarbij 0 geen correlatie aangeeft, -1 een perfecte negatieve lineaire correlatie aangeeft en 1 een perfecte positieve lineaire correlatie aangeeft.

Alarmerend genoeg vond Dowd een correlatiecoëfficiënt van 0,94 tussen de uitrol van vaccins en het overmatige aantal sterfgevallen onder Britse kinderen. Dit suggereert een zeer sterke positieve lineaire relatie tussen de twee factoren. Dus naarmate één variabele toeneemt ( vaccinatieopname ), neemt de andere variabele ( overmatige sterfgevallen ) ook toe op een manier die nauw wordt benaderd door een rechte lijn.

Maar kunnen de extra sterfgevallen niet het gevolg zijn van COVID-19 en niet van de vaccins?

Ten eerste lopen kinderen een zeer, zeer laag risico om te overlijden aan COVID-19. Elke stijging van het aantal sterfgevallen door COVID-19 in het ene jaar ten opzichte van het andere zou dus nauwelijks een deuk veroorzaken in de totale sterfgevallen onder kinderen.

Ten tweede toonde Dowd aan dat het aantal sterfgevallen onder Britse kinderen daalde tot eind 2021, voordat de COVID-19-vaccins werden geïntroduceerd. Nadat de vaccins waren uitgerold , begon het aantal sterfgevallen aanzienlijk te stijgen.

Dowd vroeg zich ook af waarom COVID-19 pas verantwoordelijk zou zijn voor de toename van de oversterfte onder kinderen nadat de vaccins waren geïntroduceerd, en niet eerder. Hij wees erop dat als COVID-19 de oorzaak zou zijn van de toegenomen oversterfte, we deze verhoogde cijfers ook in 2020 en 2021 hadden verwacht.

Alles bij elkaar genomen concludeerde Ed Dowd daarom: “Het is het vaccin.”

De scherpe stijging van de excessieve sterftecijfers onder Britse kinderen na vaccinatie tegen COVID-19 roept vragen op waarom de autoriteiten niet oproepen tot onmiddellijk en grondig onderzoek. Ze vertelden ons dat de COVID-maatregelen over ‘gezondheid’ gingen, dus waarom onderzoeken ze niet wat kinderen doodt? De enige plausibele verklaring die zinvol is, is dat ze het antwoord niet willen weten .

Het volledige interview van Ed Dowd met Dr. Drew is beschikbaar om te bekijken via deze video :

De waakzame vos

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

negentien − 7 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.