Covid spuit is biowapen, zegt voormalig gezondheidsadviseur

🕒 Leestijd: < 1 minuut

Paul E. Alexander (DrPaulAlexander.com),voormalig gezondheidsadviseur van Trump, sluit zich aan bij de Alex Jones Show om de waarheid te achterhalen over het dodelijke biowapen dat als Covid-vaccin wordt gepresenteerd.

Luister en oordeel zelf.

Boodschap aan de Amerikaanse bevolking

Paul E. Alexander heeft een achtergrond in biowapens en kent dus de materie. Als je een biowapen zou maken dan zou je dat zo doen zoals deze ‘vaccins’ (gentherapie) gemaakt zijn.

Paul Elias Alexander is een Canadese gezondheidsonderzoeker en een voormalige ambtenaar van de Trump-administratie bij het Amerikaanse ministerie van Volksgezondheid en Human Services tijdens de COVID-19-pandemie. Alexander werd in maart 2020 gerekruteerd uit zijn parttime, onbetaalde functie aan de McMaster University om te dienen als HHS assistent–secretaris voor public affairs van Michael Caputo.

Zijn boodschap aan de Amerikaanse bevolking is dat hij de wetenschappelijke gegevens sinds het begin van de crisis opgevolgd heeft.

Er is geen enkele aanwijzing dat de maatregelen (lockdowns) van enig nut waren. Ze waren wel de oorzaak van grote economische en sociale catastrofe (toenemend aantal zelfmoorden bij kinderen!, sluiten van scholen, bedrijven, …)

Iedereen had gewoon een normaal leven moeten leiden. Enkel de zware gevallen konden speciale behandelingen krijgen. Dit was voldoende. Geen enkel gezond kind in Amerika stierf aan Covid. Toch wil men deze kinderen, die geen risico lopen een ‘vaccin’ laten nemen dat niet veilig is.

Gelukkig zijn er duizenden wetenschappers, dokters en zorgverleners die hiertegen met hand en tand gevochten hebben!

Er werden teveel fouten gemaakt wereldwijd door een fout beleid gebaseerd op frauduleuze praktijken.

Wie zal hiervoor verantwoordelijk gesteld worden?

Wie draagt de gevolgen?

Video.

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

2 × 2 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.