Moedige Prof. Dr. Theo Schetters, practiserend vaccinoloog geeft reactie op de vele veroordelingen o.a. van VRT: “Waarom Lockdown? 98% heeft weerstand. Focus op risicogroepen”

🕒 Leestijd: 3 minuten

“De Lockdown is niet legitiem want 98% van alle mensen die besmet raakten met het coronavirus hebben het virus met hun eigen afweersysteem overwonnen zonder ziek te worden of met milde klachten” stelt immunoloog en vaccinexpert Professor Dr. Theo Schetters in een vervolg uitzending die noodzakelijk bleek door de ophef van de eerdere uitzending.

6 november interviewde programmamaker Flavio Pasquino de gerenommeerde immunoloog en vaccinexpert die faliekant tegen de massale inenting strategie is, met het nieuwe en experimentele mRNA vaccin van oa. Pfizer. De video bracht veel te weeg. Ruim een miljoen mensen zagen de video en dat oogstte veelal goede reacties maar ook kritiek uit de wetenschappelijke hoek. Maar liefst 5 kranten (zie links onderin) schreven een artikel erover en ook de Belgische publieke omroep (VRT) en ons Nieuwsuur (zie links onderin) maakten reportages.

Volgens Schetters en de officiële RIVM cijfers zijn 98% van de besmette mensen (via PCR test) vrijwel zonder klachten. We vragen ons terecht af waarom de PCR testen onze maatschappij blijven gijzelen.

In de vervolg uitzending geeft Theo Schetters antwoord op veel zaken die blijkbaar niet duidelijk genoeg uiteen waren gezet in de vorige uitzending en behandelt hij ook kijkersvragen.

Professor Dr. Theo Schetters is al 40 jaar actief in de vaccin industrie en heeft zelfs enkele patenten op zijn naam staan. Hij is dus niet tegen vaccins maar maakt zich grote zorgen over het huidige mRNA vaccin en de korte testperiode die het heeft doorlopen waarbij heel veel zaken onzeker zijn. Bekijk hier de video die reeds door meer dan een miljoen mensen is gezien.

Dit zijn de links naar de debunks die reeds de revue passeerden:

Dat niet iedereen gelukkig is met deze feitelijke informatie, kan u uit onderstaande links opmaken. Ook VRT anker Tim Verheyden hield een “factcheck”. We vragen ons hierbij af waarom men steeds wetenschapsfilosofen de zaak laat verdedigen. Zijn dit de experten ter zake die het volk moeten informeren? Of wil men ons enkel in een richting laten denken?

VRT (Belgische publieke tv):
https://www.vrt.be/vrtnws/nl/2021/01/13/check-in-deze-nederlandse-youtubevideo-wordt-onterecht-twijfel/

Hoe VRT informeert:

  • Framing van Prof. Theo Schetters, die zegt ik ben geen antivaxxer, maar op het einde legt VRT zelf een link met Dr. Wakefield, dus is Schetters in de perceptie wel een antivaxxer. Dokter Wakefield de ‘paus’ van de antivaxxers noemen is wel een heel boude stelling. Alsook hoe men de man opzij zet als fraudeur, omdat hij het niet eens is met de commerciële houding van de huidige ‘wetenschap’.
  • Test cijfers van het mRNA vaccin rooskleurig voorstellen, de werkelijkheid van vaccinatieschade door het weinig geteste mRNA vaccin is ondertussen alarmerend.
  • Framing: Wetenschapsfilosoof Boudry bevestigt alsof Prof. Schetters een rebel in zijn vakgebied zou zijn, maar meer en meer deskundigen spreken op.
  • Framing: Waarom zou Youtube geen evenwaardige bron zijn? Zegt Vrt hiermee dat we enkel naar hun eenzijdige informatie mogen luisteren?

De meningen op social media zijn verdeeld over VRT, ook door gekende experten : https://www.facebook.com/vrtnws/posts/10160572052399622

Andere debunks

Bronvermeldingen Prof. Dr. Theo Schetters:

Meeste mensen hebben voldoende weerstand (Pyramide)
https://www.tweedekamer.nl/debat_en_v…

Kruisbescherming tegen SARS-CoV-2

• Cell Volume 183, Issue 1, 1 October 2020, Pages 158-168.e14
https://www.sciencedirect.com/science…
• Science 02 Oct 2020: Vol. 370, Issue 6512, pp. 89-94 DOI: 10.1126/science.abd3871
https://science.sciencemag.org/conten…
• Science 11 Dec 2020: Vol. 370, Issue 6522, pp. 1339-1343
https://science.sciencemag.org/conten…
• Journal of Infection Volume 81, Issue 6, December 2020, Pages 923-930
https://www.sciencedirect.com/science…

Ziekenhuisopnames
https://data.rivm.nl/covid-19/COVID-1…
https://stichting-nice.nl/covid-19/pu…

Pareto effect: stapelen van maatregelen kost veel maar doet weinig extra
https://papers.ssrn.com/sol3/papers.c…

Overheidsvirologen alvast niet gelukkig met de praktijk getuigenissen van Schetters

 
 ©  rr

Van Ranst en co. niet te spreken over bioloog die ook BV’s overtuigt zich niet te laten vaccineren

“De overgrote meerderheid van de mensen is immuun tegen het coronavirus. De gevolgen van een vaccin op lange termijn zijn niet te overzien.” Je verwacht het niet uit de mond van een professor, vaccinonderzoeker én vaccinproducent. Maar het zijn wel degelijk de woorden van de Nederlandse bioloog Theo Schetters.

https://www.hbvl.be/cnt/dmf20210210_93720080

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)