Japan vecht terug tegen het WHO-pandemieverdrag en de vaccinschade

🕒 Leestijd: 2 minuten

Men waarschuwt de wereld om het Japanse Replicon-vaccin niet te vertrouwen

De Japanners zijn normaal gesproken niet geneigd te protesteren. Maar duizenden van hen marcheren nu samen uit protest tegen de dodelijke experimentele spuiten en het WHO-pandemieverdrag. Ze worden genegeerd door hun regering en de media, en ze verdienen onze erkenning en steun.

Ze lanceren een class action-rechtszaak voor de families die dierbaren hebben verloren door de dodelijke spuiten. En voor degenen wier levens vernietigd zijn. En de aanklagers worden gehoord terwijl ze hun pijnlijke verhalen delen.

‘En toen kwam de autopsie, een tijd waarin mijn zoon, ooit vol leven, een hele dag alleen in een koude, donkere kamer lag, in een zilveren aluminium doos, wachtend op autopsie. Dat beeld weigert mijn gedachten te verlaten, ik kan het niet vergeten. Kijk niet weg van de realiteit. Waarom wordt de vaccinatie niet stopgezet? Hoe lang zal deze situatie genegeerd worden?”
~ Plaintiff Number 7

Medisch hoogleraar aan de Osaka City University School, Masayasu Inoue, heeft onlangs de wereld gewaarschuwd dat Japan een contract heeft gesloten met de WHO om een ​​nieuw vaccin tegen ziekte X te ontwikkelen. Dat zal naar verwachting later dit jaar wereldwijd worden ingezet.

“Er werd een plan opgesteld om de tijd om vaccins te ontwikkelen, die doorgaans langer dan tien jaar duurt, te verkorten tot minder dan een jaar. Operatie Warpsnelheid. Deze operatie werd gebruikt om de misvatting over de genetische vaccins te verdoezelen onder het voorwendsel om tijd te besparen. En er werd een uiterst gevaarlijk medicijn gekozen.

Ik ben van mening dat het frauduleuze gebruik van experimentele gentherapie bij gezonde mensen, en vooral bij gezonde kinderen, een extreme schending van de mensenrechten is.

De Japanse regering is de eerste ter wereld die een nieuw type vaccin goedkeurt, genaamd ‘zelfreplicatie-repliconvaccin’. En is van plan om deze herfst en winter deze te gaan leveren.

Het Ministerie van Economie, Handel en Industrie verstrekt een enorme hoeveelheid subsidies voor dit project. En de fabrieken om nieuwe vaccins te produceren worden de een na de ander in Japan gebouwd.

Bovendien verzoekt de Japanse regering momenteel grootschalige klinische proeven ter waarde van negenhonderd miljoen dollar van farmaceutische bedrijven die de uitdaging aangaan om vaccins te ontwikkelen ter voorbereiding op de volgende pandemie door ‘ziekte X’, voorgesteld tijdens de DAVOS-conferentie dit jaar.

Als Japan een vaccindader zou worden, zou het onherstelbare schade aan toekomstige generaties toebrengen. Daarom moeten de acties van de Japanse regering worden gestopt door internationale samenwerkingsverbanden.

Het is moeilijk om deze beweging te stoppen omdat het nu politiek hopeloos is om de situatie van de Japanse regering te veranderen. De boodschap die ik aan de wereld wil overbrengen is dat als ziekte X zich in de toekomst voordoet, je nooit het in Japan gemaakte vaccin mag vertrouwen.”
~ Masayasu Inoue

Verwacht wordt dat een definitief ontwerp van het Pandemieverdrag ter goedkeuring zal worden voorgelegd tijdens de 77e Wereldgezondheidsvergadering in mei 2024, die de wereld ongetwijfeld zal voorbereiden op een nieuwe geplande aanval onder het mom van de wereldgezondheid.

bron

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

zes − 5 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.