🕒 Leestijd: 4 minuten

AVV Academy Voor Vrijheid

Het immuunsysteem, 
een wonder der natuur

zondag 23 oktober 2022, 10u

Herbekijk hier.

Peter Vanderschueren Osteopaat en Orthomoleculair fytotherapeut
Therapeut Cindy Lambert


Wil je beter inzicht in de werking van je lichaam?
Begrijp hoe verbonden je bent met de natuur.
Zie hoe alles samenwerkt als één geheel.
Neem je gezondheid in eigen handen

Corona biedt ons net de mogelijkheid om onze eigen gezondheid terug in handen te nemen! In elke  moeilijkheid schuilt een opportuniteit. Bewust worden van ons eigen lichaam en zeker van dit  wonderbaarlijke systeem is de boodschap! 

De mens leeft hier al tienduizenden jaren op een ‘vijandige’ planeet. Om te overleven heeft ons  lichaam een ‘weerstand’ of immuunsysteem opgebouwd om aan die bedreigingen weerwerk te bieden en alzo onze soort op aarde te laten gedijen. Zware epidemieën hebben we als mens daardoor  overleefd. Nu kregen we sinds 2019 ons welbekend virus voor de kiezen gesmeten.

Wat me opviel  was dat van de experten en de media uit geen enkele aandacht naar dit schitterend aangeboren  systeem ging!

Alle focus was op het virus gericht, nl handen ontsmetten, mondmaskers dragen, afstand  houden, social distancing, geen handjes schudden, niet meer knuffelen en kussen, etc. Dit is vreemd  want men kan maar immuun worden tegen een ziekteverwekker als men er in aanraking mee komt. Het uiteindelijke doel was en is een – experimenteel – vaccin te lanceren, dat beloofde korte metten  te maken met het virus. Maar die korte metten zijn lange metten geworden blijkt nu. De volgende  prikken staan klaar…. 

We lichten de werking van het immuunsysteem toe, hoe het in elkaar zit, wat voor magnifieke respons  het kan hebben (en soms ook een dodelijke respons!), maar ook vooral hoe we dit kunnen beïnvloeden  met lifestyle, voeding, suppletie, beweging, bewustwording en de verschillende therapieën/ disciplines die het immuunsysteem kunnen versterken. 

Ook zal de relatie duidelijk gemaakt worden hoe angst en stress ons immuunsysteem net ondermijnt,  twee emoties die net door de media en overheid werden gestimuleerd! Verder diepen we het principe  van de Germaanse geneeskunde uit, waarbij we de emotionele en mentale symboliek achter een zwak  immuunsysteem willen verhelderen. Met deze globale aanpak kunnen we het risico op ziek worden  sterk doen minderen.  

Ook worden er allerhande tips gegeven voor mensen die reeds gevaccineerd zijn of nog van plan zijn  om zich verder te laten inenten. 

Allen welkom! 

Osteopaat Peter Vanderschueren DO, CST-D en orthomoleculair fytotherapeut 

 

 AVV academy voor

MENS, Gezondheid en Welzijn

 

Omdat we met vragen zitten, omdat we  naar oplossingen zoeken.

Compleet denken, voelen; ZIJN.

 

 

Blijf op de hoogte !

ZONDAG 23 oktober 2022 om 10u

  • 00Days
  • 00Hours
  • 00Minutes
  • 00sec

Steun AVV, prijs vrije donatie vanaf €5

inschrijving via Chipta, u krijg de Zoom toegang in uw mailbox.

Dit is een online ZOOM symposium. 

U moet Zoom downloaden en krijgt een toegang om dit van thuis te volgen.
Een camera en/of micro is niet nodig, maar wel indien u vragen wil stellen in het debat.
Je kan Zoom op je computer installeren of als app op je gsm of via je browser zelfs (info hier)

 

Een online symposium, 
hoe werkt dat?

We werken met Zoom, het gekende platform waar honderden mensen samen kunnen video vergaderen. U krijgt een toegang om de hele dag vanuit uw zetel of op de tablet/gsm het symposium te volgen.

U kan de presentaties en sprekers volgen, vragen stellen, mee doen aan het debat,… En nadien krijgt u ook nog es toegang tot de video van de volledige dag.

U kan de lezing hier nog 30 dagen gratis opnieuw bekijken

OPGELET! Deze lezingen zijn geen medisch advies. 

Disclaimer: niets van wat in dit webinar wordt verteld mag opgevat worden als medisch advies. De sprekers zijn geen dokters, maar therapeut. Indien je beslissingen neemt op basis van deze theorie die we in deze seminar meegeven, dan is dat op eigen verantwoordelijkheid. Vanuit de Germaanse geneeskunde en de Ayurveda samen met kennis en ervaringen van echte wetenschappers zoals Dr. Stefan Lanka, Dr. David crowe, Dr. Tom Cowan, Dr. Geerd Ryke Hamer en Dr. Andrew Kaufmann willen we je aanmoedigen om op zelfonderzoek te gaan en zelf kennis te vergaren. Gebrek aan kennis is hoofdoorzaak van ziekte.

Deze academie is een explosief stuk die we hopen dat je het meermaals bekijkt en bestudeerd en ook deelt. We gebruiken veel metaforen om deze moeilijk materie te verduidelijken. We hopen dat je angst voor ziekte en “corona” voorgoed verdwijnt met deze nieuwe inzichten. We hopen dat het debat over het niet-bestaan van de vermeende virussen en infectie theorieën (zoals AIDS, BSE, SARS, MERS, Corona en de verschillende griep-syndromen bij dieren) niet moet leiden tot gevaarlijke conclusies over de eigen gezondheid, of zelfs tot het verstoren van de openbare orde, en daarom vragen we dan ook uitdrukkelijk aan eenieder die geïnteresseerd is in de feiten om emotioneel onbevooroordeeld, consistent en objectief met dit onderwerp om te gaan. Kennis over je gezondheid geeft vrijheid.

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)