Gezondheidsrichtlijnen WHO worden gewijzigd!

🕒 Leestijd: < 1 minuut

In de Gezondheidsrichtlijnen van de WHO staat nog dat ze uitgevoerd zullen worden met “volledig respect voor de waardigheid, mensenrechten en fundamentele vrijheden van personen”. De WHO wil deze principes loslaten. In plaats daarvan moeten de Gezondheidsrichtlijnen worden gebaseerd op de principes van “billijkheid, inclusiviteit en samenhang”. Mensenrechten en vrijheden worden daarmee feitelijk geschrapt uit de WHO-richtlijnen!

Er wordt echter nog veel meer voorgesteld. Nederlands Tweede Kamerlid Pepijn van Houwelingen (Forum voor Democratie, FVD) dook in de kleverige materie.

De WHO-adviezen zijn niet langer ‘niet-bindend’. Woorden als ‘non-binding’ (niet-bindend) worden gewoon geschrapt. Er wordt zelfs een ‘noodcommissie’ voorgesteld die maatregelen van lidstaten teniet kan doen en bindende maatregelen kan opleggen. En het is de bedoeling dat de WHO wereldwijd meer mogelijkheden krijgt om ‘mis- en desinformatie’ te bestrijden. Ook wordt voorgesteld om ‘informatieverspreiding’ via ‘passende boodschappen’ op te leggen aan landen.

Tot de gezondheidsproducten die de WHO kan inzetten, behoren ‘vaccins’, maar ook ‘genbehandelingen’.

De voorstellen betekenen een serieuze machtstoename van de WHO, inperking van de nationale soevereiniteit van lidstaten, nieuwe bureaucratie en nog meer censuur.

Bron 1

Bron 2

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

14 − veertien =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.