Zou het kunnen dat ‘SARS-COV-2’ nooit werd geïsoleerd, nergens ter wereld?

Christine Massey onderzoekt deze vraag en pent haar bevindingen neer in dit artikel.

De laatste stand van zaken (7 mei 2021) is dat geen van de door Christine Massey’s aangeschreven 58 instellingen met kantoren in 15 landen of rechtsgebieden die tot dusver gereageerd hebben, een bewijs kon leveren waarin de ‘SARS-COV-2’ -isolatie wordt beschreven.

Het onderzoek gaat verder en het artikel wordt regelmatig geüpdatet.

Waarom is het belangrijk dat het virus geïsoleerd is?

Het antwoord op deze vraag wordt hieronder samengevat, meer details vind je hier.

Eerst is kennis nodig over de correcte procedure om een nieuw virus te isoleren, te karakteriseren en te demonstreren:

  • Eerst neemt men monsters (bloed, sputum, afscheidingen) van veel mensen met symptomen die uniek en specifiek genoeg zijn om een ziekte te karakteriseren.
  • Zonder deze monsters te mengen met ANDER weefsel of producten die ook genetisch materiaal bevatten, macereert de viroloog, filtert en ultracentrifugeert, dwz zuivert de viroloog het specimen.
  • Met elektronenmicroscopie is de viroloog vervolgens in staat duizenden deeltjes van identieke grootte en vorm aan te tonen. Deze deeltjes zijn het geïsoleerde en gezuiverde virus.

In geval van ‘SARS-COV-2’ worden patiëntenmonsters (dat verschillende bronnen van genetisch materiaal bevat en waarvan nooit is bewezen dat het een bepaald virus bevat) gemengd met getransfecteerde apenniercellen, foetaal runderserum en giftige medicijnen. Aan de voorwaarde dat de monsters niet vermengd zijn met ander weefsel, wordt dus niet voldaan. Vervolgens beweert men toch dat het resulterende brouwsel het ‘SARS-COV-2 isolaat’ is. Dit zogenaamde ‘isolaat’ wordt internationaal verscheept voor gebruik in kritisch onderzoek, inclusief de ontwikkeling van vaccins en tests.

Gezien er niet voldaan is aan de belangrijke voorwaarde dat de monsters niet vermengd mogen zijn met welk weefsel dan ook is, is de conclusie dat het bestaan van het SARS-COV-2-virus niet is bevestigd correct.

De logische gevolgen van dit feit zijn:

  • de structuur en samenstelling van iets waarvan niet is aangetoond dat het bestaat, kan niet worden gekend, inclusief de aanwezigheid, structuur en functie van een hypothetische ‘spike’- of andere eiwitten;
  • de genetische volgorde van iets dat nooit is gevonden, kan niet worden gekend;
  • ‘Varianten’ van iets waarvan niet is aangetoond dat het bestaat, kunnen niet worden gekend;
  • last but not least , zonder exogeen volledig geïsoleerd virusdeeltje kan oorzakelijk verband met een ziekte niet aangetoond worden. Of met andere woorden:

Zonder het geïsoleerd virus ‘SARS-COV-2’ is het onmogelijk aan te tonen dat het virus de ziekte genaamd ‘Covid-19’ veroorzaakt.

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Een gedachte over “Zou het kunnen dat ‘SARS-COV-2’ nooit werd geïsoleerd, nergens ter wereld?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

achttien + achttien =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.