Zweeds onderzoek toont aan: na 9 maanden bieden coronavaccins geen bescherming meer

Natuurlijke immuniteit biedt de enige structurele oplossing. Het coronabeleid staat op een kantelpunt. De vaccins verliezen snel hun bescherming.

BSF - Zeevracht Zweden
Effectiviteit vaccins neemt af

Eerst tegen besmetting, zover die er al was, en nu ook tegen ernstige ziekte. In toenemende mate vullen de ziekenhuis- en ic-bedden zich met gevaccineerden.

Men wil die afnemende bescherming tegengaan door een massale uitrol van ‘booster’-vaccins, eerst bij de 60-plussers en daarna de rest. Een booster is gewoon hetzelfde 2019-vaccin, terwijl de huidige coronavarianten hun eigen gang gaan. Gelukkig zien steeds meer mensen in dat het geen zin zal hebben om zich te onderwerpen aan een serie prikken en zij willen met een 99,8% kans om een corona-infectie te overleven best hun kansen afwachten. Zeker als ze daarmee een 100% kans hebben om de bijwerkingen van de coronavaccins te voorkomen.

Ontluisterende conclusie

De Zweedse Dr. Sebastian Rushworth zette de opbrengst van de massale vaccinatiecampagne helder uiteen. Na negen maanden is er van de bescherming door vaccins niets meer over. Dat geldt ook voor de bescherming tegen ernstige ziekte. Alleen het Modernavaccin had nog enig effect, maar dat gaf weer zoveel hartafwijkingen bij jongvolwassenen, dat het in Zweden niet meer wordt gegeven aan mensen jonger dan 30 jaar.

Bron: Artsen Covid Collectief.

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 + twintig =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.