Ziekte van Creutzfeldt-Jakob: nieuwe vorm van neurodegeneratieve ziekte na Covid-19 vaccin

🕒 Leestijd: < 1 minuut

De opkomst van een van Creutzfeldt-Jakob is zorgwekkend: zesentwintig gevallen van CJD verklaard een paar dagen na een COVID-19 “vaccin”.

Creutzfeldt-Jakob Disease: Brain Infection Found in Eye Tissue
De ziekte van Creutzfeldt-Jakob

We benadrukken de aanwezigheid van een Prion-regio in de verschillende Spike-eiwitten van het oorspronkelijke SARS-CoV2-virus, evenals van al de opeenvolgende varianten en van alle “vaccins” die zijn gebouwd op dezelfde sequentie van de Spike SARS-CoV2 uit Wuhan.

We analyseren de gelijktijdigheid van gevallen die zich in verschillende Europese landen hebben voorgedaan tussen de eerste doses Pfizer- of Moderna-mRNA-vaccin en het plotselinge en snelle begin van de eerste symptomen van de ziekte van Creutzfeldt-Jakob, waarvoor gewoonlijk meerdere jaren tijd nodig is voordat de eerste symptomen worden waargenomen.

Binnen een paar weken zijn er in Frankrijk en Europa meer dan 50 gevallen opgedoken van een bijna spontane opkomst van de ziekte van Creutzfeldt-Jakob , zeer snel na de injectie van de eerste of tweede dosis Pfizer-, Moderna- of AstraZeneka-vaccins.

Samengevat

Van de 26 geanalyseerde gevallen verschenen de eerste symptomen van de ziekte van Creutzfeldt-Jakob gemiddeld 11,38 dagen na de injectie van het COVID-19 “vaccin”. Van deze 26 gevallen waren er al 20 overleden op het moment dat dit artikel werd geschreven. De 20 sterfgevallen vonden slechts 4,76 maanden na de injectie plaats. Onder hen leidden 8 van hen tot een plotselinge dood (2,5 maand).

Dit alles bevestigt de radicaal andere aard van deze nieuwe vorm van de ziekte van Creutzfeldt-Jakob, terwijl de klassieke vorm tientallen jaren nodig heeft om symptomen te doen verschijnen.

Bron

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

3 gedachten over “Ziekte van Creutzfeldt-Jakob: nieuwe vorm van neurodegeneratieve ziekte na Covid-19 vaccin

 • 14 juni 2022 om 19:28
  Permalink

  Dit artikel is deels onjuist, al meteen in het begin.

  Jullie schrijven: “We benadrukken de aanwezigheid van een Prion-regio in de verschillende Spike-eiwitten van het oorspronkelijke SARS-CoV2-virus, evenals van al de opeenvolgende varianten en van alle “vaccins” die zijn gebouwd op dezelfde sequentie van de Spike SARS-CoV2 uit Wuhan.”

  Hoe kan iemand op Aarde een vergelijking met het zogenaamde virus trekken, terwijl er geen enkel bewijs van isolatie van dit zogenaamde virus is?.

  Er zijn al landen waar ze alles, met betrekking tot deze hele verhaallijn, van tafel geveegd hebben, doordat niemand het bestaan van dit zogenaamde viurus kan aan tonen.

  Wanneer het bestaan van iets onaantoonbaar is, wanneer andere virussen, op de dag dat dit zogenaamde virus wordt ontdekt, ineens verdwenen zijn, wordt het dan geen tijd eens onderzoek te doen? Onderzoek naar het plots verdwijnen van de verkoudheid en van de griep, en het op duiken van ongeveer gelijkwaardige aantallen mensen, die met dit onaantoonbare virus besmet zouden zijn.

  Zo lang dit zogenaamde “killer”virus, dat toevallig ongeveer even gevaarlijk is als de griep of een zware verkoudheid, alleen via MSM en daartoe ongeschikte politici en beroemdheden wordt gepromoot, noem ik dit virus gewoon “de griep”.

  Tegen de tijd dat het “bestaan van het “nieuwe virus, waar alles om draait, is aan getoond met onafhankelijk “peer reviewed” onderzoek, dan zou ik dit graag lezen. Tot nu toe is het enkel paniek schoppen en bang maken van mensen, om ze dieper de bestaande slavernij in te drukken.

  Beantwoorden
 • 19 juni 2022 om 20:51
  Permalink

  Ik schreef jaren geleden een brief aan Obama over de geweldige ervaringen van onze familie met homeopathie. ( Vaccineren; zo weinig mogelijk!)
  Geen antwoord gekregen.
  Gelukkig is daar de Dalai Lama die stelde dat een empirisch bewijs zwaarder weegt dan al het andere.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

13 − 1 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.