Preventie en gezondheid

Een sterk immuunsysteem

Gezond zijn is je grootste rijkdom, wat wensen we elkaar met nieuwjaar? Een goede gezondheid, want de rest kan je kopen. Gezondheid is je beste investering. Want gezondheid brengt levenskwaliteit en dat is dan weer niet te kopen.

In deze coronatijden wordt onze gezondheid bedreigd, je kunt ziek worden, maar dat is op zich nog niet het ergste. Ziekte hoort bij het leven. Wat veel meer bedreigend is, zijn de maatregelen, die onze gezondheid compromitteren, en het komende vaccin.

De overheid zwijgt in alle talen over preventie, immuniteitsverhoging, zelf je verantwoordelijkheid nemen voor je gezondheid. Integendeel, een tijd terug publiceerde Universiteit Gent dat voedingssupplementen, vitamines en kruiden waardeloos waren in de strijd tegen corona, dat hiervoor geen wetenschappelijke evidentie is. Terwijl we weten dat de laatste 20 jaar enorm is geïnvesteerd in wetenschappelijk onderzoek naar supplementen en kruiden, en ze ons heel goed kunnen helpen en ondersteunen. En dit wordt bevestigd door natuurartsen, therapeuten, apothekers, uitbaters van natuurwinkels en heel veel burgers.

Verder ervaren we dat de overheid vooral het vaccin wil doordrukken, want ook klassieke geneesmiddelen (hydroxychloroquine en ivermectine) die hun werkzaamheid bewezen hebben in de eerste lijn bij het behandelen van corona-infecties, worden niet gepromoot en zijn in sommige landen zelfs verboden.

Over het komende vaccin weten we dat dit geen natuurlijke lichaamseigen immuniteit zal opleveren. De eerste vraag is of het vaccin zal werken tegen een voortdurend muterend virus? En vooral wat de bijwerkingen zullen zijn? En vergeten we ook niet de additieven: zware metalen, dierlijke substanties, chemische stoffen, resten van foetaal weefsel. Kortom heel veel vragen…

Met deze blog willen we vooral informatie verzamelen hoe je je immuniteit actief kan ondersteunen en je zo beschermen tegen corona: werkzame middelen bij corona-infectie en ook producten voor coronanazorg. Sommige mensen hebben na hun ziek zijn nog een aantal slepende klachten, zoals vermoeidheid, hoest, hoofdpijn, geur- en smaakverlies. 

We willen informatie aanbieden over zowel allopathische als natuurlijke (kruiden, vitamines, homeopathie) therapieën.

  1. Immuniteit verhogend
  2. Anti viraal
  3. Koortswerend
  4. Longen
  5. Vermoeidheid zwakte, herstel

Is er een kritisch arts in uw buurt?

Doorzoek onze database met kritische artsen.