Zorgwekkende Darkfield-bloedanalyse op vleesproducten uit supermarkten duidt op transhumanisme shedding

🕒 Leestijd: 3 minuten

Dr. Ana Mihalcea verduidelijkt hoe haar onderzoek hydrogel structuren aantrof in vlees van zowel Australische als Amerikaanse grote supermarkten. Dit werd ook terug gevonden in zowel de COVID-injectieflesjes en bloed van C-19 geïnjecteerde mensen, maar wordt nu ook aangetroffen in niet-geïnjecteerde mensen.

De hydrogel structuren zijn in ons bloed de basis voor nanotech die gebruikt wordt voor het transhumane agenda. Het was reeds sinds begin covid duidelijk dat de vaccins via de lucht en andere media overdraagbaar waren (shedding). Maar nu stopt met de tech ook in elke griep spuit, alsook dierlijk voedsel. Deze info is heel zorgwekkend. Zie ons eerder artikel ook hoe je kan ontgiften van deze “zware metalen”. Zie onderstaande ook de video met haar interview.

Dr. Ana onthult op haar Substack haar bevindingen in samenwerking met Dr. David Nixon in Australië over dit grove experiment dat zonder hun toestemming op mensen wordt uitgevoerd, waardoor onze voedselvoorziening wordt vergiftigd.

Een collega van mij, Dr. David Jernigan, behandelt met succes patiënten met vaccinschade in Tennessee. Hij belde me nadat ik de resultaten over infraroodspectroscopie en elektrische geleidbaarheid van levend bloed had gepost en al mijn bevindingen had bevestigd. Hij vertelde me dat een paar familieleden kort geleden vlees aten en daar erg ziek van werden. Dr. Jernigan had een methode ontwikkeld om de frequentie van een gevaccineerd rubberachtig stolsel van een overleden persoon vast te leggen en heeft een wetenschappelijke manier ontwikkeld om die frequentie te detecteren. Hij controleerde zijn zieke familielid, die positief testte. Toen controleerde hij het vlees dat ze aten en het had dezelfde frequentie als het kadaverbloedstolsel. Vervolgens ging hij naar zijn plaatselijke supermarkt en controleerde vleesproducten, en zowel biologisch als anorganisch rundvlees hadden dezelfde frequentie-emissie. Hij wilde dat ik vlees ging kopen in mijn supermarkt en levend bloed analyseerde op verschillende producten om zijn bevindingen te bevestigen.

Ik heb me afgevraagd waarom ik elke niet-gevaccineerde persoon in mijn kantoor heb gezien met besmet bloed. Ik heb ook steeds meer mensen gezien met aanhoudende ernstige diarree, die maanden aanhoudt, maar negatief blijkt te zijn wanneer ze worden getest op eicellen en parasieten of ontlastingsculturen voor bacteriën. Ik vermoedde het uitscheiden van vaccins, het spuiten van chemtrails, neusuitstrijkjes, maskers en besmetting door middel van synthetische biologie genaamd “Covid en Long Covid”. Velen zeggen dat wat we in het bloed zien parasieten zijn, maar dat zijn ze niet. Het zijn zelfassemblerende, op hydrogel gebaseerde synthetische levensvormen, meer verwant aan microplastics, maar biologisch gemanipuleerd.

Vanmorgen ging ik naar een plaatselijke supermarkt en kocht verschillende soorten vlees met wat zichtbaar bloed in de verpakking dat ik kon analyseren. Ik was ook nieuwsgierig naar melkproducten. Hier zijn mijn resultaten:

Dit is een melkproduct:

Ik heb de indruk dat onze voedselvoorziening – met name dierlijke producten – besmet is met soortgelijke structuren die we in menselijk bloed aantreffen. Dr. Jernigan deed frequentietests op groenten en fruit en kreeg geen positief signaal. Ik moedig anderen aan om hetzelfde onderzoek te doen en mijn bevindingen te repliceren. Dit zou voor mij verklaren waarom ik deze levende bloedstructuren bij iedereen zie. Het maakt niet uit of de producten biologisch zijn of niet.

De volgende stap is om een lokale bron te vinden en misschien levend bloed te analyseren op koeien of varkens. Als ze besmet zijn, zelfs als ze niet zijn gevaccineerd, kan dit milieuvriendelijk zijn, mogelijk via geo-engineering sproeien. De implicaties voor de mensheid zijn ingrijpend. Ik vroeg mijn collega Dr. David Nixon in Australië om mijn bevindingen te repliceren, en we zullen Matt Taylor in Ecuador en Shimon Yanowitz in Israël vragen. We moeten deze bevindingen over de hele wereld verifiëren. Ik zal blijven samenwerken met Dr. Jernigan.

https://rumble.com/v2gx6t0-dr.-ana-mihalcea-major-chain-grocery-meat-full-of-structures-like-vaxx-aust.html

bron

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

15 − 8 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.